TERME DOBRNA

WELLNESS & SPA 2017

Dete do 12 godina GRATIS

1.Dan 14.02.2017. NOVI SAD – BEOGRAD ….

Sastanak grupe kod lokomotive na železničkoj stanici u 22:30 časova. Polazak iz Novog Sada je planiran u 22:45 časa. Vožnja do Beograda. Sastank putnika kod Buvljaka na Novom Beogradu, blok 42 je u 23:45 časova, a polazak u ponoć po prijemu putnika. Direktna vožnja preko Hrvatske do Ljubljane sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.Dan 15.02.2017. …. LJUBLJANA – TERME DOBRNA

Dolazak u Ljubljanu je planiran u prepodnevnim časovima u zavisnosti od uslova na putu. Svaki posetilac će u Ljubljani doživeti radost otkrivanja mesta punih energije, svežine, kreativnog naboja i dobrog ukusa. Sledi panoramsko i pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča: Biskupska palata, Stiški dvorac, Katedrala svetog Nikolja, Auerspregova palata, Opera, Univerzitet i Tromostvoje na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka Termamam Dobrna. Smeštaj u hotelu Depadansa Villa Higiea****. Slobodno vreme za uživanje u sadržajima termi. Noćenje.

3.Dan 16.02.2017. TERME DOBRNA – GRAC – TERME DOBRNA

Doručak. Dan za Wellnes&Spa. Za zainteresovane putnike moguće je organizovati fakultataivni izlet u Grac, koji je udaljen oko 120km od termi. Beč u malom, prelep, bogat, izuzetno uređen i moderan srednjoevropski grad. Grac ima prelepo uređene ulice, zanimljive pasaže, ušuškane kutke, raskošne građevine, umivene trgove… Naročito su lepe ulice Herengase i Hofgase, u kojima je šoping kraljevski, a poslastice – carske. I ulica Sporgase, koja je dobila ime po proizvođačima mamuza, danas je prepuna butika na čijim fasadama može da se oseti dodir baroka i secesije. Obilazak grada obuhvata: Grazer Schlossberg, Hauptplatz, Rathaus, Kunsthaus, Landeszeughaus, Pijaca Kaiser-Josef-Platz, Gemaltes Haus. Slobodno vreme za uživanje u malom Beču. Nastavak putovanja za šoping centar u Gracu. Veče iskoristite za opuštajući Wellness& Spa u termama. Noćenje.

4.Dan 17.02.2017. TERME DOBRNA – MARIBOR – BEOGRAD – NOVI SAD

Doručak. Slobodno vreme do polaska možete iskoristiti u bazenima. Polazak za Maribor u 12:00 časova. Maribor je administrativni centar regije – Štajerske, a najbliži veći grad je Grac. Sa svojih oko 130.000 stanovnika drugi je po veličini grad u Sloveniji, odmah iza Ljubljane. Priroda je ovde bila darežljiva – tu su i reka, i planina, prelepa brda, dobar geografski položaj grada, ali i ljudi koji su sve to znali da cene i iskoriste.  Dravu je, nekad plovnu i brzu, umirilo sedam hidrocentrala, pa kroz ovaj grad protiče tiha i pitoma. I ulice Maribora baš su takve – grad je miran, bez suvišne buke i žurbe čak i u najfrekventnije doba dana. Oko 16:00 časova polazak za Srbiju. Dolazak u Beograd i Novi sad je u kasnim večernjim časovima oko ponoći u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima.

Smeštaj u  ½ sobama

 

http://www.hr.terme-dobrna.si/hotel/hotel-vila-higiea-dobrna

Hotel Depadansa Villa Higiea 4*

Doplata za 1/1 sobu 35€

89 €

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

 • prevoz udobnim turističkim autobusom, klima, audio-video oprema, prema itinereru sa uključenim troškovima puta;
 • smeštaj u hotelu Depadansa Villa Higiea 4* u Termama Dobrna u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi dva noćenja sa doručkom – švedski sto;
 • neograničen ulazak u bazene sa termalnom vodom;
 • poklon bon u vrednosti 5€ za korišćenje usluga Wellness&Spa beauty centra La Vita;
 • 1 Kupidov koktel;
 • 2 ulaska u svet sauna;
 • najam kupaćeg ogrtača u sobi,
 • dostupan WiFi internet,
 • aerobic u vodi, jutarnji aerobik, animacijski program,
 • usluge turističkog vodiča tokom putovanja;
 • planirane obilaske po porgramu, kao i troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMNA NE UKLJUČUJE:

 • boravišnu taksu u iznosu od 4€ koja se plaća na licu mesta na recepciji hotela ili kod vodiča u autobusu;
 • doplata za večeru u hotelskom restoranu u inosu od 7€ po osobi;
 • fakultataivni izlet u Grac – 25 EURA po osobi za minimum 25 prijavljenih plativih putnika. Plaćanje kod vodiča, a prijave za izlet se vrše u agenciji;
 • usluge Wellness&Spa, masaže, tretmani lepote se plaćaju na licu mesta po hotelskom cenovniku;
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje možete obezbediti u agencija KOMPAS (u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak u EU, te sami putnici snose odgovornost za neposedovanje istog);
 • ulaznice za spomenike, muzeje, galerije i sve programom nepomenute usluge.

NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave se plaća akontacija u iznosu 30% od cene aranžmana a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja. Postoji mogućnost plaćanja čekovima na dve rate od završetka putovanja, Prilikom prijave putnici dostavljaju kopije pasoša.

USLOVI ZA DECU:

1 dete do 12 godina – BESPLATNI SMEŠTAJ (smeštaj i polupansion) u sobi zajedno sa dvoje odraslih osoba.

-Deca do 4 godina – BESPLATNI SMEŠTAJ (smeštaj i polupansion) u sobi zajedno sa dvoje odraslih osoba.

-Deca od 4 do 10 godina, koja upotrebljavaju vlastiti ili dodatni ležaj u sobi sa najmanje jednom odraslom osobom – 10,00 €/dan za smeštaj, polupansion i neograničen ulaz u bazene.

-Deca od 10 do 15 godina, koja upotrebljavaju vlastiti ili dodatni ležaj u sobi sa najmanje jednom odraslom osobom – 15,00 €/dan za smještaj, polupansion i neograničen ulaz u bazene.

NAPOMENE:

1) U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.

2) Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su neočekivani problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita na šta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija organizatora zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i što kvalitetnije realizacije.

Krajnji rok za prijavu putnika do popune mesta što zavisi od trenutne raspoloživosti.

OPIS HOTELA:

Hotel Depadansa Villa Higiea**** – Higiea je boginja zdravlja – u brizi za zdravlje i dobro raspoloženje. Vila Higiea izgrađena je 1855. godine i uprkos obnovama zadržala je nostalgičnost i dašak bogate tradicije, a udobnost boravka nadopunjuju pogledi na šume i lečilišni park. Tu ćete umiriti misli i obnoviti dobro raspoloženje. Vinski podrum koji se nalazi u donjim prostorima vile za nezaboravne kulinarske doživljaje nudi širok izbor slovenačkih vina, lokalne specijalitete i posebne Bachusove gozbe. Vila Higiea udaljena je oko 50 metara od Hotela Vita gde se nalaze svi sadržaji banje koji uključuju bazene, saune, spa centar… Opremljenost soba: telefon, TV, Wi-Fi, mini bar te kupatilo s tušem i fenom za kosu. Sobe na prvom spratu obnovljene su 2007. godine po principu Feng Shui. U predvorju se možete besplatno služiti računarom s internetom. Ponuda: Glavna recepcija, restoran, wellness s bazenima, saunama i masažama te medicinski centar nalaze se u obližnjem Hotelu Vita (udaljenost 50 m). U hotelskom restoranu poslužuju vam i svi obroci.

Aranžman je rađen na bazi minimum 45  plativih putnika u autobusu.

PRIMENJUJU SE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ORGANIZATORA USAGLAŠENI SA ZAKONOM OBLIGACIJAMA i YUTA STANDARDIMA.

Organizator poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 13-70682 osiguravajuće kompanije „UNIQA neživotno osiguranje“.    Cenovnik br. 1 od 16.12.2016.