PLAST 2018 MILANO                                    

MEĐUNARODNI SAJAM PLASTIKE I GUME

    MILANO 27.05.- 01.06.2018. – AUTOBUSOM 

Specijalizovani sajam obuhvata sve oblasti vezane za proizvodnju i preradu plastike i gume: Brizganje, ekstruzija, puhanje, termoformiranje i mašine za zavarivanje Mašine za penu, reaktivne i ojačane smole Kalupi i matrice, laboratorijska oprema za kontrolu i ispitivanje, pomoćna oprema za preradu plastike i gume, proizvodnja aditiva, brza prototipizacija, sintetizacija, softverski programi za modeliranje. Mašine za sekundarnu preradu, završnu obradu, dekorisanje, obeležavanje i plastičnu ambalažu, kao nizvodno opremu Mašine i oprema za preradu i reciklažu plastike i gume. Sirovine, akrilna vlakna, poliamidi, poliolefinici, stireni, vinilici, termoplastični poliesteri, termoseti, fluoropolimeri, elastomeri, pigmenti, boje, magneti, punila, pojačanja, aditivi, pomoćna sredstva i druga plastika. Sekundarne i regenerisane sirovine, R PET R PE, R PP, ABS R, R PVC, regenerisani elastomeri, kompoziti, plastične i gumene legure i drugi materijali. Poluproizvodi i gotovi proizvodi, kućna, električna, elektronska, industrijska i poljoprivredna primena i ostale primene i procesi od plastike i gume Usluge projektovanja, proizvodnje i rekonstrukcije i drugih usluga za plastičnu i gumarsku industriju.

www.plastonline.org

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM:

1.dan  27.05.2018. NOVI SAD – BEOGRAD – ITALIJA

Okupljanje grupe u Novom Sadu na parkingu kod Lokomotive, kod železničke stanice, u 19:45 časova, a polazak je   planiran u 20:00 časova. Polazak iz Novog Beograda, sa parkinga kod Buvljaka, Blok 42 u 21:15 časova. Direktna noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije do Italije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

  2.dan 28.05.2018. MILANO  (OKOLINA)

Dolazak u Milano u prepodnevnim satima. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje grada: stadion „Đuzepe Meaca“ u četvrti San Siro (matični stadion fudbalskih klubova „Milan“ i „Inter“), zamak Sforca – nekadašnje sedište Milanskog vojvodstva, da Vinčijev most, Opera La Skala – jedna od najčuvenijih operskih kuća na svetu, galerija Vitorio Emanele – nadkriveni tržni centar, Duomo – čuvena Milanska Katedrala, remek-delo gotske umetnosti… Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru Milana (šetnja prestižnom ulicom Via Montenapoleone, poseta Pinakoteci Brera, itd). Smeštaj u hotel posle 17h. Odmor. Noćenje.

3./4. dan 29./30.05.2018. MILANO

Sajamski program. Usluge u hotelu: noćenje, doručak.

  1. dan 31.05.2018. MILANO – VERONA – BEOGRAD – NOVI SAD

Doručak. Odjava iz hotela u 9h. Odlazak u Verone i  obilazak grada ljubavi : Trg Bra sa Rimskom Arenom, ulica Macini – glavna pešačka zona grada, trg Erbe, palata Mafei, toranj Lamberti, Stub srama, trg Sinjorija, Danteov spomenik, grobnice porodice Skala, Julijina kuća,… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za  Srbiju u 19,00 sati noćnom vožnjom preko Slovenije i Hrvatskoj sa usputnim pauzama za odmor.

  1. dan 01.06.2018. …..BEOGRAD – NOVI SAD

Dolazak na odredišta u toku ranij jutarnjih sati, u zavisnosti od uslova na granicama. Kraj putovanja.

 

MINIMUM: 40 OSOBA 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI:   199 €

 Doplata za jednokrevetnu sobu:   80 €  (na upit)

 

U CENU ARANŽMANA UKLJUČENE SU SLEDEĆE USLUGE:

Prevoz autobusom turističke klase prema programu, informativno razgledanje gradova u pratnji vodiča,  smeštaj u hotelu 3 zvezde u okolini Milana (3 noćenja sa uključenim doručkom) u okolini Milana, transferi hotel/sajmište/hotel, trošak vodiča/pratioca grupe, organizacioni troškovi.

U CENU NIJE UKLJUČENO:

Boravišna taksa u hotelu (cca 2 eur po noćenju)- plaća se na recepciji, ulaznice za posetu sajmu, međunarodno zdravstveno osiguranje, lični troškovi i programom sve nepomenute usluge.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU:  30.04.2018

Prilikom prijave uplaćuje se akontacija od 100 €, ostatak se plaća najkasnije 10 dana pre polaska.

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za    efektivu na dan uplate.

 

Agencija zadržava pravo korekcije cene u slučaju manjeg broja prijavljenih učesnika od planiranog ili otkaz aranžmana 5 dana pre polaska.

Agencija  organizator  poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „DDOR neživotno osiguranje“.

                                                                        Cenovnik br. 1, 30.03.2018.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIZATORA  Kompas tourism&travel    USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.