PAKET ARANŽMAN AVIONOM 

od  09.novembra  do 12.novembra 2018.

 

PRAG je jedan od najlepših I najočuvaniji evropskih gradova. Njegovo istorijsko jezgro je staro preko hiljadu godina;  On je voljen i  u nemirnim vremenima čuvan dok su drugi razarani do temelja. On je i zlatan, grad stotinu tornjeva, majčica drugih gradova: podeljen romantičnom Vltavom  nad kojom bdiju Hradčani, ispresecan starim trgovima i kamenitim ulicama, čudesni Karlov most, njegova ekstravagantna I bajkovita arhitektura u isto vreme je  onakva, kakva mu je i prošlost.

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (09.11.2018. petak) BEOGRAD – PRAG

Sastanak putnika na aerodromu u Beogradu dva sata pre poletanja aviona. Let za Prag redovnom avionskom linijom Air Serbia JU 610 u 06:45h sa aerodroma Nikola Tesla i očekivano vreme sletanja na praški aerodrom je  u 08:55h. Nakon obavljenih carinskih formalnosti, organizovan transfer i razgledanje grada u pratnji lienciranog vodiča na srpskom jeziku: STARO MJESTO – ASTRONOMSKI SAT – HRADČANI – JEVREJSKA ČETVRT – KATEDRALA SV.VIDA – BAZILIKA SV.JURJA – KAFKINA KUĆA – ZLATNA ULIČKA – KULA DALIBORKA – MALA STRANA –  KARLOV MOST – STATUA SV.IVANA NEPOMUKOG. Smeštaj u hotel. U nastavku dana slobodno vreme za individualna razgledanja ili fakultativno krstarenje Vlatom.  Noćenje.

2.DAN (10.11. subota ) PRAG – DREZDEN – PRAG

DORUČAK. Slobodan dan u Pragu, a mi vas pozivamo da ne propustite izlet u Drezden (fakultativno), grad koji je do temelja razrušen u bombardovanju a danas nosi s pravom epitet „Firenca na Elbi“  zbog svoje posebne lepote, obilja zelenila, sjajne arhitekture, muzeja i posebne atmosfere kojom odiše: BRULOVA TERASA, PALATA CVINGER – VELIKA BAŠTA – KATEDRALA – FRAUENKIRHE – SEMPEROPER …Nakon razgledanja slobodno vreme za individualna razgledanja i šoping . Povratak u Prag u popodnevnim satima i slobodno veče. Noćenje.

3.DAN (11.11. nedelja ) PRAG – KARLOVE VARI – VEČERA U PIVNICI

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni izlet u mondensku banju Karlove Vari. U popodnevnim satima povratak u Prag i večera u tradicionalnoj praškoj pivnici (opcionalno uz doplatu).  Noćenje.

4.DAN (12.11. ponedeljak) PRAG – BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela i slobodno vreme.  U popodnevnim satima, sastanak sa predstavnikom agencije u zakazano vreme i organizovan transfer do aerodroma. Let kompanijom  Air Serbia JU 615 u 20.35h, a očekivano vreme sletanja na beogradski aerodrom je u 22.30h prema objavljenom redu letenja. Kraj programa.

 

CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U €

 

 

 

09. novembar

 2018.

 

 

Hotel ADEBA 3***

 

http://www.adeba.cz/en/

 

PROMOTIVNA CENA

239

REDOVNA CENA

249€

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi  55 €

HOTEL ADEBA 3*** www.adeba.cz/en/

Hotel je udaljen dve metro stanice ili tri tramvajske stanice od istorijskog centra Praga, a od Glavne autobuske stanice Florenc je udaljen pet minuta pešice. Sve standard sobe imaju TWC, SAT TV, bežični internet i mini bar. Gostima hotela su takođe na raspolaganju restoran gde se služi doručak,internet kutak,  spa centar sa saunom i hidromasažnom kadom.

Sve sobe hotela Adeba nude besplatan bežični internet, sopstveno kupatilo, frižider i TV sa kablovskim kanalima.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Avionski prevoz na direktnoj liniji Beograd – Prag – Beograd kompanije Air Serbia,  smeštaj u standard dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (četvorokrevetne sobe na upit) na bazi tri (3) noćenja sa samoposlužnim doručkom (tzv. „švedski sto“) , razgledanje grada,  organizovani transferi, asistencija lokalnog predstavnika na srpskom jeziku, organizacione troškove u celini.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje se preporučuje putnicima
  • Avionske takse koje su podložne promenama u ukupnom iznosu 109 € (doplata za gorivo će zavisiti od poskupljenja cene goriva do realizacije aranžmana u odnosu na ugovorenu).
  • Fakultativni izleti: DREZDEN  55€ , KARLOVE VARI 40€  i neophodna je prijava prilikom rezervacije aranžmana (cena uključuje organizovan prevoz i  asistenciju profesionalnog vodiča na srpskom jeziku), krstarenje Vltavom  20€,  poseta pivnici sa večerom 25€ . Minimalan broj putnika za realizaciju fakultativnih izleta je od 15 do 20 zainteresovanih, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika lokalna agencija koja je organizator istih zadržava pravo da na licu mesta ponudi korigovane, više cene koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 484 dinara po osobi.

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA

40% prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski.

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija organizator  zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

 

Organizator poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“ i licencu OTP 207/2010.

Cenovnik  br. 1 od 28.06.2017.

 

Aranžman je rađen na bazi minimum 15 plativih putnika.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA  ORGANIZATORA Kompas tourism&travel   USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.