DAN PRIMIRJA 2019 BALATON

BALATON – BUDIMPEŠTA

09.11. – 11.11.2019.

Wellness&spa

 

PROGRAM PUTOVANJA

1.Dan 09.11.2019. BEOGRAD – NOVI SAD – BALATONALMADI

Polazak iz Beograda sa parkinga kod Arene na Novom Beogradu u 06:00 časova. Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 07:00h. Direktna, dnevna, vožnja do Balatona sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Planirani dolazak u hotel Bal Resort 4* je oko 14:00 časova. Po dolasku piće dobrodošlice, smeštaj u hotel. WELLNESS & SPA program (bazen, finska sauna, parna I infracrvena sauna, đakuzi, fitness centra…). Večera. Noćenje.

2.Dan 10.11.2019. BALATONALMADI*

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i Wellness & Spa program. Večera. Noćenje.

3.dan 11.11.2019. BALATONALMADI – BUDIMPEŠTA – NOVI SAD – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela i u 09:00 časova polazak za Budimpeštu. Po dolasku sledi kraće informativno razgledanje grada u pratnji vodiča: Stadion Ferenc Puškaš, Arena, Trg Heroja, Muzej lepih i primenjenih umetnosti, zamak Vajdahunjadi, Andraši bulevar, Bazilika Svetog Stefana, Ruzveltov Trg, Akademija, Lančani most, Ribarski bastion, Crkva kralja Matije, kraljevska palata, kraće slobodno  vreme u Budimu, Eržabet most, Vaci ulica… U kasnim popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Planirani dolazak u Novi Sad I Beograd je u kasnim večernjim časovima u zavisnosti od uslova nap utu I graničnim prelazima.

 

Smeštaj u Balatonalmadi, u hotelu Bal Resort 4* u 1/2 sobama ili u 1/2 +1 sobama, sa uslugom 2 noćenja sa doručkom

 

Cena aranžmana po osobi

Plativo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Crdit Agricole Banke

Promo cena   115€

Doplata za 1/1 – 35€

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Prevoz udobnim autobusom turističke klase prema programu sa svim pripadajućim troškovima;
 • Smeštaj u hotelu sa 4* u dvokrevetnim sobama sa na bazi 2 polupansiona – švedski sto;
 • Piće dobrodošlice nako dolaska u hotel Hunguest hotel Bal Resort 4*

https://www.hunguesthotels.hu/en/hotel/balatonalmadi/hunguest_hotel_bal_resort/

 • Wellness & SPA program: bazen, jacuzzi, finska sauna, infracrvena sauna, ronilački bazen, parno kupatilo, fitness, bade mantili u sobama;
 • Razgledanje Budimpešte u pratnji vodiča iz agencije;
 • Organizacioni troškovi.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Boravišna taksa koja se plaća u hotelu na licu mesta na recepciji i iznosi 1,7 eur po osobi po danu;
 • Fakultataivni program;
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje možete obezbediti u agenciji KOMPAS po ceni od 125 dinara po osobi po danu;
 • Individualni troškovi i ulaznice;
 • Sve programom nepomenute usluge

*FAKULTATIVNI IZLETI:

 • 11.2019. Odlazak do Sekešfehervara i Vesprema – 15 eura po osobi.

Za zainteresovane putnike postoji mogućnost fakultativnog odlaska uz doplatu do Sekešfehervara (stoni Beograd) grada poznatog kao prestonica mađarskih kraljeva. Obilazak gradske kuće sa trgom, glavne rimokatoličke crkve, zgrade starog suda, biskupske palate, spomenik Kralja Ištvana i kapele Sv. Ane. Po obilasku sledi odlazak do kraljičinog grada, Vesprem. Županija Vesprem nalazi se u centralnoj prekodunavskoj regiji, u zapadnom delu Mađarske. Sedište županije je istoimeni grad. Obilazak starog kraljičinog grada, dvorca I Benedek-Hegi dolomitske litice neposredno ispod zamka, biskupska palata, gradski muzej, spomenika Svetom Trojstvu I Bazilika Sv. Mihajla. Ovaj grad će 2023. godine biti Evropska pretonica kulture. U popodnevnim časovima povratak u hotel.

Minimum 30 plativih putnika za realizaciju fakultataivnih izleta!

NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave se plaća akontacija u iznosu 40% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja. Postoji mogućnost plaćanja čekovima na dve rate od završetka putovanja, kao i platnim karticama Banke Intesa na 5 jednakih mesečnih rata bez kamate i uvećanja isključiv u agneciji Kompas u poslovnicama u Novom Sadu i Beogradu. Prilikom prijave putnici dostavljaju kopije pasoša.

 

NAPOMENE:

1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije.

Kalkulacija je radjena na bazi minimum 45 plativih putnika u autbusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranzmana najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.

 

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete, osiguravajuće kompanije
 „TRIGLAV OSIGURANJE“, Cenovinik broj 1, 10/ BUDIMPESTA - Licenca 207/2010

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIZATORA, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA

Novi Sad, 17.05.2019.