Fruit logistica 2016 Berlin, veliki sajam voća i povrća

fruit 1

fruit 2Međunarodni stručni sajam iz oblasti voća i povrća
Sveže voće i povrće, proizvodi za ketering, organski proizvodi, sušeno voće, cveće i biljke za kuću, tretman voća i povrća posle berbe, semena, sistemi za praćenje temperature, pakovanje, skladištenje, transport, sistemi za čišćenje i reciklažu, kontrola kvaliteta, opreme za prodavnice i marketing
www.fruitlogistica.de/en/

PROGRAM PUTOVANJA – AVIONOM
02.02. – 05.02.2016.

1.dan 02.02.2016. – BEOGRAD – BERLIN
Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre leta. Let za Berlin (Air Serbia) u 18:05 časova. Dolazak u Berlin po redu letenja u 20:00 časova. Individualni ili organizovani transfer aerodrom-hotel. Smeštaj. Noćenje.
2.dan 03.02.2016. BERLIN
Doručak. Individualni prevoz hotel-sajam-hotel. SAJAMSKI PROGRAM. Noćenje.
3.dan 04.02.2016. BERLIN
Doručak. Individualni prevoz hotel-sajam-hotel. SAJAMSKI PROGRAM. U slobodno vreme preporučujemo razgledanje glavnog grada Nemačke: Brandenburška kapija, Berlinski zid, Čekpoint Čarli, Memorijal Holokausta, „Reichstag“, „Museum Island“ (Ostrvo muzeja), Potsdamer trg, komanda SS-a i Gestapo-a za vreme II Sv. rata, Nova sinagoga, bulevar „Unterden Linden“, TV torianj, Berlinska katedrala, Humboldt Univerzitet, Opera, „Gendarmenmarkt“ (najveći berlinski trg). Noćenje.
4.dan 05.02.2016. BERLIN – BEOGRAD
Doručak. Individualni ili organizovani transfer do aerodroma. Dolazak na aerodrom u Berlinu dva sata pre leta. Let za Beograd u 09:35 časova (Air Serbia). Dolazak u Beograd u 11:20 časova.

FRUIT LOGISTICA 2016 BERLIN  CENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI od 445€
Doplata za jednokrevetnu sobu na upit

U CENU ARANŽMANA UKLJUČENE SU SLEDEĆE USLUGE:
Povratna avio-karta na relaciji BEOGRAD/BERLIN, aerodromske takse, smeštsaj u hotelu sa 3* u dvokrevetnim sobama sa uslugom noćenje i doručak, ogranizacioni troškovi.
U CENU NIJE UKLJUČENO:
Transferi aerodrom-hotel-aerodrom (moguće je organizovati u agenciji uz doplatu), Zdravstveno osiguranje, ulaznice za posetu sajmu, svakodnevni transferi od hotela do sajmišta, lični troškovi i programom sve nepomenute usluge.
ROK ZA PRIJAVU: do popune mesta.
Prilikom prijave uplaćuje akontacija od 40%, a ostatak najasnije 15 dana pre početka putovanja.
NAPOMENA: Minimum 2 prijavljena putnika.
Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate. Agencija zadržava pravo korekcije cene i programa u slučaju manjeg broja prijavljenih učesnika od planiranog, promene reda letenja ili kalkulativnih elemenata.
PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!Organizator “Kompas tourism@travel” – Licenca 207/2010
Fenix 777 travel, 21000 Novi Sad, Miroslava Antića 6, tel./fax: 021/425-377,
e-mail: prodaja@fenix777travel.rs, web: www.fenix777travel.rs