MEĐUNARODNI SAJAM PEKARSTVA, POSLASTIČARSTVA I ČOKOLADE

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM:

02.02. – 06.02.2018.

 

1.Dan 02.02.2018. – BEOGRAD – FRANKFURT – PARIZ

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u 05:00 časova kod šaltera za informacije, na Terminalu 2, Međunardoni odlasci. Let za Pariz kompanijom Lufthansa u 07:15 časova preko Frankfurta. Planirani dolazak u Pariz je u 13:30 časova po redu letenja. Po dolaku sledi transfer do hotela u panoramsko i pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča: široki bulevari, Opera, trg Vandom, trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Ajfelov toranj, Dom invalida, Bogorodičina crkva, Sorbona… popodn smeštaj u hotel. Odmor. Noćenje.

 1. Dan 03.02.2018. – PARIZ

Doručak. SAJAMSKI PROGRAM. Individualni odlazak podzemnom železnicom. Povratak u hotel. Noćenje.

3.Dan 04.02.2018. – PARIZ

Doručak. SAJAMSKI PROGRAM. Predlažemo u slobodno vreme mogućnost fakultativnog izleta u Luvr – jednog od najčuvenijih, najstarijih i najbogatijih muzeja na svetu. Obilaze se Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa delima italijanskim majstora, galerija „Mediči“ sa Rubensovim remek-delima, sala francuskih majstora, “Miloska Venera”…Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Slobono popodne za individualne aktovnosti. Noćenje.

4.Dan 05.02.2018. – PARIZ

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – romantična vožnja brodom po Seni. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5.Dan 06.02.2018. – PARIZ – FRANKFURT – BEOGRAD

Doručak. Odjavljivanje iy hotela do 10:00 časova. Slobodno vreme do polaska na aerodrome. Izgubite se u ulicama kojima su hodali Zola, Verlen i Prever, doživite čari impresionizma Monea, Renoara i Manea, uživajte svim čulima hodajući najlepšim ulicama grada svetlosti… Transfer na aerodrome iz hotela u 15:00 časova. let kompanijom Lufthansa u 18:35 ćasova. Planirani dolazak u Beograd je u 23:50 časova po redu letenja. Kraj programa.

Smeštaj u  ½ sobama ili u dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem

Hotel 3*, Pariz (širi centar grada – lanac Ibis Styles hotela)  Doplata za 1/1 sobu 190€

419€

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

 • Avio prevoz kompanijom Lufthansa sa uključenim prtljagom, sa presedanjem u Frankfurtu;
 • smeštaj u hotelu 3* u širem centru garda u 1/2  i 1/2+1 sobama na bazi četiri noćenja sa doručkom – švedski sto;
 • usluge vodiča i pratioca grupe iz agencije (ukoliko bude bilo 15 i više prijavljenih putnika);
 • tarnsferi prema programu;
 • planirane obilaske po porgramu, kao i troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMNA NE UKLJUČUJE:

 • Aerodromske takse – 119 eura (podložne promeni do 7 dana pre puta)
 • Gradska taksa – plaća se na licu mesta na recepciji hotela.
 • Fakultataivni program. VERSAJ – 60 EUR, LUVR – 45 EUR, KRSTARENJE SENOM – 15 EUR.
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje možete obezbediti u agencija  (u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak u EU, te sami putnici snose odgovornost za neposedovanje istog);
 • Ulaznica za sajam, http://www.europain.com/en
 • ulaznice za spomenike, muzeje, galerije i sve programom nepomenute usluge.

NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave se plaća akontacija u iznosu 40% od cene aranžmana a ostatak najkasnije 14 dana pre početka putovanja. Prilikom prijave putnici dostavljaju kopije pasoša.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 02.12.2017. ili do popune mesta

NAPOMENE:

1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.   2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija organizator  zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije.

Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

Aranžman je rađen na bazi minimum 15 plativih putnika u AVIONU.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIZATORA    Kompas tourism&travel         – Licenca 207/2010 – USAGLAŠENI SA ZAKONOM OBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA.

Organizator poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“.

Cenovnik br. 1 od 10.11.2017.