PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM 4 dana 2  noći

SCS – SCHŐNBRUNN – BADEN BEI WIEN

       30.04.- 03.05.2018. 

1.DAN putovanja (ponedeljak  30.04.2018.) BEOGRAD –  NOVI SAD – SUBOTICA – BEČ

Polazak iz Beograda u 21:00h sa parking kod Sava centra, a iz Novog Sada 22:15h kod Lokomotive na železničkoj stanici. Noćna vožnja preko Subotice i Mađarske.

2.DAN (utorak 01.05.) BEČ – DONAUTURM – HOTEL

Dolazak u Beč u prepodnevnim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: RING –  HUNDERTWASSER – HOFBURG –  STEPHANSPLATZ – KATEDRALA – KÄRTNER STRASSE – PARLAMENT – OPERA – RATHAUS…U okviru razgledanja fakultativna poseta Donauturmu – tornju  koji predstavlja jedan od simbola grada na čijem se vrhu nalazi restoran odakle se pruža veličanstven pogled na grad. Smeštaj u hotel (prema hotelskim pravilima posle 14:00h) i ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti i razgledanja. Noćenje.

  1. DAN (sreda 02.04.) BEČ – SCS – BADEN – BEČ

DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja. U prepodnevnim satima,ukoliko ste ljubitelj  šopinga, fakultativna posetu tržnom centru SCS – sa najvećom ponudom radnji u ovom delu Evope. U popodnevno-večernjim satima mogućnost fakultativnog izleta u BADEN (Baden bei Wien) –  mondensku banju i izletište u podnožju Bečke šume. Ovaj treći po veličini grad Donje Austrije krase luksuzni hoteli,  crkva sv. Stefana, muzej lutaka, Betovenova kuća u kojoj je proveo jedan deo života, trgovi, pozorište, nekadašnje žensko kupatilo-danas galerija, Gradska kuća, Carska kuća, Rimske terme…Povratak u Beč u hotel.  Noćenje.

  1. DAN (četvrtak 03.05.) BEČ – SCHÖNBRUNN – SRBIJA (SUBOTICA – NOVI SAD – BEOGRAD)

DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju (oko 16:00h); predlažemo individualnu posetu nekom od bečkih muzeja ili fakultativni obilazak omiljenog letnjikovca dinastije Habsburg, Schönbrunn –  posetite odaje velike Marije Terezije i  najpoznatije trend-seterke tog vremena – Sisi, prošetajte imperatorskim vrtom i popnite se do Glorijete sa predivnim vidikovcem. Sastanak grupe dnevno-noćna vožnja preko Mađarske, Subotice i Novog Sada uz kraće usputne pauze radi odmora i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Suboticu,  Novi Sad i Beograd na mesto polaska je oko ponoći (u zavisnosti od saobraćajnih i graničnih uslova). Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U €

30. april 2018.

Hotel BELLEVUE 4****

/ u centru grada, kod palate Lichtenstein /

 119 €

*FIRST MINUTE / PROMO ponuda važi do popune mesta.   Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi: 85€

 

Hotel BELLEVUE 4* www.bellevuehotel.at

Ovaj klasični, otmeni hotel bečkog stila se nalazi u istorijskoj zgradi s kraja 19 veka u neposrednoj blizini palate Lichtenstein sa baroknim vrtom I kolekcijom slika renesanse I baroka. Do istorijskog centra Beča može se stići tramvajem D za oko 10 minuta (stanica odmah iza ugla)  ili metro linijom  U4, stanica Friedensbrücke je oko 300m udaljena od hotela. Sobe su klimatizovane, saTWC, SAT TV, WiFi, sefom. Gostima hotela je na raspolaganju restoran, doručak je bife („švedski sto“).

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Prevoz autobusom turističke klase sa svim  pripadajućim troškovima prema planu puta, smeštaj u hotelu Bellevue 4*  u Beču u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (usluga doručka je samoposlužni tzv. „švedski sto“), usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog), troškove fakultativnih izleta ulaznice za spomenike, muzeje  i sve programom nepomenute usluge.

Međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 484 dinara po osobi. 

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu.

NAČIN PLAĆANJA

  • 40€ po osobi prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana NAJKASNIJE 10 DANA PRE POLASKA NA PUT.

FAKULTATIVNI IZLETI: Donauturm  10€, SCS 5€, Baden bei Wien 12€, Schönbrunn 25€ (Imperial tura). Prilikom rezervacije je neophodno prijavljivanje i uplata  samo za dvorac Schönbrunn zbog ograničenog broja karata. Poseta dvorcu obuhvata oragnizovanu posetu dvorcu uz asistenciju vodiča, prevoz, ulaznice i audio vodič na srpskom jeziku. Neophodan minimum prijavljenih putnika da bi se izleti realizovali je 25 putnika. U slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate).

POPUSTI ZA DECU: Deca do 5.99 godina ostvaruju popust od 50€ u zajedničkom ležaju, deca od 6 do 11.99 godina ostvaruju popust od 30€ na pomoćnom ležaju.

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija  zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

Organizator  poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“.

Rok za prijave je do popune mesta. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre započinjanja putovanja.

Cenovnik  br. 6 od 21.02.2018.

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIZATORA    Kompas tourism&travel       USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA