Novembarski praznik  – Dan primirja

LJUBLJANA – KLAGENFURT & WÖRTHERSEE – VELDEN – BOHINJ

PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM – 4 dana 2 noći  od 09.11. do 12.11.2017.

 PROGRAM PUTOVANJA: 

1.DAN putovanja (četvrtak 09.11.2017.) NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA

Polazak iz Novog Sada u 19:45 časova sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a sa Novog Beograda sa parkinga kod Buvljaka, blok 42 je u 21:00 čas. Noćna  vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.DAN putovanja (petak 10.11.) LJUBLJANA – BLED

U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: Biskupska palata – Stiški dvorac – Katedrala svetog Nikolaja – Auerspregova palata – Opera – Univerzitet i Tromostovje na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. U popodnevnim satima, nastavak vožnje prema Bledu i smeštaj u hotel. Slobodno veče na Bledu za šetnju i odmor. Noćenje.

  1. DAN (subota 11.11.) BLED – KLAGENFURT & WÖRTHERSEE SA VELDENOM – BLED

DORUČAK. Slobodan dan na Bledu ili fakultativni izlet u  Klagenfurt. Po dolasku u Klagenfurt – jedan od najlepših starih gradova Austrije čije srce krasi Neuer Platz sa Lindwurmom – krilatim zmajem,  zaštitnim simbolom grada, sledi informativno razgledanje grada. Nakon razgledanja, slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping (tržni centar City Arkaden se nalazi u samom centru grada) a mi Vam predlažemo da ne propustite fakultativnu posetu Minimundusu – čudesnom svetu minijatura iz celog sveta. U nastavku izleta je predviđena poseta jezeru Wörthersee sa svoja tri ostrva: Blumeninsel, Kapuzinerisland i Maria Wörth i Veldenu, veoma popularnom letovalištu neočekivane lepote. Kraće slobodno vreme za fotografisanje i povratak u hotel na Bledu. Slobodno vreme. Noćenje.

  1. DAN (nedelja 12.11) BLED – BOHINJ –  SRBIJA

DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno pre podne na Bledu, a mi Vas pozivamo da ne propustite poludnevni, fakultativni  izlet do Bohinja i otkrijete zašto ga još zovu i „rajskom dolinom Alpa“.  Povratak po ostatak grupe u hotelu na Bledu i polazak prema Srbiji oko 14 časova . Dnevno – noćna vožnja preko Hrvatske sa  kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak na mesto polaska  u Beograd i Novi Sad je oko ponoći (u zavisnosti od saobraćajnih uslova i zadržavanja na granici). Kraj programa.

CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U €

 

 

09. novembar

2017.

 

Hotel ASTORIA 3*SUPERIOR  BLED

www.hotelastoria-bled.com

PROMO

99

109

Broj soba po PROMO ceni je ograničen.  Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 85 € i radi se isključivo na upit!

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Prevoz autobusom turističke klase sa svim  pripadajućim troškovima prema planu puta, smeštaj u hotelu Astoria 3*superior na Bledu u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (usluga doručka je samoposlužni tzv. „švedski sto“), usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog)

Troškove fakultativnih izleta: Bohinj 5€;

Klagenfurt  & Wörthersee sa Veldenom 15€; Minimundus 2€ – deca do 15 godina GRATIS  i uključuje organizovan prevoz, a cena karte sa plaća na licu mesta po važećem cenovniku zabavnog parka o čemu će prijavljeni putnici biti blagovremeno informisani, ulaznice za spomenike, muzeje  i sve programom nepomenute usluge.  Objavljene cene važe za minimum 30 prijavljenih putnika, a u slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu, korigovanu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 484 dinara po osobi. 

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu.

NAČIN PLAĆANJA

  • 40€ prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, OSTATAK NAJKASNIJE 10 DANA PRE POLASKA NA PUT
    Popusti za decu do 13.99 godina se rade na upit.

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

Organizator  poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje I LICENCU OTP 207/2010,

Hotel ASTORIA 3*SUPERIOR www.hotelastoria-bled.com

Hotel Astoria je u poptpunosti renoviran hotel 2013. godine i nalazi se na Bledu, a od samog jezera, zamka i parka je udaljen oko 5 minuta hoda. Sve sobe su sa TWC i fenom, SAT TV, klimom i mini barom, bežičnim internetom. Gostima hotela je na raspolaganju restoran, terasa, mini wellness sa hidromasažnim kadama i saunama, fitnes, kozmetički salon (usluge se naplaćuju).  Usluga večere je moguća uz doplatu na licu mesta.

Rok za prijave je do popune mesta. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre započinjanja putovanja.

Cenovnik  br. 3 od 16.08.2017.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIZATORA USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.