PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM U DVA TERMINA

19/22.07.2018.  –   09/.12.08.2018.

Beč – to je veličanstven grad, sa divnim arithektonskim i kulturnim nasleđem, sa svojim šarmom i raskoši, blizak Parizu i Rimu. Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, ovaj grad će Vas opet očarati i ponovno ćete uživati u njegovoj fascinantnoj privlačnosti. Uz predivan boravak, iskoristite  priliku za povoljnu kupovinu….

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan (četvrtak) … BEOGRAD – NOVI SAD – BEČ

Okupljanje grupe u 21:00 čas na parkingu kod Sava Centra, Savska strana. Polazak u 21:15h. Okupljanje grupe u Novom Sadu, kod Lokomotive na ž.stanici u 22:30 časova i polazak po ukrcavanju putnika. Direktna vožnja preko Subotice, Budimpešte do Beča sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

  1. dan (petak) … – BEČ

Planirani dolazak u Beč je u prepodnevnim časovima. Po dolasku sledi panoramko i pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča: Ring sa znamenitostima, Trg Marije Terezije, Umetničko-istorijski i Prirodnjačko-istorijski muzej, Parlament, Rathaus park sa Gradskom kućom, Univerzitet, Gradska opera, Geteov spomenik. Nastavak pešačkog razgledanja grada koje obuhvata obilazak centralne pešačke zone Beča: Hofburg (Carska palata), poznata ulica Graben, gradski trg „Stephans platz“ sa monumentalnom katedralom „Stephansdom“, Albertina, Hotel Saher i Opera. Smeštaj u hotel oko 15:00 časova po pravilima hotela. Individualni program. Za zainteresovane putnike moguće je organizovati fakultativni odlazak u SCS&IKEA tržni centar. povratak u hotel. Noćenje.

  1. dan (subota) BEČ

Doručak. Postoji mogućnost fakultataivnog odlaska do Outlet Centra PARNDORF u 09:00 časova. Zadržavanje do 14h. Povratak u Beč. Slobodan individualni program. Noćenje.

  1. dan (nedelja) BEČ – NOVI SAD – BEOGRAD

Napuštanje hotela. Odlazak do palate ŠENBRUN“ letnje rezidenciji austrijskih vladara, gde posetioci imaju mogućnost obilaska  22 sobe Austrijske carske porodice uz audio vodič na srpskom jeziku, uredjenih po ukusu Marije Terezije u XVIII veku (grupna ulaznica 25 eura – minimum 20 prijavljenih putnika). Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu koji se nalazi na uzvišenju iznad dvorca. U sklopu zamka nalazi se najstariji zoološki vrt u Evropi. U dogovoreno vreme (oko 13h) povratak u centar grada. U 16:00 časova planiran je polazak za Srbiju. Direktna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Planirani dolazak je u kasnim večernjim časovima, oko ponoći (noć nedelja na ponedeljak) u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima.

 

Smeštaj u Beču* u 1/2 , 1/2+1 sobama

HOTEL ENZIANA 3*

19/22.07.2018. i  09/12.08.2018. 

Širi centar Beča

Top ponuda* 109€

Redovan cena 119€

*Broj  soba po promo ceni je ogranicen!!

Tačno naziv hotela će se znati najkasnije 10 dana pre početka putovanja u zavisnosti od broja prijavljenih putnika i popunjenosti kapaciteta u samom hotelima.

ROK ZA PRIJAVU: do popune mesta.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, audio i video uređaji) sa svim pripadajućim troškovima autobusa, smeštaj hotelu sa 3* van centra garda na bazi 2 noćenja sa doručkom, (bufet doručak i noćenje), u 1/2 i 1/2+1 sobama, razgledanje grada u pratnji vodiča, troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: Fakultataivni izleti, međunarodno zdravstveno osiguranje, ulaznica u palate, ulaznice za individualne posete muzejima, lični troškovi  i ostale nepomenute usluge.

IZLETI:  Šenbrun – 25 eura,  Outlet Village PARNDROF – 10 EURA,  SCS&IKEA tržni centar – 5 eur (MINIMUM PUTNIKA ZA REALIZACIJU IZLETA – 25 putnika)

NAPOMENE: TURISTIČKA AGENCIJA  ORGANIZATOR  NIJE DUŽNA DA SE ZADRŽAVA NA GRANIČNOM PRELAZU KAKO BISE OVERILI PAPIRI ZA TAX FREE. U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre  početka putovanja.

Način plaćanja: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.

Organizator  poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj.13-70682, osiguravajuće kompanije „DDOR neživotno osiguranje“ I LICENCU OTP 207/2010.

Cenovinik broj 1

Aranžman je rađen na bazi minimum 50  plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE  ORGANIZATORA   Kompas tourism&travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM OBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA.

 

Novi Sad, 04.06.2018.