Cosmoprof 2017 Bolonja

Cosmoprof 2017 Bolonja

Međunarodni sajam kozmetike

BOLONJA 16.-03.-20.03.2017.    

cosmoprof-slika

                                                                                                                                                                                                                       www.cosmoprof.com

 

  1. Dan 16.03.2017. NOVI SAD – BEOGRAD ….

Oukupljanje grupe u Novom Sadu na parkingu kod Lokomotive, kod železničke stanice, u 19:45 časova, a polazak je planiran u 20:00 časova. Polazak iz Novog Beograda, sa parkinga kod Buvljaka, Blok 42 u 21:15 časova. Direktna noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije do Italije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

  1. DAN 17.03.2017. … VERONA – RIMINI

Dolazak u Veronu u prepodnevnim časovima.  Po dolasku sledi razgledanje grada u pratnji voidča: amfiteatar »Arena«, trg Bra, Julijina kuća… Grad koji predstavlja dragulj srednjovekovnog graditeljstva i umetnosti, bogate istorije i kulture, razvijao se na obe strane reke Adiđi, u njemu se nalazi više od 50 sačuvanih crkava romanskog, gotskog i renesansnog stila, kao i grandiozne palate, lepi mostovi i raskošni vrtovi. Arena je danas mesto održavanja pozorišnih i operskih predstava, koje se tu prikazuju svake godine. Uz samu Arenu nalaze se i ostaci gradskih zidina iz 265. godine. Svedočanstvo o prisustvu Rimske imperije u ovom gradu je i Avgustovo pozorište (Augusteo), koje se nalazi na obali reke Adiđi. Najlepši most Verone, Ponte di Pijetra, ima pet lukova, od kojih su dva iz doba Rimskog carstva. Od mnogobrojnih crkava i manastira koji su sačuvani u ovom gradu najveću pažnju privlači crkva San Zeno Mađore, koja se smatra najvažnijom romanskom građevinom Verone i gornje Italije. U ulici Kapelo i na broju 23 srednjovekovnog zdanja iz 1200. godine posetićemo Julijinu kuću. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Rimini. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.Dan 18.03.2017. RIMINI – BOLONJA – RIMINI

Doručak. SAJAMSKI PROGRAM. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U 17:30h planiran je polazak za Outlet Centar u blizini Bolonje. Planirani dolazak u Rimini je oko 22h. Noćenje.

4.Dan 19.03.2017.  RIMINI – BOLOGNA – PADOVA  …

Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Bolonju. SAJAMSKI PROGRAM. Za zainteresovane putnike koji žele u prepodnevnim časovima da obiđu Bolonju moguće je uraditi razgledanje grada: Gradska kuća, Neptunova fontana, Veliki trg sa znamenitostima, tornjevi – simboli Bolonje… U 14h je planiran polazak za Padovu. Po dolasku sledi razgledanje grada u pratnji vodiča: crkava Santa Đustina, trg Prato della Vale, Bazilika Svetog Antuna, Via Roma, Gradska kuća, Pedroki kafe… Polazak za Srbiju je u 19:00 časova, sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

5.Dan 20.03.2017. … BEOGRAD – NOVI SAD

Dolazak na krajnja odredišta u ranim jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI ……………………………………………..  155€

Doplata za jednokrevetnu sobu …………………………….. 35€

Cena aranžmana je izražena devizno a plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kusru poslovne Credit Agricole Banke na dan uplate.

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta; Smeštaj u hotelu 3* u mestu Rimini, u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa uslugom 2 noćenja sa doručkom; Transfedi HOTEL-SAJAM-HOTEL; Usluge turističkog vodiča iz agencije; Turistički obilazak Verone, Bolonje i Padove; Organizacioni troškovi.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: Ulaznice za sajam; Međunardono putno zdravstveno osiguranje (Možete kupiti u agenciji po ceni od 121 dinara po osobi po danu); Fakultativne ulaznice i individualne troškove; Sve programom nepomenute usluge.

ROK ZA PRIJAVU: 01.02.2017. – ili do popune mesta do polaska.

NAPOMENE: U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre  početka putovanja.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIZATORA  USAGLAŠENI SA ZAKONOM OOBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA.

Licenca 207/2010

Organizator poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj.13-70682, osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“,

 

 

             Fenix 777 travel, 21000 Novi Sad, Miroslava Antića 6, tel./fax: 021/425-377, prodaja@fenix777travel.rs, fenix777travel@gmail.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *