EVROPSKI KONGRES NEUROLOGIJE EAN 2022 BEČ

             8th Congress of the European Academy of Neurology

Ideja organizatora je da 8. EAN kongres bude istinski panevropski sastanak koji će okupiti neurologe i neuronaučnike da se umreže i razmene znanje kako bi se uhvatili u koštac sa velikim izazovima u neurologiji. EAN je uveren da će naučni doprinosi današnjih evropskih stručnjaka nastaviti da oblikuju oblast neurologije. Sveobuhvatna tema EAN kongresa 2022. je „Uvođenje dokaza u praksu“. Teme će uključivati: Koji dizajn kliničkih ispitivanja najbolje informiše praksu? Koji dokazi ukazuju na upotrebu dijagnostičkih testova? Da li su smernice korisno sredstvo za poboljšanje ishoda? Kao i svake godine, vodeći specijalisti će podeliti najnovije studije i najnovija dostignuća u neurologiji.

PROGRAM PUTOVANJA,  25.06. – 28.06.2022.

1.Dan 25.06.2022. BEOGRAD – BEČ

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera za informacije u 06:00 časova, dva sata pre poletanja. Let za Beč direktnim letom. Po dolasku sledi transfer do hotela uz prisustvo lokalnog vodiča i panoramsko pešačko razgledanje grada: Ring sa znamenitostima, Opera, Trg Marije Terezije sa muzejima, Parlament, Gradska kuća, Hofburg, Katedrala Svetog Stefana, Saher hotel. Nakon razgledanja i slobodnog vremena u dogovoru sa vodičem, transfer do hotela. Smeštaj nakon 14:00 časova po pravilima hotela. Individiualni odlazak na ceremoniju otvaranja kongresa. Noćenje.

  1. Dan 26.06.2022. BEČ

Doručak. KONGRESNI PROGRAM. Slobodono vreme za individualni program. Predlažemo obilazak kulturnih institucija grada: Hofburg, Kulturno istorijski muzej, Belvedere palata… Noćenje.

3.Dan 27.06.2022. BEČ

Doručak. KONGRESNI PROGRAM. Slobodno vreme za individualni program. Noćenje.

  1. Dan 28.06.2022. BEČ – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela po pravilima do 12:00 časova. KONGRESNI PROGRAM. Za zainteresovane možemo organizovati fakultativnu posetu palati Šenbrun, Grand tura u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku. Izlet se organizuje gradskim prevozom – metroom. Palata „ŠENBRUN“ letnja rezidencije austrijskih vladara, gde posetioci imaju mogućnost fakultativnog obilaska 40 soba Austrijske carske porodice uz audio vodič na srpskom jeziku, uredjenih po ukusu Marije Terezije u XVIII veku (grupna ulaznica 30 eura – minimum 25 prijavljenih putnika). Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu koji se nalazi na uzvišenju iznad dvorca. U sklopu zamka nalazi se najstariji zoološki vrt u Evropi. U dogovoreno vreme povratak u centar grada. Transfer iz hotela u 17:00 časova. Direktan let za Beograd. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA  PO OSOBI

Paket aranžman  / avionski prevoz, smeštaj u hotelu,  transferi
HOTEL    UKUPNA CENA PO OSOBI DOPLATA ZA 1/1 SOBU

Hotel Mercure Westbahnhof 4*

od 495€

Na upit

Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana je 10 plativih putnika
www. 022annual.com/ean/

Hotel Mercure Westbahnhof 4* Beč – Hotel Mercure Wien Westbahnhof se nalazi u neposrednoj blizini Zapadne železničke stanice (Westbahnhof) i istoimene stanice metroa, na samo 700 metara od Bečke gradske dvorane gde se organizuju razni događaji i koncerti. U ponudi je besplatan bežični internet. Hotel Mercure Wien Westbahnhof poseduje veliki foaje, saunu i bar u kojem se služe kokteli i vina. U hotelskom restoranu M fifteen služe se jela internacionalne kuhinje i austrijski specijaliteti. Doručak se služi na bazi švedskog stola. Centar grada udaljen je svega 7 minuta vožnje linijom metroa U3. Ispred hotela se nalazi stajalište autobusa koji saobraća do aerodroma, a do trgovačke ulice Marijahilferštrase stiže se pešice za samo 5 minuta. Do kongresnog centra se dolazi jednostavno. Prvo narandžastom linijom U3 do stanice Stephansplatz, pa nakon toga crvenom linijom U1 do stanice Kaisermuhlen.

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

Avio prevoz kompanijom Air Serbia / Austrian Airlines, prema itinereu sa svim pripadajućim taksama i ručnim prtljagom do 08kg; Smeštaj u hotelu na bazi 3 noćenja sa doručkom; Usluga lokalnog predstavnika na aerodromu; Informativno razgledanje Beča po programu; Transferi po programu aerodrom – hotel – aerodrom; Organizacija programa.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, koje možete obezbediti u agenciji KOMPAS; Boravišne takse u hotelima koje se plaćaju na licu mesta, na recepciji; Fakultativni izleti i ulaznice; Individualni troškovi; Gradski prevoz; Sve programom nepomenute usluge.

FAKULTATIVNI IZLET*:

Šenbrun – Grand tura (vodič i ulaznica) – 50 eura.

Minimalan broj putnika za realizaciju fakultativnog izleta je 10 plativih putnika. Prijave i uplate u agenciji prilikom skalpanja ugovora. U slučaju nedovoljnog broja prijava agencija može da koriguje cenu ili otkaže izlet.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Evrima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS za efektivu na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

USLOVI PLAĆANJA

  1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

Organizator putovanja  -Licenca br. OTP 132/2021,kategorija A

Ukoliko želite priauatvovati ovom kongresu ovo je naša preporuka.

Pošaljite nam mail, rado ćemo Vam pomoći.