V E N E T O

  TRST – TREVIZO –VIĆENCA – VERONA – PADOVA – LIDO DI JESOLO – VENECIJA

POLAZAK 08.11.2017.  PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM 6 dana 3 noćenja

 

Program putovanja

1.DAN (sreda 08.11.2017.)  NOVI SAD – BEOGRAD – TRST

Polazak iz Novog sada kod „Lokomotive“ u 18:30h a sa Novog Beograda u 20h sa parkinga kod Buvljaka, blok 42. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.DAN (četvrtak 09.11.)  TRST – TREVIZO  

U prepodnevnim satima dolazak u Trst i razgledanje grada: San GiustoCitta VechiaAustrijski kvart i Piazza UnitàArco di Riccardo – crkva Santa Maria Maggiore – pravoslavna crkva Svetog Trojstva i Svetog SpriridonaSinagoga, jedna od najvećih u Evropi,  dvorac Miramare na obali Tršćanskog zaliva, nekada dom habsburgškog nadvojvode Maksimilijana, a danas muzej sa prostranim vrtom i mnogobrojnim retkim, egzotičnim botaničkim primercima (bez ulaska u dvorac).  Nastavak putovanja prema Trevizu i smeštaj u hotel. Noćenje.

3.DAN (petak 10.11.) TREVIZO – VIĆENCA & VERONA – TREVIZO

DORUČAK. Slobodan dan u Trevizu ili fakultativni, celodnevni  izlet u  Vićencu i Veronu. Izlet započinjemo posetom Vićenci, gradu Andrea Paladia, jednog od najznačajnijih arhitekata-urbanista u svetu čije bogato stvaralaštvo datira iz 16. veka odakle se  njegov uticaj i čitav pokret,  paladijanizam, proširio na celu zemaljsku kuglu. Slobodno vreme.  Nastavak putovanja ka Veroni i po dolasku razgledanje grada tragične ljubavi  Romea I Julije: Piazza dei Signori, Piazza della Erbe, Julijina kuća, Piazza Bra, Arena, katedrala San Zeno. Slobodno vreme. U večernjim satima, povratak u hotel u Trevizu sa usputnim stajanjem u Vićenci po ostatak grupe. Noćenje.

4.DAN (subota 11.11.) TREVIZO – PADOVA – NOVENTA DI PIAVE OUTLET – LIDO DI JESOLO (okolina)

DORUČAK. Odjava iz hotela  i nastavak putovanja prema Padovi i obilazak starog grada:  Univerzitet, Teatro Anatomico, bazilika Svetog Antuna Padovanskog, Trg koji priča – pozorište statua… Ostatak dana slobodan za individualna razgledanja, kapućino u poznatom kafeu Pedroki ili posetu  Noventa di Piave outlet tržnom centru  sa velikom ponudom poznatih brendova (uz doplatu).  U večernjim satima smeštaj u hotel u Lido di Jesolu.  Noćenje.

5.DAN (nedelja 12.11.) LIDO DI JESOLO (okolina)  –  VENECIJA   –  SRBIJA

DORUČAK.  Odjava iz hotela. Slobodan dan u Lido di Jesolu do večernjih sati kada je povratak za Srbiju ili fakultavni izlet u Veneciju. Vožnja do Punta Sabbione i plovidba vaporetom do venecijanske rive. Razgledanje nekada moćne  Mletačke Republike,  “lepotice Jadrana”    izgrađene na 118 malih ostrva:  šetnja uz more uz obilazak Tamnice u kojoj je bio zatočen čuveni Kazanova,  potom legende o najslikanijem mostu u Veneciji,  Most uzdaha, panoramski pogled na crkvu Sv. Đorđa na istoimenom ostrvu i crkvu Santa Maria dela Salute, obilazak Duždeve palate – središte moći Mletačke Republike, „Stubovi smrti“, Biblioteka u kojoj se čuvaju dela Petrarke, Trg Svetog Marka  i Bazilika Svetog Marka, Astronomski sat, šetnja živopisnim ulicama Venecije do mosta Rialto sa prelepim pogledom na Kanal Grande… Slobodno vreme. Polazak za Srbiju oko 19:00h. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih  formalnosti…

6.DAN (ponedeljak 13.11.) BEOGRAD – NOVI SAD

…Dolazak u Beograd I Novi Sad  u prepodnevnim satima na mesto polaska (u zavisnosti od saobraćajnih uslova i zadržavanja na granici). Kraj programa.

 

CENE PO OSOBI PO ARANŽMANU IZRAŽENA U €

Hotel 3***

(u Lido di Jesolu i Trevizu)

***PROMOTIVNA CENA DO POPUNE MESTA    119

                   129 €

*** Broj soba po promotivnoj ceni je ograničen i važi do popune mesta.  Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 75€

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Prevoz autobusom turističke klase sa svim  pripadajućim troškovima prema planu puta, smeštaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi jednog noćenja sa doručkom (kontinentalni) Lido di Jesolu ili okolini (Noale, Oderzo, Noventa di Piave, Monastier di Trevisou, San Donà di Piave) i dva noćenja u hotelu u Trevizu,obilaske prema programu, sve pripadajuće troškove,  turističkog vodiča, organizacione troškove u celini.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE Obaveznu gradsku komunalnu taksu koju putnici plaćaju direktno na recepciji hotela a  koja iznosi u hotelima u Severnoj Italiji između  1.6 € i 3 € po noćenju po osobi I koja se plaća direktno na racepcepciji hotela, međunarodno putno osiguranje, ulaznice za spomenike, muzeje  i sve programom nepomenute usluge.

FAKULTATIVNI IZLETI ***neophodan broj za realizaciju izleta je 25 platežnih osoba. Deca do 14 godina starosti ostvaruju popust od 5€ na sve fakultativne izlete.

  • Vićenca 10€ (ceo dan u Vićenci sa uključenim razgledanjem), Vićenca & Verona 30€ (jednodnevni izlet u Vićencu I Veronu sa uključenim razgledanjima)
  • Venecija 25€ (uključuje razgledanje grada, brodsku kartu)
  • Outlet tržni centar Noventa di Piave 10

Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 605 dinara po osobi i preporučuje se jer u slučaju neposedovanja istog, pogranične vlasti imaju pravo zabraniti ulazak putnika u stranu zemlju.

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu.

NAČIN PLAĆANJA

  • 30% prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski ili po profakturi, najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje.

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

Krajnji rok za prijavu putnika je do popune mesta u zavisnosti od trenutne raspoloživosti. Organiyator  poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“ i Licencu 207 od 10.02.2010. . Rok za otkazivanje aranžmana od strane organizatora putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre započinjanja putovanja, a minimalan broj za realizaciju programa po objavljenom cenovniku je 45 putnika.

OPIS HOTELA: LIDO DI JESOLO (OKOLINA) I TREVISO  Svi hoteli se nalaze u okolini Lida di Jesolo u mestima Noale, Oderzo, Noventa di Piave, Monastier di Trevisou, San Donà di Piave, a hotel u  Trevizu se nalazi na liniji gradskog prevoza … Hoteli raspolažu restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su standardno opremljene TWC-om, TV-om i telefonom. Doručak je kontinentalni.

Cenovnik  br. 1 od 08.08.2017.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIZATORA  USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.