Međunarodni sajam za ličnu zaštitu, bezbednost preduzeća i zaštita pri radu

                  DIZELDORF 16.-19.10.2017.

Lična zaštita: Oprema za ličnu zaštitu, Zaštitna odeda, Odeda firmi sa identitetom/Image wear, Tkanine za izradu radne odede, Službena i zaštitna odeda, Sigurnosna oprema i uređaji na radnom mestu, Organizacije za obezbeđenje sigurnosti, Stručna literatura, Usluge

Zaštita zdravlja na radu: Lekar u preduzeću, Prva pomoć, Spašavanje, Prevencija i terapija, Higijenska i sanitarna oprema i pribor, Organizacija rada, Ergonomija, Nega u preduzeću, Zdrava ishrana, Usluge.

 Bezbednost preduzeća: Zaštita od požara, Sigurnosni proizvodi i sistemi, Zaštita od eksplozija i toksičnih materija,   Zaštita od zračenja, Zaštita od strujnog udara, Održavanje čistog vazduha, Zaštita od buke, Zaštita okoline na radnom mestu-Fokus ENVITEC, Merna i regulaciona tehnika, Sigurnosni uređaji i oprema, Organizacije za kontrolu sigurnosti, Čuvanje, održavanje i popravljanje opreme, Transport i sigurnost u saobraćaju, Obezbeđenje kvaliteta, Zaštita objekata i predmeta, Usluge i savetovanje.

PROGRAM  PUTOVANJA:

1.dan 16.10.2017. BEOGRAD – DIZELDORF

Dolazak na beogradski aerodom „Nikola Tesla“ u 04,30. Direktan let za Dizeldorf sa sletanjem u 08,45.

Po dolasku u Dizeldorf transfer do hotela i  smeštaj u sobe. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

2./3.dan 17./18.10.2017. DIZELDORF

Dva dana za sajamski program. Usluge u hotelu: noćenje, doručak.

4.dan 19.10.2017. DIZELDORF – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje soba do 10,00 sati i ostavljanje prtljaga. Slobodno vreme za individualni program do polaska transfera za aerodrom. Let za Beograd u 18,00 sati. Planirano sletanje na beogradski aerodrom u 20,10.

 

MINUMUM 2 OSOBE

CENA ARANŽMANA PO OSOBI:  720  €

Doplata za jednokrevetnu sobu: – iskuljučivo na upit

 

U CENU ARANŽMANA UKLJUČENE SU SLEDEĆE USLUGE:

Povratna avio karta na relaciji Beograd/Dizeldorf, transfer sa aerodroma u Dizeldorfu do hotela i natrag, smeštaj u hotelu 3 zvezde u dvokrevetnoj sobi sa uključenim doručkom, organizacioni troškovi.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

Aerodromske takse (100 eur, plaćaju se uz aranžman i podložne su promeni), ulaznice za posetu sajmu, prevoz do sajmišta, međunarodno zdravstveno osiguranje, lični troškovi i programom sve nepomenute usluge.

Više informacija o sajmu na: www.aplusa-online.com

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 15.09.2017.

Prilikom prijave uplaćuje se akontacija od 350 eur, ostatak se plaća najkasnije 10 dana pre polaska na put.

NAPOMENE:

  • U slučaju promena na tržitu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih učesnika od navedenog minimuma za realizaciju putovanja, agencija zadržava pravo na korekciju cene. Cena je izražena u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom efektivnom kursu poslovne banke “Credit Agricole” na dan uplate. Agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana 5 dana pre početka putovanja, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika od kalkulativnog minimuma.

Organizator  poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj.13-70682,osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“, kao i licencu 207 od 10.02.2017.      Cenovnik broj 1, 18.08.2017.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE  ORGANIZATORA USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I  YUTA STANDARDIMA!