KONCERT BEČKE FILHARMONIJE

PROGRAM PUTOVANJA:

21.05.2020.-23.05.2020.

Beč – to je veličanstven grad, sa divnim arithektonskim i kulturnim nasleđem, sa svojim šarmom i raskoši, blizak Parizu i Rimu. Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, ovaj grad će Vas opet očarati i ponovno ćete uživati u njegovoj fascinantnoj privlačnosti. Za Beč se može reći da je veliki poliglota. Tu ćete susresti ljude iz raznih zemalja širom sveta.

1. dan (21.05.2020.)  BEOGRAD – NOVI SAD – BEČ

Polazak grupe iz Beograda, sa parkinga kod Sava Centra, Savska strana, u 04:00 časa. Okupljanje grupe u Novom Sadu, kod Lokomotive na ž.stanici u 05:00 časova i polazak po ukrcavanju putnika. Direktna vožnja preko Subotice, Budimpešte do Beča sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Planirani dolazak u Beč je u ranim popodnevnim časovima. Po dolasku sledi panoramko i pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča: Ring sa znamenitostima, Trg Marije pTerezije, Umetničko-istorijski i Prirodnjačko-istorijski muzej, Parlament, Rathaus park sa Gradskom kućom, Univerzitet, Gradska opera, Geteov spomenik. Nastavak pešačkog razgledanja grada koje obuhvata obilazak centralne pešačke zone Beča: Hofburg (Carska palata), poznata ulica Graben, gradski trg „Stephans platz“ sa monumentalnom katedralom „Stephansdom“, Albertina, Hotel Saher i Opera. Smeštaj u hotel oko 17:00 časova. Odmor. U 18:30 časova odlazak na koncert Bečke filharmonije koji će se održati u dvorištu palate Šenbrun. Nakon koncerta povratak u hotel. Noćenje.

  1. dan (22.05.2020.) BEČ …

Napuštanje hotela u 09:00 časova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska u tržni centar SCS&IKEA. Zadržavanje do 14:00 časova. Povratak u centar. U 18:00 časova planiran je polazak za Srbiju. Direktna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

  1. dan (23.05.2020.) – … NOVI SAD – BEOGRAD

Planirani dolazak u Novi Sad i Beograd  je u večernjim / ranim jutarnjim časovima u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima

Smeštaj u Beču, u hotelu Arion CityHotel Vienna 4* u 1/2 sobama ili u 1/2 +1 sobama, sa uslugom 1 noćenja sa doručkom

 

Cena aranžmana po osobi

Plativo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Crdit Agricole Banke

79€

Doplata za 1/1 – 35€

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, autdio i video urđaji) sa svim pripadajućim troškovima autobusa, smeštaj hotelu sa 4* na bazi 1 noćenja sa doručkom, (bufet doručak i noćenje), u 1/2 i 1/2+1 sobama, razgledanje grada u pratnji vodiča, organizovani odlazak na koncert u palatu Šenbrun, troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: Međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultataivni odlazak do teržnog centra SCS&IKEA – 7 eur, lični troškovi i ostale nepomenute usluge.

SMEŠTAJ: Arion CityHotel Vienna 4* – https://arion-cityhotel.com/de/hotel/

INFORMACIJE O KONCERTU: https://www.sommernachtskonzert.at/index_en.html

OPCIJA ZA PRIJAVU: 15.04.2020. ili do popune mesta

NAPOMENE: TURISTIČKA AGENCIJA KOMPAS TOURISM&TRAVEL NIJE DUŽNA DA SE ZADRŽAVA NA GRANIČNOM PRELAZU ZA OVERU PAPIRA ZA TAX FREE. U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre  početka putovanja.

Način plaćanja: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete osiguravajuce kompanije „MILLENIUM”

Cenovnik 1

Program KONCERT BECKE FILHARMONIJE zaveden je pod rednim brojem 15 u knjizi evidencija.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45  plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “KOMPAS” USAGLAŠENI SA ZAKONOM OBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA

Novi Sad, 05.07.2019.