DOČEK NOVE 2019 GODINE – AUTOBUS IZNENAĐENJA

ILI AUTOBUS ODLIČNOG PROVODA 

                                                            31.12.2018.- 02.01.2019.

  1. decembar 2018

Polazak iz Novog Sada u 12:00 časova sa železničke stanice –stara lokomotiva, iz Beograda u 13:30h sa dogovorenog mesta…Nas autobus klizi kao sanke al stigli smo mi i do palanke. Severac je duvo ladan pa ko ne bi bio gladan. Eto nas u jednom kućerku u Sremu.

Sremila nam kuma naša za užinu: pite, proje, štrudle sa makom… sve domaće „Kolo igra tamburica svira“ …

Za sad dosta „ajmo naput“  Putuje se ravnicom, preko nadvožnjaka i mostova. Dolazak u mesto u kome je „zarobljeno“ staro vreme ali u modernom ruhu gde žive vedri ljudi i dobri domaćini. Smeštaj u hotel. Slede visinske pripreme za novogodišnji provod-toaeta poželjna.

DOČEK NOVE 2019.GODINE. Svečana večera (hladno pa toplo predjelo, glavno jelo, dezert, neograničeno-domaće piće) i tako sve do sutra, jutra… Jutarnje noćenje.  

  1. januar 2019.

Nakon kasnijeg, značajno kasnijeg doručka sledi pešački obilazak znamenitosti grada na prostorima nekadasnjeg Panonskog mora i manastira sa pet kupola. Kratak odmor u restoranu  na obali reke za toplu supicu i nešto za nabosti.

Povratak u hotel i priprema za Reprizu novogodišnje noći!  Kad ugledamo sunce, vreme je za spavanje. 

  1. januar 2019.

Budjenje al polako…nije bitno ko je prvi. Kasniji doručak i polazak na povratak u Beograd i Novi Sad, gde se stiže kad se stigne.  Na putu povratka, pauza za “Nesto pojesti, popiti, pevati…”sve uz tamburaše, opet, ali druga «banda».

Polazak na povratak u Beograd i  Novi Sad, u koji se stiže kad se stigne. Završetak ovonovogodišnjeg druženja i programa.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 209 eur

Minimum za realizaciju programa: 45 plaćena aranžmana

SVOJIM POTPISOM PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA I REZERVACIJE PUTOVANJA PUTNIK PRIHVATA OVAJ PROGRAM U CELOSTI SADRŽAJA I OBIMA USLUGA

NAPOMENA: Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene u slučaju manje od 45 plaćena aranžmana, kao i da otkaže putovanje najkasnije 5 dana pre polaska

ROK ZA PRIJAVU I REZERVACIJU: do 5 decembar 2018. ili do popune slobodnih mesta

Hotel nudi Wellness & Spa uz diplatu od 10€ dnevno.

 

U CENU ARANŽMANA UKLJUČENO JE:

prevoz turističkim autobusom (klima, audio, video) po itinereru programa, smeštaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu 4* sa uslugama ukupno 2 noćenja sa doručkom,  svečana novogodišnja večera sa prigodnim zabavnim i muzičkim programom, svečana večera na “reprizi dočeka” sa prigodnim zabavnim i muzičkim programom, piknik na prvom iznenađenju,uspuni piknik na povratku, turističko razgledanje po programu, vodički servis, organizacija aranžmana.

 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

lični troškovi i sve nepomenute usluge.

Ugostiteljske usluge u programu:

31.12.2016.

– prvo iznenadjenje: meze, neograničeno domaće piće, muzika…

– svečana novogodišnja večera –klasično posluženje sa neograničenim domaćim pićem

– noćenje

01.01.2017.

– kasni doručak

– lagani ručak ( topla supa i meze)

– repriza novogodišnje večere- klasično posluživanje – hladno predjelo, glavno jelo, salata,  desert sa neograničenim domaćim pićem.

– noćenje

02.01.2017.

– doručak

– ručak na povratku uz neograničeno domace pice i muzika.

 

PLAĆANJE: Prilikom rezervacije plaća se 30%, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

Plativo u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate

 

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIZATORA,  SASTAVNI SU DEO OVOG PROGRAMA, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O TURIZMU I STANDARDIMA NACIONALNOG POSLOVNOG UDRUŽENJA TURISTIČKIH AGENCIJA. licenca otp 207/2010.