NOVA 2020 GODINA U SLOVENIJI

LJUBLJANA- KRANJ –KLAGENFURT –  BLED & BOHINJ

  PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM 4 DANA 2 NOĆI od 29.12.2019. do 01.01.2020. 

Program putovanja:

1.DAN putovanja (nedelja 29.12.2019.) NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA

Polazak iz Novog Sada u 20:15 časova sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a polazak sa Novog Beograda je sa parkinga kod TC Ušće u 22:00 časa.  Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

  1. DAN (ponedeljak 30.12.) LJUBLJANA – KRANJ

U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: BISKUPSKA PALATA  – STIŠKI DVORAC – KATEDRALA SVETOG NIKOLAJA – AUERSPREGOVA PALATA – OPERA – UNIVERZITET  i TROMOSTOVJE na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. Nakon posete Ljubljani, kraća vožnja do hotela u Kranju i smeštaj u hotel.  U popodnevnim satima u dogovoru sa vodičem, zajednička šetnja istorijskim jezgrom Kranja – među najlepšim u  Sloveniji sa kućama iz 16. veka i kućom – muzejom gde je živeo France Prešeren. Večera u hotelu uz doplatu. Noćenje.

  1. DAN (utorak 31.12.) KRANJ – KLAGENFURT – LJUBLJANA (doček)

DORUČAK. Slobodan dan u Kranju  ili fakultativni izlet u Klagenfurt . Po dolasku u Klagenfurt – razgledanje jednog od najlepših starih gradova Austrije čije srce krasi Neuer Platz sa Lindwurmom – krilatim zmajem i slobodno vreme za šoping u tržnom centru City Arkaden u centru grada. Povratak u hotel u Kranju i večera uz doplatu. U večernjim časovima doček Nove 2020. na ulicama Kranja ili u Ljubljani (fakultativno). Noćenje.

  1. DAN (ponedeljak 1. 1.2020.) KRANJ – BLED & BOHINJ – SRBIJA (BEOGRAD I NOVI SAD)

DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodan dan u Kranju  ili fakultativni izlet Bled i Bohinj. Povratak po ostatak grupe u Kranju i polazak za Srbiju u popodnevnim satima (oko 15:00h).Dnevno – večernja  vožnja preko Slovenije i Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd i Novi Sad na mesta polaska do ponoći, a u zavisnosti od saobraćajnih i graničnih uslova.  Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI IZRAŽENA U €

Hotel CREINA 4**** Kranj

www.hotelcreina.si

115€

PROGRAM BROJ 1                                         doplata za jednokrevetnu sobu iznosi  60€

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Prevoz autobusom turističke klase sa svim  pripadajućim troškovima prema planu puta  smeštaj u hotelu Creina 4* u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (usluga ishrane je samoposlužna tzv. „švedski sto“, mogućnost polupansiona uz doplatu), lokalnu turističku taksu, usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE  sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 480 dinara po osobi). (preporučuje se za putovanja u zemlje EU jer u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU a eventualne posledice nastale iz ovog razloga su isključiva odgovornost putnika),  troškove fakultativnih izleta: Klagenfurt  15€; Bled & Bohinj 10€; doček Nove godine u Ljubljani 5€ (neophodan minimum prijavljenih putnika da bi se izlet realizovao je 30 putnika, a u slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate), doplata za polupansion 25€ po osobi i uključuje dve samoposlužne večere tzv. „švedski sto“ (31.12. je gala večera bez muzike i zabavnog programa)  za koje se prijavljuje prilikom rezervacije aranžmana, a plaća predstavniku agencije na licu mesta, ulaznice za spomenike, muzeje  i sve programom nepomenute usluge.

USLOVI PLAĆANJA Plaćanje se vrši isključivo u u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

40€ prilikom rezervacije a ostatak do punog iznosa aranžmana, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska na put.

Popusti za decu do 13.99 godina se rade na upit.

NAPOMENE:  1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo  da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom  „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije

Krajnji rok za prijavu putnika je do popune mesta u zavisnosti od trenutne raspoloživosti. Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete polisa broj 30000013162, od 12.06.2019. (primena od 15.06.2019.) Akcionarsko društvo za osiguranje  „Milenijum osiguranje“.                                                                                  Cenovnik br. 417 od 7.11.2019

Hotel CREINA 4* www.hotelcreina.si

Hotel se nalazi u centru Kranja i nedavno je potpuno renoviran, a sama građevina je proglašena za kulturno istorijski spomenik.Sve sobe su sa TWC, fenom, SAT TV i mini barom. Gostima hotela je na raspolaganju a la carte restoran, besplatan WiFi,  a sa hotelske terase možete  spokojno uživati u prirodnoj lepoti Gorenjske.Od Ljubljane je udaljen oko 25 km, od Klagenfurta oko 60 km, a od Bleda oko 30 km

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 plativih putnika u autobusu. 

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism & travel USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA