26.10. – 30.10.2017.

 

PROGRAM PUTOVANJA  AUTOBUSOM

1.dan 26.10.2017. – BEOGRAD – NOVI SAD – …

Polazak grupe sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici u Novom Sadu u 19:30 časova. Polazak grupe sa parkinga kod Buvljaka, Blok 42 na Novom Beogradu u 21:00 časova. Direktna vožnja preko Zagreba, Ljubljane, Vilaha do Salzburga. Planirani dolazak u Salzburg je u jutarnjim časovima u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima.

2.dan 27.10.2017. – …. SALZBURG – MINHEN

Po dolasku sledi kreće informativno pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča. Nekadašnja keltska naseobina nazvana po brojnim rudnicima soli, prestonica je klasične muzike večno obeležena nenadmašnim Mozartovim talentom. Slika živopisnog Salzburga sa divovskom tvrđavom na vrhu brda, još iz busa deluje kao scenografija zimske bajke. Prešavši most na reci Salzah, stižemo u pešačku zona baroknog centra, operisanog od čuda trećeg milenijuma: palata Mirabel, Rathaus, Salzburška katedrala, Mocartova kuća, Getreidegasse zanatska ulica, Franjevačka crkva, Crkva Svetog Petra, kao i Hoensalzburg zamak do kojeg možete individualno doći u slobodno vreme. Polazak za minhen oko 15:00 časova. Dolazak u hotel. Smeštaj. Noćenje.

3.dan 28.10.2017. – MINHEN

Doručak. CELODNEVNI SAJAMSKI PROGRAM. Slobodno vreme u cenru Minhena. Uveče predlažemo posetu čuvenoj pivnici u centru grada. Noćenje.

4.dan 29.10.2017. – MINHEN – …

Doručak. Napuštanje hotela. SAJAMSKI PROGRAM. Za zainteresovane putnike moguće je pre podne napraviti kraće informativno razgledanje grada: Marienplac, centar Minhena sa Starom i Novom gradskom većnicom, Frauenkirhe, Nemački muzej, Stara i Nova Pinakoteka, Pinakoteka moderne, Lenbahova kuća, kao i Gliptoteka, Muzej Brandhorst, BMW muzej… U 17:00 časova planiran je povratak za Srbiju.

5.Dan 30.10.2017. – … MINHEN – NOVI SAD – BEOGRAD

Planirani dolazak u Novi sad i Beograd je planiran u jutarnjim časovima u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima.

Smeštaj u  ½ sobama ili 1/2+1 sobama

Hotel 3* Minhen

169 eur

Doplata za 1/1 – 65 eur


CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta; Smeštaj u hotelu 3* u Minhenu, u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa uslugom 2 noćenja sa doručkom; Usluge turističkog pratioca iz agencije; Turistički obilazak Salzburga; Organizacioni troškovi.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: Ulaznice za sajam (http://www.beauty-fairs.de/en/muenchen/home.html ); Međunarodno putno zdravstveno osiguranje ; Transfere gradskim prevozom u Minhenu; Fakultativne ulaznice i individualne troškove; Sve programom nepomenute usluge.

ROK ZA PRIJAVU: 01.09.2017. – ili do popune mesta do polaska.

NAPOMENE: U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre  početka putovanja.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIZATORA,  USAGLAŠENI SA ZAKONOM OOBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA.

Organizator  poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj.13-70682, osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“, Cenovinik broj 1

 

NOVI SAD, 25.03.2017.