OSMI MART 2019 U LJUBLJANI

LJUBLJANA – BLED  & BOHINJ

PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM 3 dana 1 noć od 08.03.2019. do 10.03.2019.

 

1.DAN putovanja (petak 08.03.2019.) NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA

Polazak iz Novog Sada u 23:00 časova sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a polazak sa Novog Beograda je sa parkinga kod Sava centra (savska strana), u 00:15 čas. Noćna  vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.DAN putovanja (subota 09.03.2019.) LJUBLJANA

U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: Biskupska palata – Stiški dvorac – Katedrala svetog Nikolaja – Auerspregova palata – Opera – Univerzitet i Tromostovje na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. Smeštaj u hotel posle 14h časova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Preporučujemo vožnju brodićem, ili posetite Ljubljanski Grad,do ovog veličanstvenog zamka možete stići žičarom(cena povratne karte oko 4 eur). Ljubljanski stari grad je bivša tvrđava smeštena na brdu usred Ljubljane.Noćenje.

  1. DAN (nedelja 10.03.2019.) LJUBLJANA –BLED/BOHINJ – SRBIJA

DORUČAK.Odjava iz hotela oko 9 časova.Odlazak na fakultativni izlet do jezera Bled i Bohinj. Poseta Bledu, poznatom ne samo po svojoj lepoti već i interesantnoj istorijskoj prošlosti i legendama koje čuva od zaborava. Slobodno  vreme za šetnju i odmor uz kafu i  originalnu  „blejsku kremnu rezinu“, poznatu kao najbolja kremšnita na svetu, a mi Vam preporučujemo da ne propustite izlet do Bohinja i otkrijete zašto ga još zovu i „rajskom dolinom Alpa“.  U popodnevnim satima (oko 15 časova), uz dogovor sa vodičem sastanak grupe i polazak za Srbiju. Dnevno – noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti i očekivani dolazak na mesto polaska  u Beograd i  Novi Sad  je oko ponoći  (u zavisnosti od saobraćajnih uslova i zadržavanja na granici). Kraj programa.

 

CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U €
 

 

 

B & B Hotel PARK 3***  Ljubljana

Lokacija,centar grada

https://www.hotelpark.si/

 

PROMO

65

 Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 30 € i radi se isključivo na upit!

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU, te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog) troškove fakultativnih izleta: Bled & Bohinj 15€, boravišnu taksu 3 eur po danu/po osobi-plaća se u agenciji ,ulaznice za spomenike, muzeje  i sve programom nepomenute usluge.

Objavljene cene važe za minimum 45 prijavljenih putnika, a u slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu, korigovanu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 35.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 362 dinara po osobi. 

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu.

NAČIN PLAĆANJA: 

  • 25€ prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 4 jednakih mesečnih rata bez kamate

Smšstaj za tri osobe moguć je samo u superior sobama – na upit!

 

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija  zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

 

Krajnji rok za prijavu putnika je 20.01.2019. ili do popune mesta u zavisnosti od trenutne raspoloživosti.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre započinjanja putovanja.

Organizator  poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete osiguravajuće kompanije „DDOR neživotno osiguranje“ i Licencu 207/2010.

B & B Hotel PARK 3* https://www.hotelpark.si/

Hotel se nalazi u centru Ljubljane i nedavno je renoviran, centar grada Ljubljane i najznačajnije turističke znamenitosti nalaze se na par minuta hoda.  Sobe su dvokrevetne sa TWC, TV, mini barom, telefonom, (1/2+1 na upit)…

Cenovnik  br. 1 od 25.12.2018.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIZATORA  “Kompas tourism&travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA