SIGEP 2017 -RIMINI 

SAJAM PEKARSTVA I POSLASTIČARSTVA

SLADOLEDI – sirovine, gotovi i polugotovi proizvodi, oprema i mašine, oprema i mašine, pakovanje, dekoracija…POSLASTIČARSKI PROIZVODI – sirovine, poluproizvodi, margarini, masti i ulja, oprema i mašine…PEKARSTVO – sirovine, materijali, mašine i oprema, oprema za radni prostor…

PROGRAM PUTOVANJA

20.01. – 24.01.2017.

sigep-2

  1. Dan 20.01.2017. NOVI SAD – BEOGRAD ….

Oukupljanje grupe u Novom Sadu na parkingu kod Lokomotive, kod železničke stanice, u 19:45 časova, a polazak je planiran u 20:00 časova. Polazak iz Novog Beograda, sa parkinga kod Buvljaka, Blok 42 u 21:15 časova. Direktna noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije do Italije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

  1. DAN 21.01.2017. … VERONA – RIMINI

Dolazak u Veronu u prepodnevnim časovima.  Po dolasku sledi razgledanje grada u pratnji voidča: amfiteatar »Arena«, trg Bra, Julijina kuća… Grad koji predstavlja dragulj srednjovekovnog graditeljstva i umetnosti, bogate istorije i kulture, razvijao se na obe strane reke Adiđi, u njemu se nalazi više od 50 sačuvanih crkava romanskog, gotskog i renesansnog stila, kao i grandiozne palate, lepi mostovi i raskošni vrtovi. Arena je danas mesto održavanja pozorišnih i operskih predstava, koje se tu prikazuju svake godine. Uz samu Arenu nalaze se i ostaci gradskih zidina iz 265. godine. Svedočanstvo o prisustvu Rimske imperije u ovom gradu je i Avgustovo pozorište (Augusteo), koje se nalazi na obali reke Adiđi. Najlepši most Verone, Ponte di Pijetra, ima pet lukova, od kojih su dva iz doba Rimskog carstva. Od mnogobrojnih crkava i manastira koji su sačuvani u ovom gradu najveću pažnju privlači crkva San Zeno Mađore, koja se smatra najvažnijom romanskom građevinom Verone i gornje Italije. U ulici Kapelo i na broju 23 srednjovekovnog zdanja iz 1200. godine posetićemo Julijinu kuću. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Rimini. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.Dan 22.01.2017. RIMINI

Doručak. SAJAMSKI PROGRAM. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4.Dan 23.01.2017.  RIMINI – PALMANOVA …

Doručak. Napuštanje hotela. SAJAMSKI PROGRAM. Za zainteresovane putnike predlažemo fakultataivni izlet u najuzvišeniju državu San Marino.  To je treća najmanja država u Evropi koja se nalazi koja se nalazi u blizini čuvenog letovališta Rimini. Po odlasku razgledanje grada uz pratnju vodiča: bazilika Sv. Martina, Narodna palata, Garibaldijav spomenik, Trg Slobode, tvrđava… Polazak za Srbiju je planiran u 14h iz Riminija. U toku puta predviđena je dvočasovnu pauza u Outlet Centru Plamanova u blizini Trsta. Polazak za Srbiju je u 19:00 časova, sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

5.Dan 24.01.2017. … BEOGRAD – NOVI SAD

Dolazak na krajnja odredišta u ranim jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI ……………………………………………..  155€

Doplata za jednokrevetnu sobu …………………………….. 35€

Cena aranžmana je izražena devizno a plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kusru poslovne Credit Agricole Banke na dan uplate.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta; Smeštaj u hotelu 3* u mestu Rimini, u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa uslugom 2 noćenja sa doručkom; Transfedi HOTEL-SAJAM-HOTEL; Usluge turističkog vodiča iz agencije; Turistički obilazak Verone i fakultataivno San Marino; Organizacioni troškovi.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: Ulaznice za sajam (agencija je porteklih godina uspela da za putnike obezbedi besplatne ulaznice); Međunardono putno zdravstveno osiguranje (Možete kupiti u agenciji KOMPAS po ceni od 121 dinara po osobi po danu); Fakultataivni izlet do san Marina – 15 eura po osobi (minimum 15 plativih putnika). Fakultativne ulaznice i individualne troškove; Sve programom nepomenute usluge.

ROK ZA PRIJAVU: 31.12.2016. – ili do popune mesta do polaska.

NAPOMENE: U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre  početka putovanja.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA USAGLAŠENI SA ZAKONOM OOBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA.

Organizator ima Licencu OTP 207 od 10.02.2010. i poseduje Garanciju putovanja u slučaju insolventnosti i naknade štete broj 13-70682, osiguravajuće kuće “UNIQA” neživotno osiguranje”.                                                                                                                   Cenovnik br. 1, 31.102016.