IBAKTECH 2019. ANKARA

Međunarodni sajam  pekarstva, mašinske industrije, proizvodnja sladoleda, čokolade

                            ANKARA 07.-10.03.2019.

 

Mašine za preradu testa i mašine za proizvodnju hleba, rerne, mikseri,automatsko peglanje peciva, linije za proizvodnju pita,industrijska baklava, pizza linije, mašine za peke, oblikovanje kolača, tvrdi keksi, krekeri, sušeni  hleb, mašine za proizvodnju testa, mašine za rezanje torte, pita i baklava, oprema za pripremu torti, oprema za pripremu kolača i biskvita, transporteri za hlađenje hleba, industrijska kuhinjska oprema, aditivi za prehrambenu industriju,vitrine, oprema za: kafeterije, restorane, barove i poslastičarnice, sistemi hladnjača, laboratorijska oprema, usluge sertifikacije…..

 

                                                                                                                       Program putovanja – avionom:

     1.dan 07.03.2019. BEOGRAD – ANKARA

Dolazak na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” u 07,00 časova. Let za Ankaru sa međusletanjem u Istanbulu.Sletanje na aerodrom u Ankari u 15,10 časova        po lokalnom vremenu. Transfer do hotela i smeštaj. Slobodno vreme  za odmor. Noćenje.

     2./3. dan 08./09.03.2019. ANKARA

Dva sajamska dana. Usluge u hotelu: noćenje, doručak.

     4. dan 10.03.2019. ANKARA- BEOGRAD

Doručak, napuštanje soba. Slobodno vreme do polaska transfera na aerodrom. Let za Beograd u 16,00 časova sa presedanjem u Istanbulu. Planirano sletanje na beogradski aerodrom u 19,30 po lokalnom     vremenu.

     MINIMUM: 15 OSOBA

     CENA ARANŽMANA PO OSOBI:    295 EUR

     Doplata za jednokrevetnu sobu:       90 EUR – na upit

Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu poslovne banke -Credit Agricole.

 

U CENU ARANŽMANA UKLJUČENE SU SLEDEĆE USLUGE:

Povratna avio karta na relaciji Beograd/Istanbul-Ankara, transferi u Ankari aerodrom/hotel/aerodrom, smeštaj u hotelu 3 zvezde u dvokrevetnim sobama u             Ankari sa uključenim doručkom (3 noćenja), troškovi         pratioca  grupe i organizacioni troškovi.

     U CENU NIJE UKLJUČENO:

Aerodromske takse 170 EUR(podložne promeni)- plaćaju se uz aranžman, ulaznice za posetu sajmu, lokalni prevoz u  Ankari, lični troškovi i programom sve          nepomenute usluge.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 16.01.2019.

Prilikom prijave uplaćuje se akontacija od 150 eur, ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na put.

Prijave se vrše pismenim putem, uz dostavljanje skenirane prve stranice pasoša. Za ulazak u Turskoj pasoš treba da važi najmanje 6 meseci.

 

     NAPOMENE:

 1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija   zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

Organizator  poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade stete, osiguravajU kompanije „DDOR neživotno osiguranje“, Cenovinik broj 1, 22.11.2018. LICENCA Organizatora 207/2010.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIZATORA,  Kompas tourism6travel”        USAGLAŠENI SA ZAKONOM    O    OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!