KARNEVAL U VENECIJI 2016

KARNEVAL

Kraljica Jadrana – nevesta mora – diva na vodi
Jedan od najlepših gradova sveta je italijanska diva na vodi – Venecija.
Elegantne gondole koje plove kroz kanale, uzdizanje oko 400 mostova, prelepe palate i crkve, lutanje kroz uske uličice čak i one najotpornije na romantiku i pozitivne emocije neće ostaviti ravnodušnim.

PROGRAM PUTOVANJA – AUTOBUSOM
05.02. – 08.02.2016.
1.dan 05.02.2016. NOVI SAD – BEOGRAD – TRST
Polazak grupe iz Novog Sada u 21:00 časa sa parkinga ispred hotela Lokomotive na ž.stanici, iz Beograda sa parkinga kod buvljaka, Blok 42 u 22:15 časova. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji, sa usputnim pauzama prema potrebi i zbog obavljanja carinskih formalnosti.
2.dan 06.02.2016. TRST – PALMANOVA – LIDO DI JESOLO
Dolazak u Trst u jutarnjim časovima (u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanjima na granicama).Sledi pešačko razgledanje grada. Predviđen je obilazak čuvenog Ponte Rosso, pravoslavne crkve Sv. Spiridona, potom San Antonio Nuovo, Trg Berze, Trg ujedinjenja Italije, gradske skupštine…Slobodno vreme za šetnju i uživanje uz čuveni italijanski esspreso i kroasan. U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centra Palmanova Outlet Village (http://www.palmanovaoutlet.it/) koji je veoma poznat i popularan kod naših turista. Tu se nalazi sklop radnji poznatih robnih marki. U posleponevnim časovima nastavak puta do čuvnog letovališta na Jadranu Lida di Jesola. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3.dan 07.02.2016. LIDO DI JESOLO – VENECIJA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela i odlazak do luke Punta Sabioni. Vožnja brodićem do Venecije, nekadašnje Mletačke Republike. Ovo je jedinstveni grad na svetu koji je izgrađen na 118 malih ostrva. Kroz grad protiče veliki kanal Grande, koji deli grad na dva dela. Duž kanala se nalazi niz crkava i palata neprolazne vrednosti. Sama Venecija i njeni kanali proglašeni su spomenikom Svetske baštine UNESCO-a. Grad ima brojne nadimke poput „Kraljica Jadrana“, „Nevesta mora“, „Grad mostova“…Nakon dolaska u venecijansku luku sledi pešačko razlgedanje grada, koje obuhvata šetnju uz more, uz obilazak Tamnice u kojoj je bio zatočen čuveni Kazanova, potom legende o najslikanijeg mosta u veneciji, Most uzdaha, panoramski pogled na crkvu Sv. Đorđa na istoimenom ostrvu, i crkvu Santa Maria della Salute, obilazak Duždeve palate – središte moći Mletačke Republike, „Stubovi smrti“, Biblioteka u kojoj se čuva kompletno delo pesnika Petrarke, Trg Svetog Marka i Bazilika Svetog Marka, Astronomski sat, šetnja živopisnim ulicama Venecije do mosta Rialto sa prelepim pogledom na Kanal Grande. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Sastanak grupe u popodnevnim časovima na dogovorenom mestu. Povratak u luku Punta Sabioni i nastavak puta za Srbiju, uz usputna zadržavanja po potrebi i na graničnim prelazima.
4.dan 08.02.2016. BEOGRAD – NOVI SAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima, u zavisnosti od stanja na putu i graničnim prelazima. Nastavak puta ka Novom Sadu. Kraj usluge.

CENA ARANŽMANA 79€
Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 20€

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
– Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, audio i video uredjaji).
– Noćenje i doručak u hotelu sa tri zvezdice u mestu Lido di Jesolo. Sobe su 1/2 i 1/3.
– Obilazak prema program – Trst, Palmanova i Venecija.
– Troškovi organizacije puta i pratnja turističkog vodiča.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
– Međunarodno zdravstveno osiguranje (možete kupiti u agencija po ceni od 121, 00 RSD dnevno).
– Cena povratne karte za brod do Venecije – 20€ po osobi.
– Ulaznice, individualne aktivnosti i lične troškove.

NAČIN PLAĆANJA:
– 30€ prilikom rezervacije, a ostatak najmanje 15 dana pred polazak.

Cena aranžmana izražena je devizno, a plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kusrsu Credit Agricole banke na dan uplate.

NAPOMENE:
U slučaju promena na tržitu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih učesnika od navedenog minimuma za realizaciju putovanja, agencija zadržava pravo na korekciju cene. Cena je izražena u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom efektivnom kursu poslovne banke “Credit Agricole” na dan uplate. Agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana 5 dana pre početka putovanja, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika od kalkulativnog minimuma.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA MINIMUM 45 PUTNIKA U AUTOBUSU!!!

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA.

Fenix 777 travel, 21000 Novi Sad, Miroslava Antića 6, tel./fax: 021/425-377,
e-mail: prodaja@fenix777travel.rs, web: www.fenix777travel.rs