Intertraffic 2016 Amsterdam

intertrafic

www.intertraffic.com/amsterdam/

U Amsterdamu će se od 05. – 08.04.2016. godine održati međunarodni sajam, Intertraffic 2016. Na sajmu će biti prikazane najnovije inovacije u domenima tehnolohije, infrastrukture, saobraćaja i bezbednosti u saobraćaju. Posebna tema sajma je SmartMobility, koji je od izuzetnog značaja za razvoj grada. Intertraffic Amsterdam se organizuje svake dve godine pa su svi proizvodi predstavljeni na izložbi potpuno novi. Inovacija je ključna reč za Intertraffic. Sajam nudi potpuno sveobuhvatan pregled saobraćaja i transportne industrije, a na sajmu će se naći više od 800 izlagača. Sva rešenja za vaše probleme u vezi sa infrastrukturom, upravljanja saobraćajem i parkingom, biće predstavljena na sajmu. Posetioci i učesnici će imati posebnu priliku da se sretnu i povežu sa partnerima i velikim firmama iz celog sveta. To nam je bio povod za ovaj program

                                                           PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM
05.04. – 08.04.2016.
1.dan 05.04.2016. – BEOGRAD – AMSTERDAM
Okupljanje grupe kod šaltera za informacije na aerodromu Nikola Tesla u 04:40 časova. Direktan let za Amsterdam u 06:20 časova. Nakon sletanja u Amsterdam, 09:10 časova smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
2.dan 06.04.2016. – AMSTERDAM
Doručak. SAJAMSKI PROGRAM. Predlažemo razgledanje grada i posetu najatraktvnijim gradskim znamenitostima: Trg Dam, Kraljevska palata, Nova katedrala u kojoj se krunišu holandski kraljevi i kraljice, Opera, reka Amstel, mostovi, četvrt Crvenih fenjera, muzeji Rijsk i Van Gogh (nije predviđena grupna poseta), čuvena brusionica dijamanta… Slobodno vreme. Noćenje.
3.dan 07.04.2016. – AMSTERDAM
Doručak. SAJAMSKI PROGRAM. U popodnevnim časovima predlažemo da posetite obližnji Harlem ili Den Haag. Do ovih gradova se lako stiže vozom sa glavne Centralne stanice (Povratna karta za Haarlem oko 9 eura, dok je povratna karta do Den Haag oko 24 eura). Slobodno vreme. Noćenje.
4. dan 08.04.2016. – AMSTERDAM
Doručak. Napuštanje hotela do 11:00 časova. Stvari možete ostaviti na recepciji hotela. Predlažemo da posetite čuveno selo Zaanse Shans sa vetrenjačama. Let za Beograd u 22:25 časova.

Minimum za realizaciju putovanja: 2 putnika
Intertraffic sajam cena aranžmana od 495€
Doplata za jednokrevetnu sobu na upit.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:Povratna avio karta na relaciji Beograd/Amsterdam sa uračunatim aerodromskim taksama, , smeštaj u hotelu sa 3* u Amsterdamu u dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama sa uključenim doručkom, organizacioni troškovi.
U CENU NIJE URAČUNATO: Ulaznice za sajam, transfer aerodrom – hotel – aerodrom (predlažemo vozom do Centralne stanice po ceni od 4.50 eura po pravcu po osobi), prevoz do sajma (gradski prevoz), fakultataivna vožnja kanalima Amsterdama i ulaznice za muzeje, zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti, lični troškovi i sve nepomenute usluge.
ROK ZA PRIJAVU: 01.03.2016.

NAČIN PLAĆANJA: Prilikom prijave se plaća akontacija u iznosu od 40% ukupne cene. Ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre puta.

Napomena: Aranžman je plativ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu «Credit Agricole» banke na dan uplate. Agencija zadržava pravo korekcije cene i programa u slučaju manjeg broja prijavljenih učesnika od planiranog ili promene kalkulativnih elemenata, uz saglasnost prijavljenih putnika.

Sve informacije vezane za sajam i izlagače možete dobiti u agencija ili na sajtu: http://www.intertraffic.com/amsterdam/

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA.Organizator “Kompas tourism and travel” – licenca 207/2010

Fenix 777 travel, 21000 Novi Sad, Miroslava Antića 6, tel./fax: 021/425-377,
e-mail: prodaja@fenix777travel.rs, web: www.fenix777travel.rs