27. KONGRES GINEKOLOGIJE I ULTRAZVUKA

BEČ  15.09. – 19.09.2017.

Program putovanja autobusom 

  1. dan (petak) 15.09.2017. BEOGRAD – NOVI SAD – BEČ

Polazak iz Beograda u 04:00h sa dogovorenog mesta. Polazak iz Novog Sada u 05:00 sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici. Po dolasku sledi panoramko razgledanje grada iz autobusa u pratnji vodiča: Ring sa znamenitostima, Trg Marije Terezije, Umetničko-istorijski i Prirodnjačko-istorijski muzej, Parlament, Rathaus park sa Gradskom kućom, Univerzitet, Gradska opera, Geteov spomenik. Smeštaj u hotel posle 15:00h po hotelskim pravilima. Individualni program. Noćenje

  1. dan (subota) 16.09.2017. BEČ

Doručak. Nastavak pešačkog razgledanja grada koje obuhvata obilazak centralne pešačke zone Beča: Parlament, Kraljevski teatar, kraljevska bašta palate Hofburg, Hofburg (Carska palata), poznata ulica Graben, gradski trg „Stephans platz“ sa monumentalnom katedralom „Stephansdom“, Albertina, Hotel Saher i Opera... U slobodno vreme predlažemo posetu čuvenoj poslastičarnici Saher gde ćete uživati u toploj čokoladi i saher torti, čuvenoj i van granica Austrije. ODLAZAK NA OTVARANJE KONGRESA. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

  1. dan (nedelja) 17.09.2017. BEČ

Doručak. KONGRESNI PROGRAM. Individualni povratak u hotel. Oko 19:00 časova predlažemo fakultataivni odlazak na večeru u boemsko vinogradarsku četvrt Beča, Grincing. Povratak u hotel. Noćenje.

  1. dan (ponedeljak) 18.09.2017. BEČ

Doručak. KONGRESNI PROGRAM. Individualni povratak u hotel.  Noćenje.

  1. dan (utorak) 19.09.2017. BEČ – BRATISLAVA – NOVI SAD – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje Hotela u 09:00 časova. Odlazak do palate ŠENBRUN“ letnje rezidenciji austrijskih vladara, gde posetioci imaju mogućnost obilaska 43 sobe Austrijske carske porodice uz audio vodič na srpskom jeziku, uredjenih po ukusu Marije Terezije u XVIII veku. Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu koji se nalazi na uzvišenju iznad dvorca. U sklopu zamka nalazi se najstariji zoološki vrt u Evropi. U dogovoreno vreme (oko 13h) polazak za Bratislavu. Razgledanje slovačke prestonice u pratnji vodiča: Glavni gradski trg, Rolandova fontana, Kapija Sv. Mihajla, katedrala Svetog Martina… U kasnim poslepodnevnim časovima polazak za Srbiju. Direktna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Planirani dolazak je u kasnim večernjim časovima u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima. .

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI:           245 EURA

Doplata za jednokrevetnu sobu               100 eura

Cena je izražena devizno a  plaća se po prodajnom kursu Credit Agricol Banke na dan uplate

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, autdio i video urđaji) sa svim pripadajućim troškovima autobusa, smeštaj hotelu sa 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom, (bufet doručak i noćenje), u 1/2 i 1/2+1 sobama, razgledanje grada u pratnji vodiča, poseta Bratislavi, troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: Kotizacija za kongres (registracija i uplata kotizacije se može izvršiti u agenciji KOMPAS; Fakultataivni grupni odlazak u dvorac Šenbrun (25 eura po osobi); Fakultativni grupni odlazak u Grincing na večeru – 25 eura po osobi; Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,), lični troškovi  i ostale nepomenute usluge.

NAPOMENE: U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenuaranžmana ili otkaže putovanje Odlazak do palate ŠENBRUN“ letnje rezidenciji austrijskih vladara, gde posetioci imaju mogućnost obilaska 22 soba Austrijske carske porodice uz audio vodič na srpskom jeziku, uredjenih po ukusu Marije Terezije u XVIII veku (grupna ulaznica 25 eura – minimum 20 prijavljenih putnika). Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu koji se nalazi na uzvišenju iznad dvorca. U sklopu zamka nalazi se najstariji zoološki vrt u Evropi. U dogovoreno vreme (oko 13h) polazak za Bratislavu. Razgledanje slovačke prestonice u pratnji vodiča: Glavni gradski trg, Rolandova fontana, Kapija Sv. Mihajla, katedrala Svetog Martina… U kasnim poslepodnevnim časovima polazak za Srbiju. Direktna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Planirani dolazak je u kasnim večernjim časovima.

Način plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja.

Organizator poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj.13-70682, osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“,

Aranžman je rađen na bazi minimum 45  plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE  USAGLAŠENI SA ZAKONOM OBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA.

Cenovnik br. 1, Novi Sad, 25.11.2016.