SAJAM  PEKARSTVA    I    POSLASTIČARSTVA          

RIMINI 22.-26.01. 2016

SLADOLEDI: sirovine, gotovi i polugotovi proizvodi, oprema i mašine, pakovanje, dekoracija…POSLASTIČARSKI PROIZVODI: sirovine, poluproizvodi, margarini, masti i ulja, oprema i mašine…PEKARSTVO: sirovine, materijali, mašine i oprema, oprema za radni prostor…

PROGRAM PUTOVANJA

  1. 1. dan 22.01.2016. NOVI SAD – BEOGRAD ….

Okupljanje grupe u Novom Sadu na parkingu kod Lokomotive, kod železničke stanice, u 19:45 časova, a polazak je planiran u 20:00 časova. Polazak iz Novog Beograda, sa parkinga kod Buvljaka, Blok 42 u 21:15 časova. Direktna noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije do Italije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

  1. 2. dan 23.01.2016. … FERARA – RAVENA – RIMINI

Dolazak u Feraru je planiran u prepodnevnim časovima. Sledi razgledanje grada u pratnji vodiča: Palata Diamante, Katedrala, Gradski trg, Plata D Este… Sledi putovanje za Ravenu, grad koji čuva najstarije hrišćanske mozaike na svetu. Obilazak grada: Crkva San Apolinare Nuovo, Danteov grob, Crkva San Vitale i Gala Placidija… Polazak za Rimini. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.dan 24.01.2016.RIMINI

Doručak. SAJAMSKI PROGRAM. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4.dan 25.01.2016. RIMINI – BOLONJA

Doručak. Napuštanje hotela. Sajamski program. Polazak za Bolonju u 14:00 časova. Obilazak grada u pratnji vodiča: Neptunov trg, Trg Mađore, Palata Akursio, Palata Banki, Palata Podesta, Bazilika Sv. Petronija, Toranj Asineli i Garisenda…     Polazak za Srbiju je u 19:00 časova, sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

5.Dan 26.01.2016. … BEOGRAD – NOVI SAD

Dolazak na krajnja odredišta u ranim jutarnjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI         155€

Doplata za jednokrevetnu sobu       35€

Cena aranžmana je izražena devizno a plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne Credit Agricole Banke na dan uplate.

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta; Smeštaj u hotelu 3* u mestu Rimini, u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa uslugom 2 noćenja sa doručkom; Transfedi HOTEL-SAJAM-HOTEL; Usluge turističkog vodiča iz agencije; Turistički obilazak Ferare, Ravene i Bolonje; Organizacioni troškovi.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: Ulaznice za sajam (agencija je proteklih godina uspela da za putnike obezbedi besplatne ulaznice); Međunardono putno zdravstveno osiguranje (Možete kupiti u agenciji po ceni od 115 dinara po osobi po danu); Fakultativne ulaznice i individualne troškove; Sve programom nepomenute usluge.

ROK ZA PRIJAVU: 01.12.2015. – ili do popune mesta do polaska.

NAPOMENE: U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

           Aranžman je rađen na bazi minimum 40 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA.

 

Fenix 777 travel, 21000 Novi Sad, Miroslava Antića 6, tel/fax: 021/425-377, e-mail: prodaja@fenix777travel.rs