CONY 2020 LONDON

25.03.-29.03.2020.

GARANTOVANI POLAZAK

CONY pruža platformu za međunarodne stručnjake koji diskutuju i upoređuju iskustva, čime se zatvara jaz između širenja znanja i njegovog korištenja. Srž kongresa su predavanja koja omogućavaju učesnicima da se fokusiraju na nerešena pitanja u sferi neurologije, sa vodećim svetskim stručnjacima.  Kongres ima za cilj da obezbedi najnovije podatke koji olakšavaju rad lekarima, sa pouzdanim, najnovijim naučnim informacijama, pomažući u svakodnevnoj nezi bolesnika.

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM

 1. Dan 25.03.2020. BEOGRAD – LONDON

Sastanak grupe na Aerodromu Nikola Tesla u 08:00 časova (dva sata pre leta) na Terminalu 2. Direktan let kompanijom AIR SERBIA za London u 10:00 časova. Nakon sletanja u 12:20 časova po lokalnom vremenu transfer do hotela uz kraće informativno razgledanje grada. Glavni grad Ujedinjenog Kraljevstva, Velike Britanije i Severne Irske, ali i najvažnijeg dela države, Engleske, London, jedan je od najvećih turističkih, kulturnih i komercijalnih centara na svetu. Ranije je bio srce ogromnog carstva kao i idustrijske revolucije, ali i izvor poznate svetske literature i književnosti. Danas je on jedna od najtraženijih turističkih destinacija, u koju turisti idu iz najrazličitijih razloga, zbog toga što ima najšareniju turističku ponudu, zabavu, kulturu, umetnosti, moderne umetnosti, poslovni turisti koji dolaze zbog seminara i sajmova, zabavnih parkova i još mnogo toga. Nakon razgledanja smeštaj u hotel Novotel London West (mesto održavanja kongresa). Noćenje.

 1. Dan 26.03.2019. LONDON

Doručak. Odlazak u pešačko razgledanje grada (razgledanje će se iz praktičnih razloga obaviti podzemnom železnicom i gradskim prevozom zbog velikih udaljenosti i rastojanja među znamenitostima). Tokom boravka u Londonu treba obavezno videti: Vestminister Opatiju, crkvu Sv. Pavla- jedna od najvećih crkvi na svetu, Big-Ben- simbol grada, kejove oko Temze, Londonski most (Tower Bridge) sa muzejom u kojem se čuva kraljevski krunski nakit, Bakingemsku palatu- rezidencija britanske kraljice, Metropolitan muzej sa jednom od najvećih galerija i zbirki umetnosti na svetu, London Eye- ogromni panoramski točak sa kojeg se pruža spektakularni pogled na grad; Kensigton palata i vrtovi, Hajd park sa čuvenom govornicom, Tajms skver, Pikadili skver, Oxford street… Individulani povratak u hotel. CEREMONIJA OTVARANJE KONGRESA. Noćenje.

3.Dan 27.03.2020.  LONDON

Doručak. KONGRESNI PROGRAM. Za zaintersovane putnike moguće je organizovati celodnevni fakultativni izlet u

Oksford. Oksford je najstariji univerzitetski grad u Engleskoj. Nalazi se oko 80 km zapadno od Londona i glavni je grad okruga Oxfordshire. Kroz grad protiču reke Temza (u Oksfordu poznata kao The Isis), i reka Cherwell. Zajedno sa Kembridžom (koji je drugi najstariji univerzitetski grad i veliki rival Oksforda), ovaj grad je dugo bio reprezent engleskog akademskog establišmenta i elite. Oksford je danas živopisan moderan grad kojim dominiraju srednjevekovne crkve i fakulteti, u karakterističnom gotskom sjaju. Slikovita arhitektura i brz moderan život kojem doprinose studenti, laka industrija i tehnologija, okruženi zelenom prirodom okruga Oxfordshire čine ovaj grad sjajnom destinacijom za putovanje. Od atrakcija ove se izdvajaju: Bodleian Library je glavna istraživačka biblioteka Univerziteta u Oksfordu, Radcliffe Camera, Sheldonian Theatre, Univerizetska crkva Svete Device Marije, kao i mnogobrojni muzeji, galerije, pozorišta i naravno pabovi. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u London. Noćenje.

4.Dan 28.03.2020.   LONDON

Doručak. KONGRESNI PROGRAM. Za zainteresovane putnike moguće je organizovati poludnevni fakultataivni izlet u dvorac Vindzor ili dvorac Hempton Court. Zamak Vindzor (engl. Windsor Castle) je rezidencija britanskih monarha koja se nalazi u Vindzoru, u okrugu Berkšir. Ovaj zamak je poznat kao jedna od tri zvanične rezidencije britanske kraljevske porodice. Najveći je stalno naseljeni zamak na svetu. Površina same građevine je 45.000 m2. Zamak na ovom mestu je izgradio Vilijam I Osvajač nakon invazije Normana u 11. veku. Izgrađen je na veštački napravljenom uzvišenju strateški važnom za kontrolu reke Temze i glavnog puta ka Londonu. Od vremena njegove vladavine ovaj zamak je postao rezidencija britanskih vladara, što ga čini i najduže naseljenim zamkom u Evropi. Danas je popularna turistička atrakcija u kojoj se organizuju prijemi za strane državnike, i u kojem Kraljica Elizabeta II provodi vikende.  Istorijska palata Hampton Court nalazi se jugozapadno od Londona na severnoj obali reke Temze. Izgrađen 1514. godine kao privatna rezidencija za Kardinala Volse-a, palata je kasnije predata Henriju VIII da osigura kraljevu naklonost. Petero od šest Henrijevih zena je živelo ovde kao engleske kraljice, a legende kažu da duhovi treće i pete i dalje žive u istoj.  Bio je i omiljena rezidencija Elizabete I, čuvene devičanske kraljice. Palatu je za javnost otvorila kraljica Viktorija. Povratak u London. Noćenje.

 1. Dan 29.03.2020. LONDON – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer na aerodrom u 15:30 časova. Let kompanijom AIR SERBIA za Beograd u 18:55 časova. Sletanje u Beograd u 22:35 časova po redu letenja.

Smeštaj u  ½ sobama ili u dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem

 

Hotel Novotel London West 4*

https://www.accorhotels.com/gb/hotel-0737-novotel-london-west/index.shtml

745€

Doplata za 1/1 sobu 200 eur

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

Avionski prevoz na relaciji Beograd-London -Beograd kompanijom Air Serbia, sa uključenim prtljagom do 23kg i ručnim do 08kg i svim pripadajućim taksama, koje su podložne promenama do polaska, gde agencija zadržava pravo korekcije istih ; Smeštaj u hotelu 4* u Londonu, na bazi 4 noćenja sa doručkom; Transferi aerodrom-hotel-aerodrom sa poludnevnim panoramskim i pešačkim razgledanjem grada; Turistički obilazak Londona u pratnji vodiča; Nisu predviđene posete ni unutrašnji obilasci napomenutih građevina, sem u slučaju da to po programu nije drugačije naznačeno; Usluge lokalnog vodičkog servisa na engleskom jeziku; Usluge pratioca grupe iz agencije; Troškovi organizacije putovanja; Transferi prema programu.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

KOTIZACIJA ZA KONGRES; Ulaznice na lokalitetima i posete, ukoliko nije naznačeno drugačije u programu; Putno zdarvstveno osiguranje (možete kupiti u agenciji, po ceni od 121 dinara po osobi po danu); Boravišne takse u hotelima koje se plaćaju na licu mesta prilikom prijave u hotel; Fakultataivne izlete u Oxford ili  Vindzor zamak; Sve programom nepomenute usluge.

KOTIZACIJA ZA KONGRES:   http://cony.comtecmed.com/registration

Fakultativne izleti – minimum 15 osoba  – prijava i plaćanje u agenciji

 • Oxford, celodnevni izlet = 60 evra
 • Vindzor ili Hampton Court , poludnevni izlet – 60 evra (sa uključenim ulaznicama)

WEB KONGRESA: http://cony.comtecmed.com/

KOTIZACIJA:

  Early registration
until Feb 11, 2020
Late registration
Feb 12-March 18, 2020
On-site registration
from Mar 19, 2020
Participants- Physicians and Scientists € 490 € 570 € 650

 

NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave se plaća akontacija u iznosu 40% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 14 dana pre početka putovanja. Postoji mogućnost plaćanja čekovima na dve rate od završetka putovanja, kao i platnim karticama Banke Intesa na 9 jednakim mesečnih rata bez kamate i uvećanja isključivo u agenciji Kompas u poslovnicama u Novom Sadu i Beogradu.

Za državljane Srbije neophodna je viza za ulazak u Veliku Britaniju

Dokumentacija za vizu:

– Biometrijski pasoš + fotokopija – važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja)

– 2 fotografije, ne starije od šest meseci – pasoškog formata, isključivo na beloj pozadini

 • Za zaposlene; potvrda o zaposlenju, datumu počatka rada i visinom mesečnih primanja  + prevod na engleski jezik (mora biti kod notara za engleski jezik)
 • Radna knjižica (original) + fotokopija svih stranica
 • Stari pasoš + pasoši članova najuže porodice iako ne putuju sa Vama (supružnika / dece / roditelja),
 • Potvrda o korištenju godišnjeg odmora + prevod na engleski jezik (mora biti kod notara za engleski jezik)
 • Za vlasnike ordinacija: izvod iz APR-a + prevod na engleski jezik (mora biti kod notara za engleski jezik)

+ potvrda o plaćenom porezu i visini primanja (prevod na engleski jezik (mora biti kod notara za engleski jezik)

 • Međunarodno zdarvstveno osiguranje (original + kopija)

CENA VIZE: 125 Eur (cena vize je podležna promenama) za dobijanje vize u roku od 30 dana.

Agencija aplicira za britansku vizu (nakon kompletno dostavljene tražene dokumentacije), a klijenti OBAVEZNO u zakazanom terminu moraju biti na razgovoru u prostorijama partnera UK ambasade: Teleperformance Limited, Airport City, Omladinskih brigada 88, 11070 Novi Beograd.

Ukoliko se viza radi po ubrzanom postupku cena vize se uvećava i trenutno iznosi 180 eur.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: PO PRIJEMU PONUDE

NAPOMENE:

1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre započinjanja putovanja.

2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija  zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. VAŽNA NAPOMENA: Agencija ne snosi bilo kakvu odgovornost u slučaju promene reda letenja avio kompanije, kao i u slučaju eventualnog strajka i obustavljanja letova. U tom slučaju je avio kompanija odgovorna za sprovođenje i realizaciju letova. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Prilikom prijave putnici dostavljaju fotokopiju prve strane pasoša, jer u suprotnom agencija ne snosi odogovornost ukoliko se nađe greška prilikom štampanja avionskih karata.

NAPOMENA:Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Agencija zadržava pravo korekcije cene i programa i hotela (usled objektivnih razloga) u slučaju promene na monetarnom tržištu, promene reda letenja ili manjeg broja prijavljenjih putnika. Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana minimum 5 dana pre početka putovanja, ukoliko se ne prijavi dovoljan broj putnika.

Aranžman je rađen na bazi minimum 20 platežnih putnika.

U slučaju da se prijavi manji broj putnika agencija zadržava pravo korekcije cene ili otkaza putovanja.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete polisa broj 30000013162, od 12.06.2019. (primena od 15.06.2019.) Akcionarsko društvo za osiguranje  „Milenijum osiguranje“

, Cenovinik broj 1

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE „KOMPASTOURISM&TRAVEL“, USAGLAŠENI SA ZAKONOM I OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!        Novi Sad, 08.11.2019.