K R A K O V  NOVA 2017 GODINA 
Vroclav – Vilička – Aušvic

happy-new-year

PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM od 29.12.2016. do 03.01.2017.

Legenda kaže da je Krakov izgrađen na mestu pogubljenog zmaja…Ovaj drevni, univerzitetski grad mladih, predivne arhitekture I skoro mitske atmosfere skriva atraktivne trgove I ulice, a sa svojim muzejima, crkvama, odličnim barovima I kafeima – grancija je odličnog provoda!
PROGRAM PUTOVANJA
1.DAN (29.12. četvrtak) BEOGRAD – NOVI SAD – SUBOTICA – KRAKOV
Polazak iz Beograda u 18:00 h (sastanak putnika je 30 minuta pre polaska) kod Buvljaka na Novom Beogradu , blok 42, a iz Novog Sada u 19:15 h kod Lokomotive na železničkoj stanici. Noćna vožnja preko Subotice, Mađarske I Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora I formalnosti na graničnim prelazima. 2.DAN (30.12. petak) KRAKOV Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima I panoransko razgledanje grada: glavni trg sa crkvom – stari grad – Florijanova vrata – utvrđenje Barbican – katedrala i tvrđava Vavel, sedište poljskih kraljeva iz 14. veka… Smeštaj u hotel I ostatak dana slobodan za individualna razgledanja. Noćenje. 3.DAN (31.12. subota) KRAKOV – RUDNIK SOLI VILIČKA – KRAKOV
Doručak. Slobodan dan u Krakovu ili fakultativna poseta rudniku soli Vilička, podzemnom lavirintu na 327m dubine sa odajama I skulpturama sačinjenim od soli, a među kojima je i statua mađarske princeze Kinge, za koju je I vezana legenda o nastanku rudnika. Povratak u Krakov. U večernjim satima novogodišnji doček na ulicama I trgovima Krakova. SREĆNA NOVA GODINA! Noćenje. 4.DAN (01.01. nedelja) KRAKOV – VROCLAV – KRAKOV
Doručak. Slobodan dan u Krakovu ili fakultativni, celodnevni izlet u Vroclav – grad patuljaka, izgrađen na brojnim ostrvcima i povezan sa preko stotinu mostova. Zbog svoje izuzetne lepote, umetničke vrednosti i statua malih ljudi koji se pojavljuju čak i na potpuno neočekivanim mestima, toplo preporučujemo ovaj izlet! U večernjim satima povratak u Krakov. Noćenje. 5.DAN (02.01. ponedeljak) KRAKOV – AUŠVIC – SRBIJA
Doručak. Odjava iz hotela I slobodan dan u Krakovu ili fakultativni obilazak Aušvica – zloglasnog svedočanstva iz II Svetskog rata u kome je na brutalan način život izgubilo preko dva miliona ljudi. Sastanak grupe oko 17.00 časova i polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Mađarske, Subotice i Novog Sada…. 6.DAN (03.01. utorak) SUBOTICA – NOVI SAD – BEOGRAD
…Dolazak u Beograd na mesto polaska oko 06.00 časova ujutro u zavisnosti od saobraćajnih uslova i graničnih prelaza. Kraj programa.

Hotel GRAND FELIX 3***
139€
doplata za jednokrevetnu sobu iznosi: 39€
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta smeštaj u odabranom hotelu u standard dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi tri noćenja sa doručkom (usluga doručka je samoposlužni tzv. „švedski sto“), usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost), troškove fakultativnih izleta ulaznice za spomenike, muzeje i sve programom nepomenute usluge.
Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 726 dinara po osobi.
USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu.

NAČIN PLAĆANJA
 50€ prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 3 jednake mesečne rate bez kamate

FAKULTATIVNI IZLETI: Rudnik soli Vilička soli 25 €, Aušvic 20 € (prijave za fakultativni izlet vrše se prilikom rezervacije aranžmana zbog ograničenog broja mesta ,a plaća se na licu mesta organizatoru), Vroclav 30 €. Za realizaciju izleta Vilička i Aušvic neophodan minimum je 20 putnika, a za Vroclav 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera. Organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate).

POPUSTI ZA DECU: Dete do 11.99 godina u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 20 €.

NAPOMENE: 1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija. zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije.
Krajnji rok za prijavu putnika je do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti. Organizator poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“.

Hotel GRAND FELIX 3*** je moderan gradski hotel koji se nalazi u delu Krakova Nowa Huta. Do srca grada se stiže tramvajem za oko 25 minuta vožnje, a stanica Rondo Hipocratesa je oko 300m udaljena od hotela. Sve sobe su sa TWC, SAT TV i WiFi je besplatan u celom hotelu. Gostima hotela je na raspolaganju restoran.
www.hotelgrandfelix.pl/

Cenovnik br. 1 od 02.11.2016.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE  ORGANIZATORA USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA