Fieragricola 2016 Verona

FIERAGRICOLA

                                 MEĐUNARODNI SAJAM POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE I STOČARSTVA
(poljoprivredne mašine, alati, oprema za farme i stočarstvo, veterinarska oprema,
agro-farmacija, stočna hrana, eko resursi, bio gorivo…)
Povodom jednog od najznačajnijih sajmova poljoprivredne mehanizacije i stočarstva u Evropi, priredili smo prigodan program putovanja. Sajam se održava bienalno, poseti ga oko 130.000 posetilaca, iz raznih krajeva sveta. Pored posete sajmu, programom je predviđena i poseta najinteresantnijim gradovima severne Italije, te obilazak najznačajnijih turističkih lokaliteta.

VERONA 03.02.-06.02.2016.
www.fieragricola.it/en
PROGRAM PUTOVANJA- AUTOBUSOM
1.dan 04.02.2016. – ZRENJANIN…
Polazak grupe iz Zrenjanina u 21.00 čas sa sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji, sa usputnim pauzama prema potrebi i zbog obavljanja carinskih formalnosti.
2.dan 05.02.2016. – … TRST – VIĆENCA – VERONA
Dolazak u Trst u prepodnevnim časovima u zavisnosti od graničnih prelaza i uslovima na putu. Po dolasku sledi obilazak grada: Canal Grande, plata Gopčević, Ponte Roso, Crkva Svetog Spiridona, Trg Berze i Trg Ujedinjenja Italije. Kraće slobodno vreme I nastavak putovanja za Vićencu. Po dolasku sledi obilazak malog gada: Bazilika Paladiana, Teatro Olimpiko, pešačka zona… Polazak za Veronu u dogovoreno vreme. Smeštaj u hotelu cca 15km od Verone. Večera. Noćenje.
3.dan 06.02.2016. – VERONA
Doručak. SAJMASKI PROGRAM. U poodnevnim časovima obilazak Verone: amfiteatar »Arena«, trg Bra, Trg Erbe, Julijina kuća… Grad koji predstavlja dragulj srednjovekovnog graditeljstva i umetnosti, bogate istorije i kulture, razvijao se na obe strane reke Adiđi, u njemu se nalazi više od 50 sačuvanih crkava romanskog, gotskog i renesansnog stila, kao i grandiozne palate, lepi mostovi i raskošni vrtovi. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
4.dan 07.02.2016. – VERONA – VENECIJA …
Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak Venecije u pratnji vodiča: Trg Svetog Marka sa znamenitostima, Duždeva palata, stubovi Venecije, most uzdaha, Rialto, kanal Grande… U dogovoreno vreme polazak za Srbiju.
5.dan 08.02.2016. – …. ZRENJANIN
Dolazak u Beograd i Novi Sad u jutarnjim časovima u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI 159 €
Doplata za za jednokrevetnu sobu 39 €
Cena je izražena devizno a plaća se u dinarskoj protivvrednosti
po prodajnom kursu Credit Agricole Banke na dan uplate!

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
– 2 polupansiona (doručak i večera) u hotelu sa četiri zvezdice u okolini Verone. Sobe su 1/2 i 1/3. Predlog hotela HOTEL ANTARES 4*, Villafranca di Verona (cca 13km od Verone) – www.hotelantares.com
– Obilazak prema programu –Trst, Vićenca, Verona i Venecija.
– Usluge turističkog vodiča tokom putovanja.
– Ulaznice za sajam – 1 dan.
– Troškovi organizacije puta.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
– Prevoz,
– Wellness centar hotela – 18 eura doplata na licu mesta u hotelu (nije obavezno-fakultativno)
– Međunarodno zdravstveno osiguranje (možete kupiti u agenci – 121,00 dinar po danu).
– Individualne aktivnosti i lične troškove.

NAČIN PLAĆANJA:
– 30% prilikom rezervacije, a ostatak minimum 15 dana pre početka putovanja. Uz prijavu ostaviti sledeće podatke: Ime i prezime, datum rođenja, broj pasosa i broj telefona.
NAPOMENE:
U slučaju promena na tržitu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih učesnika od navedenog minimuma za realizaciju putovanja, agencija zadržava pravo na korekciju cene. Cena je izražena u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom efektivnom kursu poslovne banke “Credit Agricole” na dan uplate. Agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana 5 dana pre početka putovanja, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika od kalkulativnog minimuma.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA MINIMUM 45 PUTNIKA U AUTOBUSU!!!

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA! Licenca 207/2010

Fenix 777 travel, 21000 Novi Sad, Miroslava Antića 6, tel./fax: 021/425-377,
e-mail: prodaja@fenix777travel.rs, web: www.fenix777travel.rs

 

fiera