VENECIJANSKI KARNEVAL 2017

sa posetom Veroni i Padovi

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM 

15.02. – 19.02.2017

1.Dan (15.02.2017.) – NOVI SAD …

Polazak iz Novog Sada u 21:00 čas sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici. Direktna noćna vožnja do Trsta, sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.Dan (16.02.2017.) – … TRST – PALMANOVA – LIDO DI JESOLO

Planirani dolazak u Trst je u jutarnjim časovima. Po dolasku u Trst sledi razgledanje grada u pratnji vodiča: Ponte Rosso, pravoslavne crkve Sv. Spiridona, potom San Antonio Nuovo, Trg Berze, Trg ujedinjenja Italije, gradske skupštine…U dogovoreno vreme polazak za Outlet Centar Plamnaova. Planirano zadržavanje za kupovinu. Dolazak u hotel u Lido di Jesolo u vecernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.Dan (17.02.2017.) – LIDO DI JESOLO – VERONA – PADOVA – LIDO DI JESOLO

Doručak. U 09:00 časova polazak za Veronu – grad Romea i Julije. Sledi obilazak grada: amfiteatar »Arena«, trg Bra, Trg Erbe, Julijina kuća… Grad koji predstavlja dragulj srednjovekovnog graditeljstva i umetnosti, bogate istorije i kulture, razvijao se na obe strane reke Adiđe, u njemu se nalazi više od 50 sačuvanih crkava romanskog, gotskog i renesansnog stila, kao i grandiozne palate, lepi mostovi i raskošni vrtovi. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme polazak za Padovu. Po dolasku sledi razgledanje grada: Trg Prato dela Vale, Crkva San Đustina, Crkva Svetog Antuna Padovskog, spomenik Gatamelati, Univerzitetska četvrt, gradska kuća, ulica Via Roma… Slobodno vreme u centru Padove. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.

4.Dan (18.02.2017.) – LIDO DI JESOLO – VENECIJA …

Doručak. Napuštanje hotela. Vožnja brodićem do Venecije, nekadašnje Mletačke Republike. Ovo je jedinstveni grad na svetu koji je izgrađen na 118 malih ostrva. Nakon dolaska u venecijansku luku sledi pešačko razlgedanje grada, koje obuhvata šetnju uz more, uz obilazak Tamnice u kojoj je bio zatočen čuveni Kazanova, potom legende o najslikanijeg mosta u veneciji, Most uzdaha, panoramski pogled na crkvu Sv. Đorđa na istoimenom ostrvu, i crkvu Santa Maria dela Salute, obilazak Duždeve palate – središte moći Mletačke Republike, „Stubovi smrti“, Biblioteka u kojoj se čuva kompletno delo pesnika Petrarke, Trg Svetog Marka  i Bazilika Svetog Marka, Astronomski sat, šetnja živopisnim ulicama Venecije do mosta Rialto sa prelepim pogledom na Kanal Grande. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme povratak za Srbiju sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

5.Dan (19.02.2017.) … NOVI SAD

Dolazak Beograd i Novi Sad u ranim  jutrnjim časovima u zavisnosti od uslova na putu. Kraj usluge.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI ………………………………….. 69EUR

Doplata za jednokrevetnu sobu ………………………… 35eur

 

U cenu je uključeno: prevoz autobusom turističke klase (AC/CD/DVD) prema programu, smeštaj u Lido id Jesolo u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na bazi 2 noćenja sa uključenim doručkom, vodički servis i organizacioni troškovi. 

 

U cenu nije uključeno: Boravišna taksa u iznosu od 1.50 eura po osobi po danu koja se plaća u agenciji prilikom ispalte aranžmana; Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, Fakultataivni izlet u Veronu i Padovu – 25 eura (deca do 11.99 godina 15 eura),  brodić za Veneciju –15 eura (deca do 11.99 godina – 10 eura), lični troškovi i sve nepomenute usluge. Za realizaciju fakultataivnih izleta potrebno je minimum 30 prijavljenih plativih putnika u autobusu. Prijave za izlete se vrše u agenciji a plaćaju se kod vodiča u toku puta.

SIGURAN POLAZAK IZ NOVOG SADA I BEOGRADA!! (bez doplate!)

  • Doplata za transfer iz Subotice, Sombora i Zrenjanina – 15 eura (minimum 2 plativa putnika)

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 01.02.2017. ili do popune mesta. 

 

NAČIN PLAĆANJA: 30% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.

 

NAPOMENE: U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo na korekciju cene, uz saglasnost prijavljenih putnika. Cena je izražena evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom efektivnom kursu poslovne banke – Credit Agricole banke na dan uplate. Agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana 7 dana pre početka putovanja.

Aranžamn je rađen na bazi minimum 50 plativih  putnika.

Organizator poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete broj.13-70682, osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“,

Cenovinik broj 1, 26.10.2016. 

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA  USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA. LICENCA 207/2010