PRVI MAJ U SLOVENIJI – LJUBLJANA, BLED

      29.04. –  02.05.2019 AUTOBUSOM 

PRODATO!

LJUBLJANA – BLED – BOHINJ – KLAGENFURT & WÖRTHERSEE – VELDEN

PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM 4 dana 2 noći od 29.04.2019. do 02.05.2019.

 

1.DAN putovanja (ponedeljak 29.04.2019.) NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA-LEŠĆE kod Bleda

Polazak iz Novog Sada u 20:30 časova sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a polazak iz Beograda je sa parkinga kod Sava centra u 22:00 časa. Noćna  vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.DAN putovanja (utorak 30.04.2019.)  LJUBLJANA- LEŠĆE kod Bleda

U prepodnevnim satima dolazak u Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: Biskupska palata – Stiški dvorac – Katedrala svetog Nikolaja – Auerspregova palata – Opera – Univerzitet i Tromostovje na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. Nastavak putovanja prema Lešću – mestu koje se nalazi u blizini Bleda i smeštaj u hotel. Slobodno veče za individualni odlazak do Bleda ( 4km )  ili za šetnju kroz  jedno od najranije pomenutih naselja u regionu , prvi put se pominje jos 1004 god. zajedno sa Bledom i Bohinjom. U središtu starog grada se nalazi crkva Uspenja Bogorodice sa ostacima fresaka iz 14.veka koja je originalno bila gotička, a u 17. veku je pretvorena u baroknu ….  Noćenje.

  1. DAN ( sreda 01.05.2019.) LEŠĆE -BLED- BOHINJ – VODOPADI SAVICE

DORUČAK. Odlazak do Bleda . Obilazak Bleda poznatog, ne samo po svojoj lepoti, već i interesantnoj istorijskoj prošlosti i legendama koje čuva od zaborava. Slobodno  vreme za šetnju i odmor uz kafu i  originalnu  bledsku krempitu , poznatu kao “najbolja kremšnita na svetu“. Fakultativno odlazak  na Bohinj i prelepe Slapove Savice. Otkrijte  zašto Bohinj još zovu i rajskom dolinom Alpa. Od Planinskog Doma na Savici , gde pocinje nasa prijatna setnja, koja traje oko 20-25 minuta u jednom pravcu i prolazak 553 popločanih  stepenika , dolazimo do mesta odakle se direktno mozemo diviti vodopadu- – vreme za fotografisanje i uživanje u neverovatnom prizoru snage i lepote vode. U povratku se mozete osveziti u Planinskom domu  na Savici . Povratak grupe u hotel u Lešću. Noćenje.

  1. DAN (četvrtak 02.05.2019.) LEŠĆE – KLAGENFURT –WORTHERSEE- VELDEN  – SRBIJA

DORUČAK.Odjava iz hotela. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u  Klagenfurt. Po dolasku u Klagenfurt – jedan od najlepših starih gradova Austrije čije srce krasi Neuer Platz sa Lindwurmom – krilatim zmajem,  zaštitnim simbolom grada, sledi informativno razgledanje grada. Nakon razgledanja, slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping (tržni centar City Arkaden se nalazi u samom centru grada). U nastavku izleta je predviđena poseta jezeru Wörthersee sa svoja tri ostrva: Blumeninsel, Kapuzinerisland i Maria Wörth i Veldenu, veoma popularnom letovalištu neočekivane lepote. Kraće slobodno vreme za fotografisanje. U popodnevnim satima (oko 16 časova), uz dogovor sa vodičem sastanak grupe i polazak za Srbiju (preko Lešća ). Dnevno – noćna vožnja preko Hrvatske sa  kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti i očekivani dolazak na mesto polaska  u Beograd i  Novi Sad  je oko ponoći  (u zavisnosti od saobraćajnih uslova i zadržavanja na granici). Kraj programa.

CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U €
 

 

 

Hotel KREK 3***  Lešće

www.hotel.krek.si/en/

 

109

 Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 30 € i radi se isključivo na upit!

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Prevoz autobusom turističke klase sa svim  pripadajućim troškovima prema planu puta, smeštaj u hotelu Krek 3* u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (usluga doručka je samoposlužni tzv. „švedski sto“), usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove.

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU, te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog)

troškove fakultativnih izleta: Bohinj i  Vodopadi Savice 10€  (sa ukljucenom ulaznicom za Vodopade Savice– poneti i adekvatnu obucu ) ; Klagenfurt  & Wörthersee sa Veldenom 20€, ulaznice za spomenike, muzeje  i sve programom nepomenute usluge.

Ukoliko se u agenciji uplati PAKET izleta – Cena PAKETA IZLETA iznosi 25 €

Objavljene cene fakultativnih izleta važe za minimum 30 prijavljenih putnika, a u slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu, korigovanu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

Postoji mogucnost doplate za pansionsku veceru ( set menu ) : 24 € za dva dana

 

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu.

 

NAČIN PLAĆANJA

  • 45€ prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje

Popusti za decu do 11.99 godina se rade na upit.

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija organizator  zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

Rok za prijavu putnika je 12003.2019. ili do popune mesta u zavisnosti od trenutne raspoloživosti.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre započinjanja putovanja.

Organizator poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 990000031321 od 25.01.2019.godine „Triglav osiguranje A.D.O. BEOGRAD” i Licencu 207/2010.

Hotel KREK 3** www.hotel.krek.si/en/

Hotel se nalazi u mestu Lešće , opština Radovljica , 4 km udaljeno od Bleda. Posluje u okviru kompanije Krek Ribno D.O.O.Sve sobe su sa TWC, fenom, SAT TV i sefom . Gostima hotela je na raspolaganju a la carte restoran,  WiFi internet , većina soba ima balkon .

Udaljenost od Ljubljane je oko 50 km, od Klagenfurta oko 65 km, a od Bleda oko 4 km.

Cenovnik  br. 1 od 14.02.2019.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIYATORA  “Kompas tourism&travel”usaglaseni SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.