PUTOVANJE U TRI DRŽAVE AUTOBUSOM NOVEMBAR 2018

MOSTAR – TREBINJE – DUBROVNIK – KOTOR

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 1. DAN, 02.11.2018.             NOVI SAD-BEOGRAD-MOSTAR-TREBINJE

Polazak iz Novog Sada u 00:15h iz Beograda u 01.15h. Voznja do Mostara  sa usputnim pauzama za odmor i obavljanje carinskif formalnosti…

Dolazak u Mostar u jutarnjim časovima. Razgledanje grada na obali Neretve: Stari grad je zanimljiv po svojim uskim ulicama punim života. U njemu se nalazi mnoštvo kulturno-istorijskih i verskih objekata kao što je Stari most, Kriva ćuprija, Karađozbegova džamija, Turbe, Hamam, stara pravoslavna crkva, sinagoga…. Nakon razgledanja slobodno vreme za kafu i kolač u starom gradu.

U poslepodnevnim časovima polazak za Trebinje. Nakon dolaska u Trebinje, smeštaj u hotel. Kraći odmor. Nakon odmora  sledi  obilazak grada:  Stari grad Kastel, Sahat kula, Osman pašina džamija, Korzo sa Trgom Slobode i Trgom pesnika (gde se nalazi veliki broj Dučićevih poklona gradu, stoletni platani, spomenici Dučiću i Njegošu, katedrala iz 1884.), kao i crkva Sv.Preobraženja…  Slobodno vreme. Noćenje.

 1. DAN, 03.11.2018.             TREBINJE -DUBROVNIK

Nakon doručka slobodan dan u Trebinju ili  fakultativni izlet za  Dubrovnik – predstavlja jedinstvenu priliku da posetite jedan od najljepših starih gradova na Mediteranu. Sa svojim trgovima, katedralama,samostanima, fontanama i muzejima ruši sve vremenske barijere i čuva svoju autentičnost iz 15 i 16. vijeka. Povratak u Trebinje  u poslepodnevnim časovima. Slobodno veče. Noćenje.

 1. DAN,  04, 11.2018.                         TREBINJE-KOTOR…

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativno- odlazak do manastira Tvrdos i Hercegovačke Gračanice.

Oko 10:30h polazak autobusa za Kotor. Dolazak u Kotor oko 13h. Slobodno vreme za šetnju starim gradom.  U kasnim poslepodnevnim časovima povratak za Srbiju. Noćna vožnja.

DAN, 05.11.2018.                    BEOGRAD-NOVI SAD

Dolazak u Beograd i Novi Sad u jutarnjim časovima.

 

Smeštaj u 1/2 , 1/2+1 sobama

HOTEL “LEOTAR”

Doplata za 1/1 sobu je 20 eur

Promo: 84€

89€

Plativo u dinarima po prodajnom kursu Credit Agricole banke na dan uplate

CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, audio i video uredjaji).
 • 2 noćenje sa doručkom u hotelu Leotar u Trebinju (http://www.hotelleotar.com/sr/hotel/)
 • Razgledanje Mostara, Trebinja i Kotora.
 • Troškovi organizacije puta i pratnja turističkog vodiča.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativni program ( izlet za Dubrovnik 15€; izlet do manastira Tvrdos i Hercegovačke Gračanice 5€ )-minimum za realizaciju fakultativnog programa 30 osoba
 • Sve programom nepomenute usluge

NAČIN PLAĆANJA

 • 30€ po osobi prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana gotovinski, platnim karticama ili čekovima građana na 4 jednakih mesečnih rata bez kamate) najkasnije 15 dana pre putovanja

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 platežnih putnika.

U slučaju da se prijavi manji broj putnika agencija zadržava pravo korekcije cene ili otkaza putovanja.

Organizator   Kompas tourism&travel   poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj.13-70682, osiguravajuće kompanije „DDOR neživotno osiguranje“ i Licencu  OTP 207/2010.