KOD NAS NEMA IZNENAĐENJA, SA NAMA JE UVEK ODLIČNO! 

                                                 DOČEKAJTE NOVU 2018 GODINU U NAJLEPŠEM RASPOLOŽENJU! 

31.12.2017. – 02.01.2018.

  1. Dan, 31. decembar 2017.

Polazak iz Novog Sada u 12.00h sa parkinga kod stare lokomotive, iz  Beograda u 13:15h sa Novog Beograda, blok 45-kod buvljaka. Sledi putovanje u nepoznatom pravcu. Atmosfera se zahuktava jer žurka počinje već u autobusu. Zalet za doček, u trajanju taman toliko, koliko je dovoljno za dobro raspoloženje  i  “tuce” tamburaških pesama.

Odrediste se ugnjezdilo  u jednom od najlepših krajeva Srbije, na južnoj padini jedne nase lepe planine. Kroz mesto protiču četiri reke, sa kućama na četiri vode i tri crkve… Jabuke, šljive i maline su izvanrednog ukusa, a posebnog kvaliteta su šumski plodovi i lekovito bilje.

Svečani doček naseg veselog autobusa uz muziku, pogaču, so, rakiju, vruću rakiju i vino…

Smestaj. Priprema za doček Nove 2018. Godine.  Druženje, slavlje i zabava do zore. Jutarnje noćenje.

  1. Dan, 1. januar 2018

Buđenje u društvu ptica spada u kategoriju ‘neprocenjivo’ iskustvo.  Značajno kasniji doručak. Sledi obilazak znamenitosti grada i okoline sa vrednim manastirima. Pauza za lagani ručak, nešto kašikom. Povratak u nasu malu oazu.  Utvrđivanje gradiva iz dočekivanja Nove godine, “Repriza dočeka”. Jutarnje noćenje, opet.

  1. Dan, 2. januar 2009.

Kasniji doručak, opet. Slobodno vreme za lični program ili obilazak okoline: poseta dva muzeja, prvi  posvecen jednom srpskom vojvodi, drugi je muzej  jednog tradicionalnog zestokog pića; mini zoo vrt… Organizovani ručak iznenadjenja na otvorenom- nešto u kotlicu…

Opraštanje od ljubaznih domaćina i polazak na povratak u Beograd i  Novi Sad, u koji se stiže kad se stigne. Završetak ovonovogodišnjeg druženja i programa.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: 169 EUR

Plaćanje u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke CREDIT AGRICOLE

 

SVOJIM POTPISOM PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA I REZERVACIJE PUTOVANJA PUTNIK PRIHVATA OVAJ PROGRAM U CELOSTI SADRŽAJA I OBIMA USLUGA.

NAPOMENA: Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene u slučaju manje od 45 plaćena aranžmana, kao i da otkaže putovanje najkasnije 5 dana pre polaska

ROK ZA PRIJAVU I REZERVACIJU: do 01 decembar 2017. ili do popune slobodnih mesta

U CENU  ARANŽMANA UKLJUČENO JE: prevoz turističkim autobusom (klima, audio, video) po itinereru programa, smeštaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu/kompleksu  3* sa uslugama ukupno 2 noćenja sa doručkom, koktel dobrodošlice po dolasku , svečana novogodišnja večera sa otvorenim šankom (domaca pica) sa prigodnim zabavnim i muzičkim programom, svečana večera na “reprizi dočeka” sa prigodnim zabavnim i muzičkim programom, lagani ručak 01.01.2017, ručak na otvorenom 02.01.2017.  turističko razgledanje po programu, vodički servis, organizacija aranžmana i još usluga, biće iznenađenja.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO: lični troškovi i sve nepomenute usluge

Ugostiteljske usluge u programu:

31.12.2017.

– svečani doček gostiju uz muziku i piće dobrodošlice (rakija, vruća rakija, vino)

-svečana večera i doček uz muziku. Švedski sto sa otvorenim šankom (domaća pića).  Hladna predjela(sir, kajmak, pršuta, razne kobasice, čvarci, salate..). Topla predjela (punjene pečurke, pohovani kačkavalj, pohovane palačinke…). Glavno jelo (teletina i jagnjetina ispod sača, praseće i jagnjeće pečenje, šnicle u sosu, gulaš od divljači, pečena svinjska rebra, raznovrsne salate, desert.

-noćenje.

01.01.2018.

– kasni doručak

– predpodnevni izlet-razgledanje okoline sa pauzom za lagani ručak.

– repriza Nove Godine. Švedski sto sa otvorenim šankom.

02.01.2018.

– kasni doručak

-prepodnevno razgledanje kompleksa i ručak iznenadjenja.

PLAĆANJE: Prilikom rezervacije plaća se 30%, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska

.Plativo u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE  ORGANIZATORA,  SASTAVNI SU DEO OVOG PROGRAMA, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O TURIZMU I STANDARDIMA NACIONALNOG POSLOVNOG UDRUŽENJA TURISTIČKIH AGENCIJA