IZLOŽBA EGON SCHIELE – BEČ 2017

BEČ je veličanstven grad, sa divnim arithektonskim i kulturnim nasleđem, sa svojim šarmom i raskoši, blizak Parizu i Rimu. Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, ovaj grad će Vas opet očarati i ponovno ćete uživati u njegovoj fascinantnoj privlačnosti. Za Beč se može reći da je veliki poliglota. Tu ćete susresti ljude iz raznih zemalja širom sveta.

BEČ  10.03. – 12.03.2017.

  1. dan (petak) BEOGRAD – NOVI SAD – BEČ

Polazak iz Beograda u 04:00h sa dogovorenog mesta. Polazak iz Novog Sada u 05:00 sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici. Po dolasku sledi panoramko razgledanje grada iz autobusa u pratnji vodiča: Ring sa znamenitostima, Trg Marije Terezije, Umetničko-istorijski i Prirodnjačko-istorijski muzej, Parlament, Rathaus park sa Gradskom kućom, Univerzitet, Gradska opera, Geteov spomenik. Smeštaj u hotel. Nastavak pešačkog razgledanja grada koje obuhvata obilazak centralne pešačke zone Beča: Hofburg (Carska palata), poznata ulica Graben, gradski trg „Stephans platz“ sa monumentalnom katedralom „Stephansdom“, Albertina, Hotel Saher i Opera. Fakultataivno individualni program. Noćenje.

  1. dan (subota) BEČ

Doručak. Fakultativni odlazak na izložbu u Albertinu na izložbu Egon Schiele. U 13:00 je planiran individualni fakultataivni ulazak u koncernu dvoranu Bečke filharmonije (postoji samo 1 ulazak dnevno uz vođenje na Engleskom jeziku – 6.50 eura). U 15:00 časova planiran je odlazak do čuvenog SCS šping centra u blizini Beča. Povratak u Beč. U slobodno vreme predlažemo posetu čuvenoj poslastičarnici Saher gde ćete uživati u toploj čokoladi i saher torti, čuvenoj i van granica Austrije. Noćenje.

  1. dan (nedelja) BEČ – BRATISLAVA – NOVI SAD – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do palate ŠENBRUN“ letnje rezidenciji austrijskih vladara, gde posetioci imaju mogućnost obilaska 22 soba Austrijske carske porodice uz audio vodič na srpskom jeziku, uredjenih po ukusu Marije Terezije u XVIII veku (grupna ulaznica 20 eura – minimum 20 prijavljenih putnika). Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu koji se nalazi na uzvišenju iznad dvorca. U sklopu zamka nalazi se najstariji zoološki vrt u Evropi. U dogovoreno vreme (oko 13h) polazak za Bratislavu. Razgledanje slovačke prestonice u pratnji vodiča: Glavni gradski trg, Rolandova fontana, Kapija Sv. Mihajla, katedrala Svetog Martina… U kasnim poslepodnevnim časovima polazak za Srbiju. Direktna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Planirani dolazak je u kasnim večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI ……………………………………………….. 89 EURA

Doplata za jednokrevetnu sobu …………………………….. 55 eura

Cena je izražena devizno a  plaća se po prodajnom kursu Credit Agricol Banke na dan uplate

 

Smeštaj u Beču* u ½ sobama

(http://www.austria-trend.at/en/hotels/messe-prater )

 

Austria Trend Mese Prater

89 €

 

Napomene o hotelu:  Hotel Austria Trend Messe Wien Prater nalazi se ispred bečkog sajma i kongresnog centra Messe Wien Neu. Veliki gradski park Vienna Prater, s čuvenim točkom, udaljen je samo nekoliko koraka. Ovaj elegantni hotel zakrivljene arhitekture nudi savremeno opremljene sobe u kategoriji Superior s 3 zvezdice. Sa stanice podzemne željeznice Messe-Prater polazi linija U2 do istorijskog jezgra grada (4 min. vožnje). Predlog hotela je informativnog karaktera i ponuđeni hotel zavisi od roka prijave,  broja prijavljenih putnika kao i od slobodnih smeštajnih kapaciteta u samom hotelu.

ROK ZA PRIJAVU: 01.02.2017. ili do popune mesta.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, autdio i video urđaji) sa svim pripadajućim troškovima autobusa, smeštaj hotelu sa 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom, (bufet doručak i noćenje), u 1/2 i 1/2+1 sobama, razgledanje grada u pratnji vodiča, poseta Bratislavi, troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: Fakultataivni grupni odlazak na izložbu; Grupna ulaznica u Šenbrun, međunarodno zdravstveno osiguranje, ulaznica u palatu Belvedere – individualna, ulaznice za individualne posete muzejima, lični troškovi  i ostale nepomenute usluge.

U prostranim prostorijama dvorca videće te Apartman Cara Franje Josipa i njegove supruge Elizabete (Sisi) iz druge polovice 19. Veka  kao i raskošni apartman Carice Marije Terezije iz 18. veka, koji su opremljeni u rokoko stilu. jednu od najraskošnijih svečanih dvorana u rokoko stilu “Velika Galerija” , u kojojma  su se  održavali  balovi, primanja i ostale dvorske svečanosti. Svaki salon, svaka dvorana dvorca pripoveda priče svoje istorije – o atmosferi, životnom stilu carskog vremena.

  • IZLOŽBA EGON ŠILE U ALBERTINI – fakultataivna grupna ulaznica sa rezervacijom 15 eura po putniku.
  • Fakultativni odlazak u SCS TRŽNI CENTAR – 5 eura po putniku.

NAPOMENE: U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre  početka putovanja.

Način plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja.

 

Organizator poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj.13-70682, osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“,

Cenovinik broj 1

Aranžman je rađen na bazi minimum 45  plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE  ORGANIZATORA USAGLAŠENI SA ZAKONOM OBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA. LICENCA 207/2010