PAKET ARANŽMAN –  4 DANA AVIONOM

Pariz nije samo “grad svetlosti, ljubavi, umetnosti I  mode”, on je I grad nauke , revolucije, prestonica sveta u kome je svaki kutak veoma ličan i poseban.

POLASCI: 09. novembar 2017. 18. januar, 08. i 15. februar, 08. mart 2018.

 

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (četvrtak) BEOGRAD – PARIZ

Sastanak putnika na aerodromu u Beogradu dva sata pre poletanja aviona. Let za Pariz redovnom avionskom linijom Air Serbia JU310 u 06.35h sa aerodroma Nikola Tesla i očekivano vreme sletanja na pariski aerodrom je u 09.15h. Nakon obavljenih carinskih formalnosti, organizovan transfer i panoramsko razgledanje grada u pratnji  licenciranog vodiča na srpskom jeziku: široki bulevari, Opera, trg Vandom, trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Ajfelov toranj, Dom invalida, Bogorodičina crkva, Sorbona,…Smeštaj u hotel. NOĆENJE.

2.DAN (petak ) PARIZ – LUVR

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja, šoping, krstarenje Senom, a ljubiteljima umetnosti predlažemo obilazak Luvra – jednom od najvećih i najpoznatijih muzeja na svetu. NOĆENJE

3.DAN (subota ) PARIZ –  VERSAJ – PARIZ

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, a mi vam prpeoručujemo da ne propustite fakultativnu posetu Versaju – nekadašnjoj rezidenciji francuskih kraljeva, danas dvorcu-spomeniku čuvenom  po raskoši i lepotI (obavezna prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana) .  Nakon obilaska, povratak u Pariz. NOĆENJE.

4.DAN (nedelja) PARIZ – BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska na aerodrom…Izgubite se u ulicama kojima su hodali Zola, Verlen i Prever, doživite čari impresionizma Monea, Renoara i Manea, prepustite iluziji zabavnog parka Diznilend, a za kraj oprostite se  uz čašu vina u nekom od pariskih bistroa.  Sastanak sa predstavnikom agencije u zakazano vreme i organizovan transfer do aerodroma. Let kompanijom Air Serbia JU 315 u 20.35h, a očekivano vreme sletanja na beogradski aerodrom je u 22.55h prema objavljenom redu letenja. Kraj programa.

 

CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U €

 

09.novembar 2017.

18. januar, 08. I 15. februar

08. mart 2018.

 

Hotel RESEDA 3***

www.hotel-reseda-paris.com

329

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 80€

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Avionski prevoz na direktnoj liniji Beograd – Pariz – Beograd kompanije Air Serbia,  smeštaj u hotelu sa tri zvezdice, u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama (Važna napomena: trokrevetne sobe u hotelu Reseda se sastoje iz jednog zasebnog  ležaja i dva na sprat!) na bazi tri (3) noćenja sa samoposlužnim doručkom (tzv. „švedski sto“),  razgledanje grada,  organizovani transferi, asistencija lokalnog predstavnika na srpskom jeziku, organizacione troškove u celini.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje se preporučuje putnicima
  • Aerodromske takse u iznosu od 125 € koje su podložne promenama
  • Fakultativne izlete : Versaj  60€ i neophodna je prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana u dinarskoj protivvrednosti (cena uključuje ulaznicu i  asistenciju profesionalnog vodiča na srpskom jeziku, prevoz je metroom ili vozom), Luvr  45€ (uključuje ulaznicu i  asistenciju profesionalnog vodiča na srpskom jeziku, odlazak do muzeja je javnim prevozom), krstarenje Senom 12€ (karte obezbeđuje agencija). Minimalan broj putnika za realizaciju fakultativnih izleta je 15 zainteresovanih, a u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo da na licu mesta ponudi korigovane, više cene koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 484 dinara po osobi. 

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

  • 50% prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski ili profakturom najkasnije 10 dana pre polaska na put.

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

Organizator putovanja poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“.

Hotel  RESEDA 3*** http://www.hotel-reseda-paris.com

Hotel Reseda je nedavno potpuno renoviran hotel u delu grada Banjole. Do srca grada se stiže direktnom metro linijom broj 3 za oko 20 minuta, a stanica Gallieni je udaljena oko 2 minute hoda od hotela. Sve sobe su sa TWC, SAT TV, besplatnim WiFi-em.Gostima hotela je na raspolaganju bar I restoran gde se služi bife doručak.

Cenovnik  br. 1 od 13.07.2017.

Aranžman je rađen na bazi minimum 15 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo otkazati aranžman najkasnije 5 danda pred polazak.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.