SIGEP 2020 RIMINI

SAJAM PEKARSTVA I POSLASTIČARSTVA

SLADOLEDI – sirovine, gotovi i polugotovi proizvodi, oprema i mašine, oprema i mašine, pakovanje, dekoracija…POSLASTIČARSKI PROIZVODI – sirovine, poluproizvodi, margarini, masti i ulja, oprema i mašine…PEKARSTVO – sirovine, materijali, mašine i oprema, oprema za radni prostor…

PROGRAM PUTOVANJA

18.01. – 22.01.2020.

 

  1. Dan 18.01.2020. NOVI SAD – BEOGRAD ….

Okupljanje grupe u Novom Sadu na parkingu kod Lokomotive, kod železničke stanice, u 19:30 časova, a polazak je planiran u 19:45 časova. Polazak iz Novog Beograda, sa parkinga kod Arene, savska strana u 21:00 čas. Direktna noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije do Italije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

  1. DAN 19.01.2020. … BOLONJA – RIMINI

Dolazak u Bolonju. Učena, crvena i debela – tako bi, ukratko, mogla da se opiše nekadašnja rimska kolonija Bononija. Sva tri epiteta su potpuno opravdana: učena je jer je ovde osnovan prvi univerzitet u Evropi, zašto je crvena vidi se kad se baci pogled na fasade i krovove, a ko proba ovdašnju hranu shvatiće i zašto je debela. Po dolasku sledi raygledanje prestonice oblasti Emilija Romanja: Gradska kuća, Crkva Svetog Petronija, palata Enco, Arkade, Neptunova fontana, Veliki trg sa znamenitostima, tornjevi – simboli Bolonje. U dogovoreno vreme polazak za Rimini. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.Dan 20.01.2020. RIMINI

Doručak. SAJAMSKI PROGRAM. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nakon sajma u 18h planiran je odlazak do prodavnice specijalizovane prodavnice za pekare i poslastičare FUGAR.  Noćenje.

 4.Dan 21.01.2020.  RIMINI – OUTLET CENTAR …

Doručak. Napuštanje hotela. SAJAMSKI PROGRAM. Za zainteresovane putnike predlažemo fakultativni izlet u  najuzvišeniju državu San Marino. To je treća najmanja država u Evropi koja se nalazi u blizini čuvenog letovališta Rimini. Po dolasku razgledanje grada uz pratnju vodiča: bazilika Sv. Martina, Narodna palata, Garibaldijav spomenik, Trg Slobode, tvrđava… Polazak za Srbiju je planiran u 14h iz Riminija. U toku puta predviđena je dvočasovnu pauza u Outlet Centru u blizini Bolonje. Polazak za Srbiju je u 17:00 časova, sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

 5.Dan 22.01.2020. … BEOGRAD – NOVI SAD

Dolazak na krajnja odredišta u ranim jutarnjim časovima.

 

Smeštaj u  1/2, 1/2+1 sobama Hotel JANA 3* Rimini.

https://www.hoteljana.com/

Naziv hotela je informativnog karaktera, dok će se dve nedelje pred put znati tačan naziv hotela.

155eur

Doplata za 1/1 – 35 eur

Cena aranžmana je izražena devizno a plaća se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

Prevoz udobnim turističkim autobusom, prema itinereru sa svim pripadajućim troškovima; Smeštaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama ili u dvokrevetnim sa pomoćnim ležajem, na bazi 2 noćenja sa doručkom u Riminiju; Obilasci prema programu; Nisu predviđene posete ni unutrašnji obilasci napomenutih građevina; Usluge pratioca grupe-vodiča iz agencije; Troškovi organizacije putovanja; Organizacija aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Međunardono putno zdravstveno osiguranje (možete obezbediti u agenciji KOMPAS po ceni od 125 din po danu do 70 godina – preko 70 godina je 250 dinara), Ulaznica za sajam (turistička agencija KOMPAS je prethodnih godina obezbeđivala besplatne ulaznice, pa ćemo pokušati da obezbedimo i za 2020. godinu. Sigurnost dobijanja besplatnih ulaznica ne možemo garantovati); Fakultataivni odlazak u San Marino – 10 eura po putniku (minimum 25 putnika za realizaciju putovanja); gradske takse koje se plaćaju na licu mesta u hotelu gde je to zakonski regulisano (1.50 eur po osobi po danu); Sve programom nepomenute usluge.

HOTEL: Hotel Jana se nalazi u centru Riminija, na samo 1,5 km od Glavne železničke stanice u Riminiju i na samo 100 metara od peščane plaže. Besplatan WiFi dostupan je u zajedničkim prostorijama. Sve sobe hotela Jana imaju bele zidove, drveni nameštaj, TV i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Klasicni italijanski dorucak slatko/slani se sluzi svakog jutra na bazi samoposluzivanja. (Hotel je informativnog karaktera, a tačan naziv će biti poznat 2 nedelje pre početka putoavnja u zavisnosti od broja prijavljenih putnika I slobodnih kapaciteta u samom hotelu).

NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave se plaća akontacija u iznosu 40% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 14 dana pre početka putovanja. Postoji mogućnost plaćanja čekovima na dve rate od završetka putovanja, kao i platnim karticama Banke Intesa na 5 jednakih mesečnih rata bez kamate i uvećanja isključivo u agneciji Kompas u poslovnicama u Novom Sadu i Beogradu. Prilikom prijave putnici dostavljaju kopije prve strane pasoša.

NAPOMENE:

1)U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.   2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije. Agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana ili promene cene u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (kalkulativni minimum), najkasnije 5 dana pre početka putovanja.  3) Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu. 4) Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupi ili povratku u Srbiju.

Kalkulacija je radjena na bazi minimum 45 plativih putnika u autbusu, a usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija ima pravo korekcije cene ili otkaza aranzmana najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.

Organizator KOMPAS tourism&travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete polisa broj 30000013162, od 12.06.2019. (primena od 15.06.2019.) Akcionarsko društvo za osiguranje „Milenijum osiguranje“.

Cenovnik br. 1 / 30 od 10.10. 2019.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS TOURISM & TRAVEL, USAGLAŠENI SA ZAKONOM O OBLIGACIJAMA I YUTA STANDARDIMA!

 Novi Sad, 10.10.2019.  SIGEP 2020 RIMINI

Kontaktirajte nas