RUBENS – RAPHAEL – BRUEGEL

20.10 – 22.10.2017.  / 03.11. – 05.11.2017.  /  17.11. – 19.11.2017. 

vienna

Beč – to je veličanstven grad, sa divnim arithektonskim i kulturnim nasleđem, sa svojim šarmom i raskoši, blizak Parizu i Rimu. Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, ovaj grad će Vas opet očarati i ponovno ćete uživati u njegovoj fascinantnoj privlačnosti. Za Beč se može reći da je veliki poliglota. Tu ćete susresti ljude iz raznih zemalja širom sveta.

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan (petak) … BEOGRAD – NOVI SAD – BEČ

Okupljanje grupe u 04:00 časa na parkingu kod Buvljaka, Blok 42 na Novom Beogradu. Polazak u 04:15h. Okupljanje grupe u Novom Sadu, kod Lokomotive na ž.stanici u 05:15 časova. Direktna vožnja preko Subotice, Budimpešte do Beča sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Po dolasku sledi panoramko razgledanje grada iz autobusa u pratnji vodiča: Ring sa znamenitostima, Trg Marije Terezije, Umetničko-istorijski i Prirodnjačko-istorijski muzej, Parlament, Rathaus park sa Gradskom kućom, Univerzitet, Gradska opera, Geteov spomenik. Nastavak pešačkog razgledanja grada koje obuhvata obilazak centralne pešačke zone Beča: Hofburg (Carska palata), poznata ulica Graben, gradski trg „Stephans platz“ sa monumentalnom katedralom „Stephansdom“, Albertina, Hotel Saher i Opera. (u slučaju kasnijeg dolaska u Beč ili loših vremeniskih uslova pešačko razgledanje grada će se pomeriti za sledeći dan, posle doručka) Smeštaj u hotel oko 16:00 časova po pravilima hotela. Individualni program. Noćenje.

  1. dan (subota) BEČ

Doručak. Slobodan dana za individualno-stručni program. Za zaintersovane putnike postoji mogućnost fakultataivnog (uz doplatu) odlaska do čuvene Albertine na izložbu RAPHAEL – BRUEGEL ili do Isorijsko umetničkog muzeja na RUBENSOVU izložbu. Povratak u centar grada. U 14:30 časova je planiran fakultataivni (uz doplatu za zaintersovane putnike) odlazak do najvećeg tržnog centra u ovom delu Evrope, SCS&IKEA gde se nalazi veliki broj trgovačkih marki. U 18:00 časova planiran je povratak u hotel. Noćenje.

  1. dan (nedelja) BEČ – ŠENBRUN – BRATISLAVA – NOVI SAD – BEOGRAD

Napuštanje hotela. Odlazak do palate ŠENBRUN“ letnje rezidenciji austrijskih vladara, gde posetioci imaju mogućnost obilaska  22 sobe Austrijske carske porodice uz audio vodič na srpskom jeziku, uredjenih po ukusu Marije Terezije u XVIII veku (grupna ulaznica 20 eura – minimum 20 prijavljenih putnika). Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu koji se nalazi na uzvišenju iznad dvorca. U sklopu zamka nalazi se najstariji zoološki vrt u Evropi. U dogovoreno vreme (oko 13h) polazak za Bratislavu. Razgledanje slovačke prestonice u pratnji vodiča: Glavni gradski trg, Rolandova fontana, Kapija Sv. Mihajla, katedrala Svetog Martina…U kasnim poslepodnevnim časovima polazak za Srbiju. Direktna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Planirani dolazak je u kasnim večernjim časovima.

Smeštaj u Beču* u 1/2 , 1/2+1 sobama

(http://www.hotelmozart-vienna.at/ )

HOTEL MOZART 3*

20.10. – 22.10.2017.

Do 2km od najstrožijeg centra Beča

107 €

Ponuđeni hotel je informativnog karaktera, a tačno naziv hotela će se znati najkasnije 10 dana pre početka putovanja u zavisnosti od broja prijavljenih putnika i popunjenosti kapaciteta u samom hotelu.

Smeštaj u Beču* u 1/2 , 1/2+1 sobama

(http://www.hotelmozart-vienna.at/  )

HOTEL MOZART 3*

03.11. – 05.11.2017.

Do 2km od najstrožijeg centra Beča

99 €

Smeštaj u Beču* u 1/2 , 1/2+1 sobama

(http://www.hotelmozart-vienna.at/ )

HOTEL MOZART 3*

17.11. – 19.11.2017.

Do 2km od najstrožijeg centra Beča

95 €

 

 

Napomene o hotelu:  Hotel Mozart smešten je kod Železničke stanice Franc Jozef, svega 200 metara od metro stanice i nepuna 2km od najstrožijeg centra Beča. Sve sobe hotela Mozart uključuju TV sa satelitskim programima, prostor za sedenje i kupatilo. Središte Beča udaljeno je približno 10 minuta vožnje linijom U4 podzemne železnice. Hotel je renoviran u aprilu 2017. godine.

ROK ZA PRIJAVU: do popune mesta.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, autdio i video urđaji) sa svim pripadajućim troškovima autobusa, smeštaj hotelu sa 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom, (bufet doručak i noćenje), u 1/2 i 1/2+1 sobama, razgledanje grada u pratnji vodiča, poseta Bratislavi, troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: Fakultataivni izleti, međunarodno zdravstveno osiguranje, ulaznica u palate, ulaznice za individualne posete muzejima, lični troškovi  i ostale nepomenute usluge.

IZLETI:  Šenbrun – 20 eura,  SCS&IKEA – 5 eura,  Albertina – oko10 eura Istorijsko-umetnički muzej – oko 10 eur (MINIMUM PUTNIKA ZA REALIZACIJU IZLETA – 25 putnika)

NAPOMENE: U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre  početka putovanja.

Način plaćanja: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.

Organizator poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj.13-70682, osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“,

Cenovinik broj 1, Novi Sad, 15.06.2017.

Aranžman je rađen na bazi minimum 55  plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIZATORA USAGLAŠENI SA ZAKONOM OBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA.