BEČ USKRS 2020

PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM 5 DANA 2 NOĆI

DOLINA WACHAU (MELK & KREMS)  – SCHÖNBRUNN – DONAUTURM –  SCS

1.DAN putovanja (četvrtak 16.4.2020.) BEOGRAD – NOVI SAD – BEČ

Polazak iz Novog Sada u 20:45 h sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a polazak sa Novog Beograda je sa parkinga kod robne kuće Emezzeta na Bežanijskoj kosi u 22:00 h.  Noćna vožnja preko Subotice i Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

  1. DAN (petak 17.4.) BEČ – DONAUTURM I RAZGLEDANJE GRADA

Dolazak u Beč u prepodnevnim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: RING –  HUNDERTWASSER – HOFBURG –  STEPHANSPLATZ – KATEDRALA – KÄRTNER STRASSE – PARLAMENT – OPERA – RATHAUS…U okviru razgledanja,  fakultativna poseta Donauturmu – tornju  koji predstavlja jedan od simbola grada na čijem se vrhu nalazi restoran odakle se pruža veličanstven pogled na grad. Smeštaj u hotel (prema hotelskim pravilima posle 15.00 časova). Ostatak dana slobodan.  Noćenje.

  1. DAN (subota 18.4.) BEČ – SCHÖNBRUNN – SCS

DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja, a mi vam preporučujemo fakultativni obilazak omiljenog letnjikovca dinastije Habsburg  – Schönbrunn sa odajama velike Marije Terezije i  najpoznatije trend-seterke tog vremena – Sisi, prošetajte imperatorskim vrtom i popnite se do Glorijete sa predivnim vidikovcem. Ukoliko ste ljubitelj šopinga, moguća je poseta (uz doplatu)  tržnom centru SCS – sa najvećom ponudom radnji u ovom delu Evope.  Noćenje.

  1. DAN (nedelja 19.4.) BEČ – DOLINA WACHAU (MELK & KREMS) – SRBIJA

DORUČAK. Srećan Uskrs! Odjava iz hotela. Slobodan dan u Beču ili fakultativni izlet u dolinu Wachau sa posetom gradovima Melk i Krems na Dunavu. Dolina Wachau je od 2000. godine na listi UNESCO-ve liste evropske baštine zbog svoje lepote i arhitektonske raznovrsnosti. Melk je poznat po velikom baroknom Benediktinskom samostanu koji je 1089. osnovao Leopold II, poznatiji kao Leopold Lepi, a nakon razgledanja gradića, nastavak vožnje dolinom Wachau pored vinograda, voćnjaka i ruševina dvorca Dürenstein gde je bio zarobljen Ričard Lavljeg Srca do Kremsa na Dunavu: utvrđenje Gozzoburg, Hoher Markt, crkva St. Veit…Povratak u Beč i polazak za Srbiju oko 20:00h. Noćna vožnja preko Mađarske i Subotice uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti…

  1. DAN (ponedeljak 20.4.) NOVI SAD I BEOGRAD

… i očekivani dolazak na mesta polaska u ranim jutarnjim satima u zavisnosti od saobraćajnih i graničnih uslova. Kraj programa.

PROMO CENA ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI

 

109€

 

City Hotel Tabor 3* /u centru grada/

https://tabor.hotelsvienna.org/en/

                                                 doplata za jednokrevetnu sobu iznosi  50€

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Prevoz autobusom turističke klase sa svim  pripadajućim troškovima prema planu puta  smeštaj u hotelu City Tabor 3* u Beču u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (usluga ishrane je samoposlužna tzv. „švedski st, usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 480 dinara po osobi). (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog).
  • Troškove fakultativnih izleta: Donauturm 20€, Dolina Wachau sa posetom Melku i Kremsu 20€, dvorac Schönbrunn 25€ (Imperial tura, obavezna rezervacija prilikom uplate aranžmana!), SCS 7€ (deca do 15.99 godina plaćaju Donauturm 10€, Melk i Krems 10€, Schönbrunn 20€, SCS gratis)Neophodan minimum prijavljenih putnika da bi se izlet realizovao je 30 putnika. U slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate)
  • Ulaznice za spomenike, muzeje i sve programom nepomenute usluge.

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 50€ prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana najkasnije 10 dana pre polaska na put.

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.

Krajnji rok za prijavu putnika je do popune mesta u zavisnosti od trenutne raspoloživosti. Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete polisa broj 30000013162, od 12.06.2019. (primena od 15.06.2019.) Akcionarsko društvo za osiguranje  „Milenijum osiguranje“. Program Beč Uskrs broj 1 je zaveden pod rednim brojem 20 u knjizi evidencije programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019                                                                                         

CITY HOTEL TABOR 3*  Beč  https://tabor.hotelsvienna.org/en/ 25 Taborstraße Eingang Tandelmarktgasse 19, 02. Leopoldstadt, 1020 Vienna, AustriaHotel se nalazi na odličnoj lokaciji u centru Beča. Od katedrale svetog Stefana je udaljen svega 1.4km,a u blizini hotela nalaze se i zabavni park Prater i Kunst Haus Wien – Museum Hundertwasser. Standard sobe su sve opremljene sa TWC, SAT TV. Gostima hotela je na raspolaganju restoran gde se služi doručak i WiFi. Stanica metroa linije U2 –  Taborstraße je na 150m udaljenosti od hotela.

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA