BOŽIĆ 2017 U RIMU AVIONOM

PAKET ARANŽMAN 4 DANA AVIONOM

14.-17.12. 2017.

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (četvrtak 14.12. BEOGRAD – RIM

Sastanak putnika na aerodromu u Beogradu dva sata pre poletanja aviona. Let za Rim redovnom avionskom linijom kompanijom Air Serbia  JU530 u 07.00h sa aerodroma Nikola Tesla i očekivano vreme sletanja na rimski aerodrom je  u 08.35h. Nakon obavljenih carinskih formalnosti, odlazak na panoramsko razgledanje grada: Bazilika Sv Pavla (bez ulaska), Piramida Cestia, Karakaline Terme, Circus Maximus, Trg Venecija, Trg Kvirinale, Trg Barberini, ulica Veneto, Trg Republike, Bazilika Santa Maria Madjore….Nakon razgledanja, smeštaj u hotel. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. Noćenje.

2.DAN (petak  15.12.) RIM  – VATIKAN – RIM 

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja i fakultativna poseta Vatikanu, najmanjoj državi na svetu i crkvi sv. Petra gde se nalazi Mikelanđeova skulptura Pieta. Nakon obilaska, možete se popeti  na čuvenu kupolu od koje vas deli 320 stepenika, ali sa koje se pruža veličanstven pogled na panoramu Rima…Povratak u grad Rim, slobodno vreme. Noćenje.

3.DAN (subota 16.12.) RIM 

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog, klasičnog  obilaska grada (peške, u pratnji autorizovanog vodiča na srpskom jeziku). U večernjim satima vam preporučujemo individulani odlazak do kvarta Trastavere i posetu nekom od mnogobrojnih restorana. Noćenje.

4.DAN (nedelja 17.12.) RIM 

Doručak. Odjava iz hotela i slobodno vreme. Sastanak sa predstavnikom agencije u zakazano vreme i organizovan transfer do aerodroma. Let za Beograd kompanijom Air Serbia JU 8405 u 15.20h, a očekivano vreme sletanja na beogradski aerodrom je u 16.55h prema objavljenom redu letenja. Kraj programa.

 

FIRST MINUTE PONUDA – OGRANIČEN BROJ SOBA!!!

CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U €

 

14. decembar

2017.

Hoteli RAELI  3***/stanica Termini/

http://raelihotels.it/en/home

169

Doplata za jednokrevetnu sobu 90 €

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Avionski prevoz na direktnoj liniji Beograd – Rim – Beograd kompanije Air Serbia,  smeštaj u jednom od hotela iz porodice Raeli sa tri zvezdice, a o tačnom nazivu smeštaja putnici će biti obavešteni tri dana pred put u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi tri  (3) noćenja sa samoposlužnim doručkom (tzv. „švedski sto“),  razgledanje grada,  organizovani transferi, asistencija lokalnog predstavnika na srpskom jeziku, organizacione troškove u celini.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje se preporučuje putnicima
  • Aerodromske takse u iznosu od 114.78 € koje su podložne promenama
  • Fakultativne izlete: Vatikan 45€ i neophodna je prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana u dinarskoj protivvrednosti (cena uključuje ulaznicu,  vodiča; slušalice i asistenciju profesionalnog vodiča na srpskom jeziku), pešačko razgledanje 20€. Minimalan broj putnika za realizaciju fakultativnih izleta je 15 zainteresovanih, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika lokalna agencija koja je organizator istih zadržava pravo da na licu mesta ponudi korigovane, više cene koje putnici nisu u obavezi da prihvate.
  • Obavezna gradska komunalna taksa koja u hotelima sa tri zvezdice iznosi 4€, a u hotelima sa četiri zvezdice 6€ po osobi po danu.

Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 484 dinara po osobi.

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu na dan uplate.

 

NAČIN PLAĆANJA

  • 30% prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski ILI PUTEM PROFAKTURE, OSTATAK NAJKASNIJE 10 DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE.

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

Organizator  poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“.

HOTELI  RAELI 3*** http://raelihotels.it/en/hom

Hoteli Floridia, Lazio, Regio I Siracusa su hoteli sa tri zvezdice I pripadaju porodici Raeli. Locirani su u  blizini Termini stanice odakle se lako stiže do samog srca grada. Sve sobe su sa TWC, SAT TV, a gostima je na raspolaganju restoran gde se služi doručak.

Cenovnik  br. 6 od 28.06.2017.

Aranžman je rađen na bazi minimum 20 plativih putnika.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE Organizatora  USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.