KONCERT BEČKE FILHARMONIJE SEPTEMBAR 2020.

18.- 20.09.2020. 

 

Beč – to je veličanstven grad, sa divnim arithektonskim i kulturnim nasleđem, sa svojim šarmom i raskoši, blizak Parizu i Rimu. Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, ovaj grad će Vas opet očarati i ponovno ćete uživati u njegovoj fascinantnoj privlačnosti. Za Beč se može reći da je veliki poliglota. Tu ćete susresti ljude iz raznih zemalja širom sveta

  1. dan (18.09.2020.) BEOGRAD – NOVI SAD – BEČ

Polazak grupe iz Beograda, sa parkinga kod Sava Centra, Savska strana, u 03:00 časa. Okupljanje grupe u Novom Sadu, kod Lokomotive na ž.stanici u 04:00 časova i polazak po ukrcavanju putnika. Direktna vožnja preko Subotice, Budimpešte do Beča sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Planirani dolazak u Beč je u ranim popodnevnim časovima. Po dolasku sledi panoramko razgledanje grada u pratnji vodiča: Ring sa znamenitostima, Trg Marije pTerezije, Umetničko-istorijski i Prirodnjačko-istorijski muzej, Parlament, Rathaus park sa Gradskom kućom, Univerzitet, Gradska opera, Geteov spomenik. Slobodno vreme za kraći odmor, ručak. Smeštaj u hotel oko 16:30 časova. Odmor. U 17:30 časova odlazak na koncert Bečke filharmonije koji će se održati u dvorištu palate Šenbrun, sa početkom u 20:00 časova. Nakon koncerta povratak u hotel. Noćenje.

  1. dan (19.09.2020.) BEČ …

Napuštanje hotela u 09:00 časova.Nastavak pešačkog razgledanja grada koje obuhvata obilazak centralne pešačke zone Beča: Hofburg (Carska palata), poznata ulica Graben, gradski trg „Stephans platz“ sa monumentalnom katedralom „Stephansdom“, Albertina, Hotel Saher i Opera. Slobodno vreme za individualne aktivnosti U 18:00 časova planiran je polazak za Srbiju. Direktna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

  1. dan (20.09.2020.) – … NOVI SAD – BEOGRAD

Planirani dolazak u Novi Sad i Beograd  je u večernjim / ranim jutarnjim časovima u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima.

Smeštaj u Beču, u hotelu 7 days Premium Vienna South 3*, u ½ sobama

 

Cena aranžmana po osobi
Plativo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

79€

Doplata za 1/1 – 35€

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, autdio i video urđaji) sa svim pripadajućim troškovima autobusa, smeštaj hotelu sa 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom, (bufet doručak i noćenje), u 1/2 sobama (ne postoji mogućnost 1/3 soba), razgledanje grada u pratnji vodiča, organizovani odlazak na koncert u palatu Šenbrun, troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: Međunarodno zdravstveno osiguranje, lični troškovi, boravišna taksa u hotelu i ostale nepomenute usluge.

SMEŠTAJ: 7 Days Premium Vienna South 3* – https://www.booking.com/hotel/at/7-days-premium-vienna-south.hr.html

INFORMACIJE O KONCERTU: https://www.sommernachtskonzert.at/index_en.html

OPCIJA ZA PRIJAVU: 15.08.2020. ili do popune mesta

NAPOMENE: TURISTIČKA AGENCIJA KOMPAS TOURISM&TRAVEL NIJE DUŽNA DA SE ZADRŽAVA NA GRANIČNOM PRELAZU ZA OVERU PAPIRA ZA TAX FREE. U slučaju promena na tržištu roba i usluga i monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije 5 dana pre  početka putovanja.

Način plaćanja: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete polisa broj 470000040570, od 01.01.2020. na 350.000 evra. Akcionarsko društvo za osiguranje  „TRIGLAV OSIGURANJE ADO, Beograd“.

Cenovnik 2, 21.04.2020.

Program KONCERT BECKE FILHARMONIJE zaveden je pod rednim brojem 15 u knjizi evidencija

Aranžman je rađen na bazi minimum 45  plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE “KOMPAS” USAGLAŠENI SA ZAKONOM OBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA

Novi Sad, 21.04.2020.