BATIMAT SAJAM GRAĐEVINE PARIZ 2017.

06.-10.11.2017. 

 

BATIMAT je najveći međunarodni sajam ovakve vrste. Tokom pet dana, 350.000 izlagača i građevinskih stručnjaka dolaze da kupuju, prikupljju inspiraciju i traže inovacije za svoju proizvodnju. Idealna prilika da direktno kontaktirate proizvođače iz celog sveta. Ovde se mogu naći odgovori na sva pitanja o regulatornim i tehnološkim promenama, kao i videti materijale, tehnologije, alate i rešenja za bolje poslovanje, u sektorima kao što su: energetska učinkovitost, udobnost i pogodnosti, smanjenje troškova i povezivanja. Postoji jaka usmerenost na obuku, demonstracije i razmenu iskustava, koja daje svim posetiocima i izlagačima priliku da razviju svoje poslovanje. Sajam obuhvata sledeće sektore: građevinski materijal i oprema, oprema i alati, oprema za građevinarstvo, arhitektonska rasveta i elektrika, podne obloge, prozori i fasade, vrata…

PROGRAM PUTOVANJA  06.11. – 10.11.2017.

1.Dan 06.11.2017. – BEOGRAD – PARIZ

Sasatanak grupe na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera za informacije na Terminalu 2, u 04:30 časova. Let za Pariz  kompanijom AIR SERBIA. Planirani dolazak u Pariz je u 09:15 časova. Organizovano panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji stručnog vodiča na našem jeziku: Ajfelov toranj, sa kraćom pauzom za fotografisanje, Trijumfalna kapija, Konkord, Opera, Trg Vendom, palata Burbon, Trg Invalida, hotel Devil, Jelisejska polja, Latinska četvrt – jedan od najživopisnijih delova Pariza u samom srcu grada, u blizini katedrale Notr Dam i ostrva Site. Transfer do hotela. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.

2.dan 07.11.2017. – PARIZ

Doručak. Celodnevna poseta sajmu. Predlog agencije: Ajfelov toranj -(INDIVIDUALNO). Obilazak simbola Pariza u pratnji vodiča – koji je do sada posetilo preko 250 miliona turista. Atraktivan pogled sa trospratne kule visoke 324 metara pruža se na ceo Pariz. Kao na dlanu. Slobodno popodne za šetnju i šoping. Sastanak u 19h za program “Svetlosti Pariza“. Večernja vožnja brodom po reci Seni (INDIVIDUALNO), nezaboravni čarobni doživljaj grada Pariza. Povratak u hotel. Noćenje.

3.Dan 08.11.2017. – PARIZ

Doručak. Celodnevni sajamski program. Slobodno vreme. Noćenje.

4.Dan 09.11.2017. – PARIZ

Doručak. Predlažemo individualni obilazak najvećeg muzeja na svetu -Luvra. Karte obezbeđujete online ili na licu mesta na biletarnici muzeja. Prolazom kroz staklenu piramidu visoku 21m, počinje obilazak najvećeg muzeja na svetu. Imaćete priliku da vidite čuvenu Da Vinčijevu Mona Lizu, i preko 35.000 eksponata raspoređenih u devet paviljona. Slobodno vreme. Noćenje.

5.Dan 10.11.2017. – PARIZ – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela u 10:00 časova. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Transfer iz hotela u 17:00 časova. Let za Beograd u 20:35 časova. Planirani dolazak po redu letenja je u 22Č55 časova.

 

Smeštaj u  ½ sobama ili u dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem

Hotel 3*, Pariz (širi centar grada)  Doplata za 1/1 sobu 125€

Od 680€

 

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

  • Avio prevoz kompanijom Airserbia sa svim pripadajućim avio taksama koje su podložne minimalnim promenama do 7 dana pre puta (zu slučaju korekcije kursa eura, takse za gorivo ili taksi na aerodromu). Agencija zadržava pravo korekcije ukoliko do nje dođe.;
  • smeštaj u hotelu 3* u širem centru garda u 1/2  i 1/2+1 sobama na bazi četiri noćenja sa doručkom – švedski sto;
  • usluge vodiča i pratioca grupe iz agencija (ukoliko bude bilo 15 i više prijavljenih putnika);
  • tarnsferi prema programu;
  • planirane obilaske po porgramu, kao i troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMNA NE UKLJUČUJE:

  • Fakultataivni program
  • međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje možete obezbediti u agencija KOMPAS (u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak u EU, te sami putnici snose odgovornost za neposedovanje istog);
  • Ulaznica za sajam, https://www.batimat.com/
  • ulaznice za spomenike, muzeje, galerije i sve programom nepomenute usluge.

NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave se plaća akontacija u iznosu 30% od cene aranžmana a ostatak najkasnije 14 dana pre početka putovanja. Prilikom prijave putnici dostavljaju kopije pasoša.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 01.10.2017. ili do popune mesta

NAPOMENE:

1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.   2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija  zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije.

Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Aranžman je rađen na bazi minimum 20 plativih putnika u AVIONU.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE USAGLAŠENI SA ZAKONOM OBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA.

Organizator  poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“.

Cenovnik br. 1 od 05.07.2017.