SARAJEVO AUTOBUSOM JEDNO NOĆENJE – JESEN 2020.

1.Dan  (subota)  NOVI SAD – BEOGRAD – SARAJEVO

Polazak za Sarajevo  iz Novog Sada  u 05:00h, iz Beograda u 06.15h sa dogovorenog mesta.  Dolazak u Sarajevo i    smestaj u hotel. Kraći odmor. Obilazak Sarajeva u pratnji vodiča. Upoznavanje  sa znamenitostima ovog istorijskog grada i poseta  njegovih najatraktivnijih delova u pratnji vodiča: Baščaršija, Inat kuća, Alipašina džamija, Kazandžijska ulica, Sebilj, Saborna crkva, Gradska kuća, Katedrala…. Nakon obilaska, slobodno vreme za uživanje u gradu…Odlazak na ćevape, šetnja pored Miljacke, uzivanje u kafi iz fildžana, opuštanje uz sevdalinke. Ovaj grad ima veoma bogat i sadrzajan noćni zivot u kom ćete sigurno uživati.  Noćenje.

    2.Dan   (nedelja)   SARAJEVO-VIŠEGRAD-BEOGRAD – NOVI SAD

Posle doručka polazak na Vrelo Bosne. Na lokalitetu se javlja  šest izvora i brojni tokovi, koji se spajaju u jedinstven vodotok, označen kao Mala Bosna. Vrelo Bosne je zbog svoje prirodne lepote  uređeno kao banjski kompleks, sa velikim brojem mostića da bi se premostili rukavci i ribnjak a ugostiteljski objekti daju domaćinsku atmosferu ovoj prirodnoj lepoti. Nakon ugodno provedenog vremena na Vrelu Bosne odlazak do Višegrada i poseta Andrićgradu  ili Kamengradu koji  se nalazi  na mestu gde se reka Rzav uliva u Drinu. Graditelj i tvorac ovog kulturnog projekta je Emir Kusturica. Za posetioce grad je otvoren 2012. godine. Sa pedesetak objekata od kamena u ovom gradu nalazi se crkva, stari trgovi, stari hram, dućani… Slobodno vreme za razgledanje. U kasnim  poslepodnevnim časovima nastavak putovanja prema  Novom Sadu. Predviđeno vreme dolaska u Beograd / Novi Sad do ponoći.

17.10. – 18.10.2020.

Hotel 4*

Doplata za 1/1 sobu

45 €

15 €

14.11.- 15.11.2020.

Hotel 4*

Doplata za 1/1 sobu

45 €

15 €

CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

  • Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, audio i video uredjaji).
  • 1 noćenje sa doručkom u hotelu Hollywood 4* hotel-hollywood.ba    ili sličan  (tačan naziv biće poznat po formiranju grupe)
  • Troškovi organizacije puta i pratnja turističkog vodiča.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  • Međunarodno zdravstveno osiguranje
  • Ulaznice na Vrelo Bosne (5 evra) – prijavljuje se u agenciji a plaćaju na licu mesta
  • Sve programom nepomenute usluge

NAČIN PLAĆANJA: – Gotovinski – putem profakture: 40% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pred put. 

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

  • U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika (od 45 putnika), agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.
  • Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih virusom COVID-19, moguće su promene i korekcije u realizaciji putovanja, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni, ukoliko dođe do istih. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

 

  • Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu i mestu polaska, obavezno kontaktirati agenciju 24 h pred put !

Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti I naknade štete polisa broj 470000040570, od 01.01.2020. na 350.000 evra. Akcionarsko društvo za osiguranje “TRIGLAV OSIGURANJE ADO, Beograd”

Program “Sarajevo”, je zaveden pod rednim brojem 110 u knjizi evidencija programa turističkih putovanja na osnovu izmena Zakona o turizmu od 22.03.2019.                                                                Cenovnik br. 1 od 08.09.2020.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!                                                                                                       Novi Sad, 08.09.2020.