BATIMAT 2019 SAJAM GRAĐEVINARSTVA PARIZ

PARIZ 04.-07.11.2019.

www.batimat.com

BATIMAT je najveći međunarodni sajam ovakve vrste. Tokom pet dana, 350.000 izlagača i građevinskih stručnjaka dolaze da kupuju, prikupljaju inspiraciju i traže inovacije za svoju proizvodnju. Idealna prilika da direktno kontaktirate proizvođače iz celog sveta. Ovde se mogu naći odgovori na sva pitanja o regulatornim i tehnološkim promenama, kao i videti materijale, tehnologije, alate i rešenja za bolje poslovanje, u sektorima kao što su: energetska efikasnost, udobnost i pogodnosti, smanjenje troškova i povezivanja. Postoji jaka usmerenost na obuku, demonstracije i razmenu iskustava, koja daje svim posetiocima i izlagačima priliku da razviju svoje poslovanje. Sajam obuhvata sledeće sektore: građevinski materijal i oprema, oprema i alati, oprema za građevinarstvo, arhitektonska rasveta i elektrika, podne obloge, prozori i fasade, vrata…

PROGRAM PUTOVANJA   AVIONOM   04.11. – 07.11.2019.

 

1.Dan 04.11.2019. – BEOGRAD – PARIZ

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu u 04:30 časova. Let za Pariz  kompanijom AIR SERBIA. Planirani dolazak u Pariz je u 09:20 časova. Transfer do hotela. Slobodno vreme za odmor ili posetu sajmu.Noćenje.

2./ 3. dan 05./06.11.2019. – PARIZ

Doručak. Celodnevne posete sajmu.  Usluge u hotelu:  Noćenje, doručak.

5.Dan 07.11.2019. – PARIZ – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela u 10:00 časova. Slobodno vreme do polaska transfera iz hotela do aerodroma. Let za Beograd u 20:35 časova. Planirani dolazak po redu letenja je u 22:55 časova.

 

Smeštaj u  ½ sobama ili u dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem

 

Hotel 3*, Pariz (širi centar grada)

Doplata za 1/1 sobu 150 € isključivo na upit

600 €

 

    MINIMUM: 2  OSOBE

 

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

Avio prevoz kompanijom Air Serbia sa svim pripadajućim avio taksama koje su podložne minimalnim promenama do 7 dana pre puta (za slučaju korekcije kursa eura, takse za gorivo ili taksi na aerodromu). Agencija zadržava pravo korekcije ukoliko do nje dođe.;  smeštaj u hotelu 3* u širem centru grada u dvokrevetnim  sobama na bazi tri noćenja sa doručkom – švedski sto, troškovi organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje možete obezbediti u agencija  (u slučaju neposedovanja   istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak u EU, te sami putnici snose odgovornost za neposedovanje istog); Ulaznica za sajam, https://www.batimat.com/  , lični troškovi  i sve programom nepomenute usluge.

NAČIN PLAĆANJA:

Prilikom prijave se plaća akontacija u iznosu 40% od cene aranžmana a ostatak najkasnije 14 dana pre početka putovanja.

Prilikom prijave putnici dostavljaju kopije pasoša.

 

ROK ZA PRIJAVU: po prijemu ponude

Hotel:

Hotel ART CONGRES – 3 zvezde

www.arthotelcongres.com/en

ili sličan (tačno ime hotela biće poznato nakon uplate)

NAPOMENE:

PASOŠ ZA ULAZAK U EVROPSKU UNIJU TREBA DA VAŽI MINIMUM 3 MESECA OD DATUMA POVRATKA U ZEMLJU!

1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.   2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije.

Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete polisa broj 30000013162, 
od 12.06.2019. (primena od 15.06.2019.) Akcionarsko društvo za osiguranje  „Milenijum osiguranje“,  Cenovinik broj 1, 17.07.2019.
PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “KOMPAS” USAGLAŠENI SA ZAKONOM OBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA.