PRODATO 

LJUBLJANA – BLED – KLAGENFURT & WÖRTHERSEE – VELDEN – BOHINJ

 PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM 5 dana 2 noći od 29.12. 2017. do 01.01.2018.

NEW YEAR

PROGRAM PUTOVANJA:  

1.DAN putovanja (petak 29.12.2017.) NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA-KRANJ

Polazak iz Novog Sada u 19:30 časova sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a polazak sa Novog Beograda je sa parkinga kod Buvljaka, blok 42 u 21:00 čas. Noćna  vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.DAN putovanja (subota 30.12.2016.) NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA-KRANJ

U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: Biskupska palata – Stiški dvorac – Katedrala svetog Nikolaja – Auerspregova palata – Opera – Univerzitet i Tromostovje na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. Nastavak putovanja prema Kranju i smeštaj u hotel. Slobodno veče za šetnju kroz staro gradsko jezgro koje krase kuće iz 16. veka. Noćenje.

  1. DAN (nedelja 31.12.2016.) KRANJ- WÖRTHERSEE & KLAGENFURT – DOČEK LJUBLJANA

DORUČAK. Slobodan dan u Kranju ili fakultativni izlet u  Klagenfurt. Po dolasku u Klagenfurt – jedan od najlepših starih gradova Austrije čije srce krasi Neuer Platz sa Lindwurmom – krilatim zmajem,  zaštitnim simbolom grada, sledi informativno razgledanje grada. Nakon razgledanja, slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping (tržni centar City Arkaden se nalazi u samom centru grada) a mi Vam predlažemo da ne propustite fakultativnu posetu Minimundusu – čudesnom svetu minijatura iz celog sveta. U nastavku izleta je predviđena poseta jezeru Wörthersee sa svoja tri ostrva: Blumeninsel, Kapuzinerisland i Maria Wörth i Veldenu, veoma popularnom letovalištu neočekivane lepote. Kraće slobodno vreme za fotografisanje i povratak u hotel u Kranju. U večernjim satima doček u Ljubljani sa tradicionalno odličnim zabavnim programom za svačiji ukus, od folka, popa do panka koji se odvija na pet gradskih bina. SREĆNA NOVA GODINA! Povratak grupe u hotel u Kranju. Noćenje.

  1. DAN (ponedeljak 01.01.2017.) KRANJ – BLED / BOHINJ – SRBIJA

DORUČAK.Odjava iz hotela i poseta Bledu, poznatom ne samo po svojoj lepoti već i interesantnoj istorijskoj prošlosti i legendama koje čuva od zaborava. Slobodno  vreme za šetnju i odmor uz kafu i  originalnu  „blejsku kremnu rezinu“, poznatu kao najbolja kremšnita na svetu, a mi Vam preporučujemo da ne propustite fakultativni  izlet do Bohinja i otkrijete zašto ga još zovu i „rajskom dolinom Alpa“.  U popodnevnim satima (oko 15 časova), uz dogovor sa vodičem sastanak grupe i polazak za Srbiju. Dnevno – noćna vožnja preko Hrvatske sa  kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti i očekivani dolazak na mesto polaska  u Beograd i  Novi Sad  je oko ponoći  (u zavisnosti od saobraćajnih uslova i zadržavanja na granici). Kraj programa.

CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U €
 

 

29. decembar

2017.

Hotel CREINA 4****  Kranj

www.hotelcreina.si

 

105

 Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 60 € i radi se isključivo na upit!

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Prevoz autobusom turističke klase sa svim  pripadajućim troškovima prema planu puta, smeštaj u hotelu Creina 4* u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (usluga doručka je samoposlužni tzv. „švedski sto“), usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove.

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU, te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog) troškove fakultativnih izleta: Bohinj 5€; Klagenfurt  & Wörthersee sa Veldenom 15€, ulaznice za spomenike, muzeje  i sve programom nepomenute usluge.

Objavljene cene važe za minimum 30 prijavljenih putnika, a u slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu, korigovanu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 484 dinara po osobi. 

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu.

NAČIN PLAĆANJA

  • 40€ prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski ILI PUTEM PROFAKTURE, OSTATAK NAJKASNIJE 10 DANA PRE POLASKA NA PUT.

Popusti za decu do 13.99 godina se rade na upit.

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija  zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

Krajnji rok za prijavu putnika je 01.12.2017. ili do popune mesta u zavisnosti od trenutne raspoloživosti.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre započinjanja putovanja.

Organizator poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“ i Licencu OTP 207 od 10.02.2010.

Hotel CREINA 4* www.hotelcreina.si

Hotel se nalazi u centru Kranja i nedavno je potpuno renoviran, a sama građevina je proglašena za kulturno istorijski spomenik.Sve sobe su sa TWC, fenom, SAT TV i mini barom. Gostima hotela je na raspolaganju a la carte restoran, besplatan WiFi,  a sa hotelske terase možete  spokojno uživati u prirodnoj lepoti Gorenjske.Od Ljubljane je udaljen oko 25 km, od Klagenfurta oko 60 km, a od Bleda oko 30 km.

Cenovnik  br. 1 od 17.08.2017.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIZATORA USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.