VELIKE LETNJE RASPRODAJE U BEČU 2019

Letnja rasprodaja i dani sniženja

PARNDORF / SCS&IKEA

PROGRAM PUTOVANJA:

12/15.07.2019.             09/12.08.2019.

Beč – to je veličanstven grad, sa divnim arithektonskim i kulturnim nasleđem, sa svojim šarmom i raskoši, blizak Parizu i Rimu. Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, ovaj grad će Vas opet očarati i ponovno ćete uživati u njegovoj fascinantnoj privlačnosti. Za Beč se može reći da je veliki poliglota. Tu ćete susresti ljude iz raznih zemalja širom sveta.

  1. dan BEOGRAD – NOVI SAD – BEČ

Polazak iz Beograda, sa parkinga kod Arene u 05:00 časova. Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive na ž.stanici u 06:00 časova. Direktna vožnja do Beča.  Planirani dolazak u Beč je oko 14:00 časova u zavisnosti od uslova na putu i granicama. Po dolasku sledi panoramko i pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča: Ring sa znamenitostima, Trg Marije Terezije, Umetničko-istorijski i Prirodnjačko-istorijski muzej, Parlament, Rathaus park sa Gradskom kućom, Univerzitet, Gradska opera, Geteov spomenik. Nastavak pešačkog razgledanja grada koje obuhvata obilazak centralne pešačke zone Beča: Hofburg (Carska palata), poznata ulica Graben, gradski trg „Stephans platz“ sa monumentalnom katedralom „Stephansdom“, Albertina, Hotel Saher i Opera. Smeštaj u hotel oko 16:00 časova po pravilima hotela. Individualni program. Noćenje.

  1. dan BEČ

Doručak. Postoji mogućnost fakultataivnog odlaska do Outlet Centra PARNDORF u 09:00 časova. Zadržavanje do 13h. Povratak u Beč oko 14h. U 14:30 planiran je odlazak u jedan od najvećih tržnih centara u tom delu Evrope SCS&IKEA. Zadržavanje do 18:00 časova. Povratak u hotel. Slobodno vreme za individualni program. Noćenje.

  1. dan BEČ …

Napuštanje hotela. Odlazak do palate ŠENBRUN“ letnje rezidenciji austrijskih vladara, gde posetioci imaju mogućnost obilaska  22 sobe Austrijske carske porodice uz audio vodič na srpskom jeziku, uredjenih po ukusu Marije Terezije u XVIII veku (grupna ulaznica 30 eura – minimum 25 prijavljenih putnika). Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu koji se nalazi na uzvišenju iznad dvorca. U sklopu zamka nalazi se najstariji zoološki vrt u Evropi. U dogovoreno vreme (oko 13h) povratak u centar grada. U 16:00 časova planiran je polazak za Srbiju. Direktna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

  1. dan – … NOVI SAD – BEOGRAD

Planirani dolazak je u kasnim večernjim časovima, oko ponoći (noć nedelja na ponedeljak) u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima.

 

 

Smeštaj u Beču* u 1/2 , 1/2+1 sobama

HOTEL 3* BEČ

Top ponuda* 115€

Redovna cena 119€

*Broj  soba po promo ceni je ogranicen!!

Doplata za 1/1 sobu: 50 eur

ROK ZA PRIJAVU: do popune mesta.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, audio i video urđaji) sa svim pripadajućim troškovima autobusa, smeštaj hotelu sa 3* širi centra garda na bazi 2 noćenja sa doručkom, (bufet doručak i noćenje), u 1/2 i 1/2+1 sobama, razgledanje grada u pratnji vodiča, troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: Fakultataivni izleti, međunarodno zdravstveno osiguranje, ulaznica u palate, ulaznice za individualne posete muzejima, lični troškovi  i ostale nepomenute usluge.

IZLETI:  Šenbrun – 30 eura (Grand tura – obilazak oko 40 soba carkse porodice),  Outlet Village PARNDROF – 10 EURA,  SCS&IKEA tržni centar – 5 eur  (MINIMUM 25 PUTNIKA ZA REALIZACIJU IZLETA)

 

SMEŠTAJ:  lanac ALLYOUNEED 3* hotela, ili sličan iste kategorije. Naziv hotela je informativnog karaktera.  Tačan naziv hotela će se znati najkasnije 10 dana pre početka putovanja u zavisnosti od broja prijavljenih putnika i popunjenosti kapaciteta u samom hotelima.

 

NAPOMENE: TURISTIČKA AGENCIJA  ORGANIZATOR NIJE DUŽNA DA SE ZADRŽAVA NA GRANIČNOM PRELAZU KAKO BI SE OVERILI PAPIRI ZA TAX FREE. U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre  početka putovanja.

Način plaćanja: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.

 

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete, osiguravajuće kompanije „TRIGLAV BEOGRAD“, 

Cenovinik broj 1

Aranžman je rađen na bazi minimum 45  plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIZATORA  USAGLAŠENI SA ZAKONOM OBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA.

Novi Sad, 14.05.2019.